Kahve falı bilen bakabilir mi?

bu kimin yorumuki

bir erkek ve bir kız var. erkek olan iri kalıplı kız olan daha minyon. kıza elinde bir şey veriyor ama ne bilmiyorum. bu erkek olan şahsın sırtında bir kadın var dua ediyor onun için. ama bu iki kişiye sırtı dönük.
çok düşüncelisin. hatta bir uçurmun mu desem bir yol ayrımının mı desem çok yakınındasın. bir karar vermen gerekiyor. zamanın daralmış. düşündüğün şey her neyse baya zorda bırakıyor seni ama kurtulacaksın. dostunu ve düşmanını iyi gözlemle.

Teşekkür ederim :)
Allah allah kim ki o erkek
Evet çok düşünüyorum ve bu yol ayrımı işle ilgilidir diye düşünmekteyim.. Birine danıştıktan sonra başvuru yapmayı düşünüyorum bir işe, başvuru konusunda kararsız değilim ama iş mi zorlayacak ki olursa.
Ah o son dediğinizi keşke tam yapabilsem, bunu düşünmek, tartmak en sıkıcı ve yorucu şey...

konuyla ilgisi yok ama bende gri sac asigiyim :)

tamam anladım bırsey sorabılır mıyım odul geldı dıye bıldırım yazıyor ne ıse yarıyor kı bu oduller onu anlayamadım
Tam bilmiyorum ama level atlamak gibi birşey sanırım.Mesajların begenıldıkçe ödul geliyor.Profıl resmının altında yazıyor ödul puanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…