Biri aşıkmı olucak nedirEvliyim ya ben ondan dedimm
Neyse ben yine fala inanmayım :) Tekrar teşekkur ederim.Falını eklersen bende sana atarım bişeyler:)Hayrolsun diyelim biz, ama büyük bir mesele değil gibi : )
bakıyorum şimdi falına canım :)Hem ilk acemiliğimi attım şansım azalmış olabilir
:)
Eki Görüntüle 1304482 Eki Görüntüle 1304483 Eki Görüntüle 1304484 Eki Görüntüle 1304485 Eki Görüntüle 1304486 Eki Görüntüle 1304487
Kız bebek çıkmış henuz kumdaklı olarak gözukuyor yeni doğmuş yada dogucak,ufak bir hastalık geçirebilir ama çok önemli bişey degıl.Hem ilk acemiliğimi attım şansım azalmış olabilir
:)
Eki Görüntüle 1304482 Eki Görüntüle 1304483 Eki Görüntüle 1304484 Eki Görüntüle 1304485 Eki Görüntüle 1304486 Eki Görüntüle 1304487
Kız bebek çıkmış henuz kumdaklı olarak gözukuyor yeni doğmuş yada dogucak,ufak bir hastalık geçirebilir ama çok önemli bişey degıl.
Anahtar çıkmış mal demek oluyor bu ortak bişey alabilirsin şu dönemlerde.
Sana sırtını dönmüş birisi çıkmış kızmış yada kırılmış sana ama iyi birisi gönlunu almanı beklıyor.Ayrıcada 3 tane temiz yolun çıkmış.
Saçları kısa zayıf gözleri büyük bir kadın bu kişi iyi birisi yüzü sana dönük.Seni korumak için çabalıyor.
A harfi var falında bu harfin yanındada oturmuş bir kadın çıkmış yine ama kadın ügün çıkmış.Bu sende olabilirsin.Bu kişiden dolayı o kadın üzgün
yine saçları ensesinde olan bır kadın, saçları omuz boyu olan bir kadına birşeyler anlatıyor sanki dedikodu yapıyor.
Kavga olabilir falın hem çok kalabalık hem çok kargaşalı
Bu arada ne kadar çok kadın çıktı falında hayret :)
Valla canım sırtını dönenın tipi belirsizdi bilemiyorum o yuzden.Teşekkür ettim :)
O bebek hep çıkıyor da kimin bilemedim ben : )
Evet anahtarı gördüydüm, kendi falıma da bakabiliyorum sanırım biraz
Nasıl biri bu, erkek mi? Biri var biraz benden dolayı bozuk bir şekilde konuşmayı kestik aslında özür diledim ama, yine de konuşmamamız uygun olan aslında bu kişiyle bir yandan da geçmişte kalmış gibi geliyor yani o değildir gibi. Başka bilemedim...
Annemin saçları kısa ama zayıf değil
En çok annemle tartışıyoruz aslında, onun dışında pek biri yok konuştuğum yakın olduğum belli de olmaz ama..
Ah o dedikoducular, kim bilmem ama çok çıkıyor falımda bu da. Anlamıyorum nedenini, şaşırıyorum insanlara.
Komşular, akrabalar var, şuan evde olduğumdan farklı bir ortam yok.. Hayatımdan çıkardığım kişiler var.
İş çıkmamış mı?
evli misin bilmiyorum ama tek taş görünüyor hemde baya yakın zamanda. tektaşın hemen yanında da deven var. hemde çok net. yakın zamanda iş teklifi alabilirsin. tektaşla devenin arasında kalbin var. belkide yeni gireceğin işte tanşacağın biri. bilemiyorum. 4 tane yolun var ama yolların hepsi aynı noktaya çıkıyor daha doğrusu ilk seçeceğin yol diğer yollarınla kesişiyor. bir kız ve bir oğlan ağız ağıza vermiş konuşuyor kız kısa saçlı biri, hemde genç. tabağında dikkat edersen yine aynı kız var. diz çkömüş oturuyor elindede kitap var.
Valla canım sırtını dönenın tipi belirsizdi bilemiyorum o yuzden.
işle ilgili bişey göremedim ben
evli misin bilmiyorum ama tek taş görünüyor hemde baya yakın zamanda. tektaşın hemen yanında da deven var. hemde çok net. yakın zamanda iş teklifi alabilirsin. tektaşla devenin arasında kalbin var. belkide yeni gireceğin işte tanşacağın biri. bilemiyorum. 4 tane yolun var ama yolların hepsi aynı noktaya çıkıyor daha doğrusu ilk seçeceğin yol diğer yollarınla kesişiyor. bir kız ve bir oğlan ağız ağıza vermiş konuşuyor kız kısa saçlı biri, hemde genç. tabağında dikkat edersen yine aynı kız var. diz çkömüş oturuyor elindede kitap var.
arkadaş bakmış sanırım yarın yeni eklersen bakabilirimAyy banada bakarmısınn :))
olsun müsaitsen bak sen yinede her yorum ayrı degerli benım için.Herkesin yorumuda değişik olur zaten :)arkadaş bakmış sanırım yarın yeni eklersen bakabilirim
önceki sayfadakine mi bakayım?olsun müsaitsen bak sen yinede her yorum ayrı degerli benım için.Herkesin yorumuda değişik olur zaten :)
Evet canım birkaç saat önce içtim zaten onu http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kahve-fali-bilen-bakabilir-mi.766372/page-53 burda resimlerimde yuklersen bende bakayım sana bılıyorum dıyemem ama ıdare ederim sanırım :)önceki sayfadakine mi bakayım?
gençce bir kadın var saçları çok kısa mı desem bonus gibi kıvırcık mı desem öyle biri. önünde çocuk var yüzünü seviyor muhtemelen erkek çocuk. hayatın bu ara sanırım biraz karmaşık. bir düşmanın olabilir bu kişi arkandan baya konuşuyor. v yada u harfi var isminin içinde. başı kapalı bir bayan ve birde kız çocuğu var araları açık. biri girmeye çalışıyor aralarına. birde bebek haberi alabilirsin. bebek erkek olabilir.Fincanım canım fazla sogumadı ama bekleyemedim daha fazla :) Umarım güzel şeyler çıkar
Eki Görüntüle 1304379 Eki Görüntüle 1304381 Eki Görüntüle 1304382 Eki Görüntüle 1304383 Eki Görüntüle 1304385 Eki Görüntüle 1304387
Evet bu sıra dogum yapan yapana.Eşimin akrabası sanırım kıvırcık saçlı 1 aya erkek çocuk dogurucak oda.:)gençce bir kadın var saçları çok kısa mı desem bonus gibi kıvırcık mı desem öyle biri. önünde çocuk var yüzünü seviyor muhtemelen erkek çocuk. hayatın bu ara sanırım biraz karmaşık. bir düşmanın olabilir bu kişi arkandan baya konuşuyor. v yada u harfi var isminin içinde. başı kapalı bir bayan ve birde kız çocuğu var araları açık. biri girmeye çalışıyor aralarına. birde bebek haberi alabilirsin. bebek erkek olabilir.
olur canım ekle. ben iyi biliyorum diyemem kendimce işte : )Yormazsam ben de rica ederim :)
rica ederim. tutturdum mu bişilerEvet bu sıra dogum yapan yapana.Eşimin akrabası sanırım kıvırcık saçlı 1 aya erkek çocuk dogurucak oda.:)
Düşmanım çok biliyorum bahsi geçenin kimliğinide .
Çok teşekkur ederim agzına yüreğine saglık:)
olur canım ekle. ben iyi biliyorum diyemem kendimce işte : )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?