Sevabına biri aşure yollasın ya canm cok istedi![]()
Olur tabi bebeğimm iyi geceler

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevabına biri aşure yollasın ya canm cok istedi![]()
Nyse cıkoltya talim bgun :/Olur tabi bebeğimm iyi geceler![]()
kızlar bu akşam fal bakmaya ne dersinizzzz
Iı sen nabıon canmm:)Napıyosun kıızzz
Iı sen nabıon canmm:)
Anlamadm xddNe yapayım canım aynı bildiğin gibi.. Falsadın mı sen?![]()
Canım ben hiç anlamam ama fincanda bi şekil gözüme takıldı kadın kucağında bebek var galiba fazla anlamıyorum şekillerden-anlamlardan kahve sözlüğünden anlamına baktımkızlar hadi fal bakana fal bakılır![]()
Bu akşam fallasalim mı canımkızlar bu akşam fal bakmaya ne dersinizzzz
kızlar hadi fal bakana fal bakılır![]()
Canım ben hiç anlamam ama fincanda bi şekil gözüme takıldı kadın kucağında bebek var galiba fazla anlamıyorum şekillerden-anlamlardan kahve sözlüğünden anlamına baktım
Sinir bozacak bir haber alma anlamına gelir ama sinirini kontrol altına alman gerekitiği de olarak yorumlanabilir
Hiç anlamıyorum valla kusura bakma yinede![]()
Bu akşam fallasalim mı canım
Canim ben ask hayatim hakkinda yorum bekliyorum :) :) :)Kızlar hadi gönderin fallarınızı
Ben de annemin yoğun ısrarlarına dayanamayıp onun falını gönderiyorum üçünüzden de yorumlar bekliyorum![]()
Canim ben ask hayatim hakkinda yorum bekliyorum :) :) :)
Canim resimleri cok xor yukledim telefonum surekli donuyor, bu gece laptopa gecince ben de senin fincanini inceleyip yorumlarim sagol simdiden :) resimler yuklendi :)Resmini gönder bakayım canım yukarıdaki falla ilgili yorumunu bekliyorum bende :)
İlişkilerinde eğer aşık olursan karşı tarafa fazla yüz veren bir yapıya sahip çıkmışsın biraz kendini geri çekersen senin için daha iyi olacak dikkatini ailevi meseleler dağıtıyor iki kardeş misiniz?Canim ben ask hayatim hakkinda yorum bekliyorum :) :) :)