Kahve falı bilen bakabilir mi?

bir tane el war canım kocaman o elin üstünde elilnde bebekli çıplak bi bayan oturuyor.. hatta ilk resimde biraz baksan farkedersın sende :) cok belirgin cıkmışş...bi kaç yere gidiceksin canım ama bir gidecegin yol cok engelli bı yol..dağlı falan sanki.. tren ve ucak gördüm canım ALLa Allah tayinin falanmı çıkıcak acaba... belki yalowaya gelirsin :) bir insan gördüm erkek sanırsam dizlerinde yürüyo sankı engelleri aşar gbi hali var. senin mutlu olmanı ısteyen yakınnda 2 kişi war bardagn içinde kelebek gördüm o iki kişide ona bakıyor boyle umutla sanki.. bide tabagında göz yaşı gördüm.... horoz gagası gördüm bukadar canm... HHAKKINDA HAYRLISI İNŞ HEP MUTLU OLURSUN FALA INANMA FALSIZ KALMA:)

SAGOL canm bukdrıda yeter sagol baktgn için :)

Ben de aynısına benzetmiştim tatlım ağzına sağlık

war a harfi mehmetcan ismi. içinde a ve z olan biride gamze diye cadoloz biiri zaten onla kavga edicem az kaldı..

Ağzına sağlık canım çok sağol herşeyin hayırlısı :)

Tatlım sende gördüklerim; bir erkek birisinin karşısına geçmiş resmen diz çöküyor. Zayıf uzunca birisi. Bir de sen misin karşında bir şey var, biri mi bilmiyorum onunla yüz yüzesin ve senin içinde sayı var ya 1 yada 7 sayısı var. Ne anlama geliyor bilmiyorum. .Ayrıca arka planınızda ince uzun biri var, seni izleyen...

Son düzenleme:

Sağolasın, yeni gördüm.

Ağzına sağlık canım harflerle ilgili aklıma hiçbişey gelmedi gelirse yazarım sağol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…