Kahve falı bilen bakabilir mi?

image.webp
image.webp
image.webp
image.webp

kızlar hadi fal bakana fal bakılır:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:
Canım ben hiç anlamam ama fincanda bi şekil gözüme takıldı kadın kucağında bebek var galiba fazla anlamıyorum şekillerden-anlamlardan kahve sözlüğünden anlamına baktım
Sinir bozacak bir haber alma anlamına gelir ama sinirini kontrol altına alman gerekitiği de olarak yorumlanabilir
Hiç anlamıyorum valla kusura bakma yinede :(

kızlar hadi fal bakana fal bakılır:KK76::KK76::KK76::KK76::KK76::KK76:

Canım ben hiç anlamam ama fincanda bi şekil gözüme takıldı kadın kucağında bebek var galiba fazla anlamıyorum şekillerden-anlamlardan kahve sözlüğünden anlamına baktım
Sinir bozacak bir haber alma anlamına gelir ama sinirini kontrol altına alman gerekitiği de olarak yorumlanabilir
Hiç anlamıyorum valla kusura bakma yinede :KK43:

Bu akşam fallasalim mı canım

Kızlar hadi gönderin fallarınızı :KK73:

Ben de annemin yoğun ısrarlarına dayanamayıp onun falını gönderiyorum üçünüzden de yorumlar bekliyorum:KK14:

Kızlar hadi gönderin fallarınızı :KK73:

Ben de annemin yoğun ısrarlarına dayanamayıp onun falını gönderiyorum üçünüzden de yorumlar bekliyorum:KK14:
Canim ben ask hayatim hakkinda yorum bekliyorum :) :) :)

Eklentiler

• index.webp
    index.webp
    138,5 KB · Görüntüleme: 89
  • index-1.webp
    index-1.webp
    131,8 KB · Görüntüleme: 107
  • index-3.webp
    index-3.webp
    119,6 KB · Görüntüleme: 102
  • index-1-1.webp
    index-1-1.webp
    131,3 KB · Görüntüleme: 105
  • index-2.webp
    index-2.webp
    120,1 KB · Görüntüleme: 100
Resmini gönder bakayım canım yukarıdaki falla ilgili yorumunu bekliyorum bende :)
Canim resimleri cok xor yukledim telefonum surekli donuyor, bu gece laptopa gecince ben de senin fincanini inceleyip yorumlarim sagol simdiden :) resimler yuklendi :)

Ben gecen gun fal bakmak ıstedm ama kimse teşvik etmedi bugunde benm canm istemiooooo hıııh

Canim ben ask hayatim hakkinda yorum bekliyorum :) :) :)
İlişkilerinde eğer aşık olursan karşı tarafa fazla yüz veren bir yapıya sahip çıkmışsın biraz kendini geri çekersen senin için daha iyi olacak dikkatini ailevi meseleler dağıtıyor iki kardeş misiniz?

Senden yaşça büyük bir erkek var bi tanıdığınız olabilir hocan olabilir bu kişi bi derdini seninle paylaşıyor sanki bir de kendisine özendiğin bir kız var sanki genel itibariyle aceleci davranmazsan bişeyler istediğin gibi olacak yoksa devamlı hüsran..

Bu kadar canım

Back
X