kahve falı bakmayı bilenlerin topiğii =)

kızlaar bana da bakabilir misiniizz? bugün doğum günüm bana hediye olur hem :) beklediğim şeyler var bide onlar için lütfeen :)

Hayatın ikiye ayrılmış canım bir yandan çok kısmetlisin 2 ay gbi bir sürede büyük bir kısmet kapını çalack. Arkasından yols cıkabilirsin belki şehir değiştirme belki de ev bilemiyorum. Ama diğer taraftan bir sürü dedikodıu ve kavgayla uğraşıyorsun bu bir müddet bu şekilde devam edecek ama sen en sonunda sürekli sana sözlü saldırı yapanları alt edeceksin. Çok güçlü biri hayatına girecek canım seni kapıp götürecek her anlamda. Hem aklını başından alacak hem de seni içinde bulunduğun ortamdan uzaklaştıracsk. Çok gururlu ve becerikli bir kişi bu göğsü geniş boyu senin boylarında gür saçlı birisi. Sen bir sebepten bu insana karşı mahcup düşeceksin ama üzülmü çünkü o seni kendinden ayrı görmüyor. Muradın her ne ise fazlası ile yerine gelecek. Haneye oldukça yüklü miktarda para ya da altın girecek. Evli bir çift ile aran bozulabilir. Olmayan şeyler için onlarla konuşmuşsun yalancı durumuna düşmüşsün ama düzelecek gelip geçici bir kırgınlık. Bu kadar canım.

Bu arada doğum günün kutlu olsun canım

çok çok çok teşekkür ederiimm ağzına sağlıkk

ilgilendiğin için çok teşekkürler canım

İnanmıyorum fotoğraflarım pek kaliteli olmasa da gerçekten çok güzel fal bakıyorsun şu andaki halimi aynen bildin. Güzel şeyler söylemişsin çok teşekkürler.

İnanmıyorum fotoğraflarım pek kaliteli olmasa da gerçekten çok güzel fal bakıyorsun şu andaki halimi aynen bildin. Güzel şeyler söylemişsin çok teşekkürler.

Rica ederim canım... :)

Culii, iyice gör diye yavaş yavaş çevirdim fincanı

Aman allahım kocaman bi göz var, kimin gözüyse gözü çıkasıca

Bu aralar çevrendeki kişiler çok anlayışsız olmandan dolayı şikayetçiler, etrafındaki kişileri kırmaya başlamış gibisin onlara karşı biraz daha anlayışlı olmalısın yoksa etrafındaki kişiler sana kırılabilirler, küçük bir hastalık geçirebilirsin, çevrende sana dost gibi görünen bir düşmanın var bu kişiden sana zarar gelecek, birisi sana bir problem çıkartabilir ve sen bununla uğraşabilirsin, sanki bu aralar çok hayal kuruyor gibisin hayallere dalıyorsun, hiç beklemediğin bir yerden haber alabilirsin, hayırlı ve bereketli güzel bir iş kapında, eline yüklü miktarda bir para geçiyor, bu aralar yatırım yapabilirsin, sen çok hayırlı bir olaya vesile olacaksın, bol bol dua etmelisin, arabanız varsa araba değiştirebilirsin yoksa yeni bir arabaya sahip oluyorsunuz bir de çok güzel ve çok tatlı bir kız çocuğu görünüyor.

Sağol canım, çevremde kimse yok ki kırıyım Gurbetteyim
Bu dost gibi görünen düşmanlardan bıktım, onlar benden bıkmadı
Kızımm ne zaman geliyor yakın mı

Sağol canım, çevremde kimse yok ki kırıyım Gurbetteyim
Bu dost gibi görünen düşmanlardan bıktım, onlar benden bıkmadı
Kızımm ne zaman geliyor yakın mı

Yakın görünüyor canım ama, şimdiden Allah bağışlasın Rabbim bahtını ve şansını açık etsin.

Benim falıma da bakar mısınız? Lütfen lütfen lütfen

Bugün yada yarın sevindirici bir haber alacaksın, birde sinirlerini bozan bir haber alıyorsun ama ne olursa olsun sinirlerine hakim olmalısın, canın bazı şeylere çok sıkılıyor ama yavaş yavaş hepsi geçecek şeyler, senin uğuruna çok mücadele ettiğin, çok uğraştığın şeyler var ve sen bunları elde edeceksin, çok istediğin bir eşyaya sahip olacaksın, bir yolculuğa çıkabilirsin, büyük bir kısmet görünüyor, bu aralar bazı şeylerden korkabilirsin, birisi senden borç para isteyebilir.

Sen bir yerden haber bekliyorsun bu haber sana beklediğinden de çabuk geliyor, bazı şeyler için ümidini kaybediyor gibisin ama hiç kaybetme bol bol dua et, son derece hareketli bir döneme gireceksin, iş ya da özel hayatında yaşadığın sorunlar artık sona eriyor, sen bir ihanete uğramışsın ya da ihanete uğrayacaksın, bazı şeyler için canını sıkmana hiç gerek yok gelip geçici şeyler, çok sevdiğin insanlarla aranı açmaya çalışanlar olabilir dikkatli davran, istemeden bir yalan söylemişsin ya da söylemek zorunda kalacaksın fakat bu yalan sonra başına dert olacak gibi görünüyor, sen sanki eskiye takılıp kalmış gibisin ama artık eskileri unutup yeni bir aşka yelken açmanın vakti gelmiş, çevrende mevki-makam, kariyer sahibi biri görünüyor ve sen bu kişiden bir yardım isteyebilirsin, hayırlı bir haber alacaksın, çok sevdiğin bir eşyaya sahip olabilirsin, deniz kenarında bir yere yolculuk yapabilirsin ya da bir akrabanı ziyaret edebilirsin, maddi desteğe ihtiyacın varsa sen bu desteği hiç beklemediğin birinden görüyorsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…