- 7 Haziran 2011
- 759
- 9
- 118
kızlaar bana da bakabilir misiniizz? bugün doğum günüm bana hediye olur hem :) beklediğim şeyler var bide onlar için lütfeen :)
Eki Görüntüle 736816 Eki Görüntüle 736817 Eki Görüntüle 736818 Eki Görüntüle 736819 Eki Görüntüle 736820
kızlaar bana da bakabilir misiniizz? bugün doğum günüm bana hediye olur hem :) beklediğim şeyler var bide onlar için lütfeen :)
Eki Görüntüle 736816 Eki Görüntüle 736817 Eki Görüntüle 736818 Eki Görüntüle 736819 Eki Görüntüle 736820
Hayatın ikiye ayrılmış canım bir yandan çok kısmetlisin 2 ay gbi bir sürede büyük bir kısmet kapını çalack. Arkasından yols cıkabilirsin belki şehir değiştirme belki de ev bilemiyorum. Ama diğer taraftan bir sürü dedikodıu ve kavgayla uğraşıyorsun bu bir müddet bu şekilde devam edecek ama sen en sonunda sürekli sana sözlü saldırı yapanları alt edeceksin. Çok güçlü biri hayatına girecek canım seni kapıp götürecek her anlamda. Hem aklını başından alacak hem de seni içinde bulunduğun ortamdan uzaklaştıracsk. Çok gururlu ve becerikli bir kişi bu göğsü geniş boyu senin boylarında gür saçlı birisi. Sen bir sebepten bu insana karşı mahcup düşeceksin ama üzülmü çünkü o seni kendinden ayrı görmüyor. Muradın her ne ise fazlası ile yerine gelecek. Haneye oldukça yüklü miktarda para ya da altın girecek. Evli bir çift ile aran bozulabilir. Olmayan şeyler için onlarla konuşmuşsun yalancı durumuna düşmüşsün ama düzelecek gelip geçici bir kırgınlık. Bu kadar canım.
Bu arada doğum günün kutlu olsun canım
Hayatında karmaşanın ve belirsizliğin hakim olduğu bir dönemden geçiyorsun her ne kadar senin için zor bir süreç olsa da yavaş yavaş atlatacaksın. Ummadığın bir anda ailenden evinden ayrılmak zorunda kalabilirsin. Hayatına girmek isteyen biri var ara sır aklını kurcalasa da zamanla kalbinde daha derin yer edecek bu kişi. Bu kadar görebildim cnm.
İnanmıyorum fotoğraflarım pek kaliteli olmasa da gerçekten çok güzel fal bakıyorsun şu andaki halimi aynen bildin. Güzel şeyler söylemişsin çok teşekkürler.
Bu aralar çevrendeki kişiler çok anlayışsız olmandan dolayı şikayetçiler, etrafındaki kişileri kırmaya başlamış gibisin onlara karşı biraz daha anlayışlı olmalısın yoksa etrafındaki kişiler sana kırılabilirler, küçük bir hastalık geçirebilirsin, çevrende sana dost gibi görünen bir düşmanın var bu kişiden sana zarar gelecek, birisi sana bir problem çıkartabilir ve sen bununla uğraşabilirsin, sanki bu aralar çok hayal kuruyor gibisin hayallere dalıyorsun, hiç beklemediğin bir yerden haber alabilirsin, hayırlı ve bereketli güzel bir iş kapında, eline yüklü miktarda bir para geçiyor, bu aralar yatırım yapabilirsin, sen çok hayırlı bir olaya vesile olacaksın, bol bol dua etmelisin, arabanız varsa araba değiştirebilirsin yoksa yeni bir arabaya sahip oluyorsunuz bir de çok güzel ve çok tatlı bir kız çocuğu görünüyor.
Sağol canım, çevremde kimse yok ki kırıyımGurbetteyim
Bu dost gibi görünen düşmanlardan bıktım, onlar benden bıkmadı
Kızımm ne zaman geliyor yakın mı
Yakın görünüyor canım ama, şimdiden Allah bağışlasın Rabbim bahtını ve şansını açık etsin.
kızlar benim falıma bakacak olanın ne muradı varsa gerçek olsun inşaallahEki Görüntüle 739261 Eki Görüntüle 739262 Eki Görüntüle 739263 Eki Görüntüle 739264 Eki Görüntüle 739265
Benim falıma da bakar mısınız? Lütfen lütfen lütfen
Eki Görüntüle 739269 Eki Görüntüle 739270
Eki Görüntüle 739271 Eki Görüntüle 739272
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?