Kahve falı bilen bakabilir mi?

Aaa ne biçim teyze o be.Valla benım yegenıme öyle bişey yapmayı bırak kötü söz edenın gırtlagına yapışırım.Allah ıslah etsin fesat insanları

Aaa ne biçim teyze o be.Valla benım yegenıme öyle bişey yapmayı bırak kötü söz edenın gırtlagına yapışırım.Allah ıslah etsin fesat insanları
namaznda niyazında ama . başkalarının dediklerini gitmiş gelinnine demişki ben söylemişim diye yüzleştirdim herkesin ıcınde benden özür diledi ama o gelinide gitti annneme beyza şöyle böyle orospu bilmemne busuru yalan dolan atmış ende dedim niye oyle bişey soyledın dedım. teyzen bana beyza soyledı dynce snrlendım gıttım annene soyledm dedi. yanı olan bana oldu annem otrdu aglaıd. neyski ewlendm namusumun temız oldgnu gördü herkez

Boşver canım hiç takma kafanı bak bebekte istiyormuşsun psıkolojını yorma hiç bunlarla.Hem 5 ay çok erken bır sure inş kısa zamanda saglıcakla kucagına alırsın bebegınıde

gldim canim bnde

Boşver canım hiç takma kafanı bak bebekte istiyormuşsun psıkolojını yorma hiç bunlarla.Hem 5 ay çok erken bır sure inş kısa zamanda saglıcakla kucagına alırsın bebegınıde
cok tskkur ederım ben bugun hasta oldum oysa bu ay cok umıtlıydım neyse ALLAH tez vakıtte versin kavusalım.. butun ısteyenler İNŞALLAH YARABBİM KISA ZAMANDA YUZUMUZU GÜLDÜRÜR

Ya ben de istiyorum.

Eklentiler

• 046.webp
    144,1 KB · Görüntüleme: 60
  • 048.webp
    139,4 KB · Görüntüleme: 70
  • 051.webp
    121 KB · Görüntüleme: 91
  • 060.webp
    141,6 KB · Görüntüleme: 69
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…