E harfide olabilir :) ben y ve h ye benzettım amaortaya atlamış gibi olabilirim ama bu ara baya içimden geliyo nedense : D
Yeni biriyle tanışacaksın. güzel bir arkadaşlık olacak bu. adında E var
Baya iyi niyetli birisin başarılısında. ama sanırım son zamanlarda birileri canını sıkmış senin dan dul konuşuyor
yalnız canım senin biraz dinlenmeye ihtiyacın var ruhunu arındırman gerek. inancını bilmiyorum ama biraz üstüne düşmelisin bu ara.
Bak canım benım hoşuma gidiyor.Herkezin farklı bir yorumu olur neticede :) E harfini aklıma not edicem bakalım kimmiş :)ortaya atlamış gibi olabilirim ama bu ara baya içimden geliyo nedense : D
Yeni biriyle tanışacaksın. güzel bir arkadaşlık olacak bu. adında E var
Baya iyi niyetli birisin başarılısında. ama sanırım son zamanlarda birileri canını sıkmış senin dan dul konuşuyor
yalnız canım senin biraz dinlenmeye ihtiyacın var ruhunu arındırman gerek. inancını bilmiyorum ama biraz üstüne düşmelisin bu ara.
Çokta umursamaz degılımdır aslında :) Ciddi olucakmı dılegım işte buna çok sevındım.Biliyorum ben o köpekbalıgını canım :) Sanada cok tesekkur ederım agzına saglık bende bakıyorum şimdi sanacanım bir yolun war ama giderken geri dönüceksin yada vazgeçiceksin....canım falda koyun gördüm bnun anlamıda olayları pek takmıosun sanırım braz umursamazsın.... sevdiklerine biraz daha zaman ayırmalısın....olaylar war sanki 2 kişiyle agız dialoguna giriceksin..falında dilek agacı ve sen çıkmışsın canım bırşey diliosun ve o dılegın gercek olucak agaç baya yeşillenmiş..falda kopek balıgı gördüm bir yakının arkandan iş çeviriyor dikkatlı ol....FALINda Y harfi gördüm canım ama tam emin değilim H harfide olabilir bukadar :)
Fincanım canım fazla sogumadı ama bekleyemedim daha fazla :) Umarım güzel şeyler çıkar
Eki Görüntüle 1304379 Eki Görüntüle 1304381 Eki Görüntüle 1304382 Eki Görüntüle 1304383 Eki Görüntüle 1304385 Eki Görüntüle 1304387
canım annenın bir kısmetı varmı xDD yola çıkmış geliyor sankiannen sanki 2 şehre gitmek istıyor ama onu bişey vazgecırıyor resmen yolun sonu yok yanı taş var sanki yolun sonunda....annende kocaman bır yılan cıkmış her kimse şimdiden Allah cezasını versin xD annen içinde bır seye cok ama cok sıkıntı yapmış cok kafasına takmış herseyı ama şimdi rahatlıyo gbi .... bıde ara ara gözyaşı gördüm... annen cok iyi bi insan inşalahh üzülmez bidaha hiç... bukdr canmm
evet balık war hatta balık oyle bi gelıyokı arkasında kalp belirmişAnnemin kısmetimiiiiiiiiii
Seninde bir yolun çıkmış biyere gidiyorsun 10 12 kişilik bir kalabalık fakat kalabalık arasında huzursuzluklar oluyorEki Görüntüle 1305159 Eki Görüntüle 1305160 Eki Görüntüle 1305161 bunlarda benimki şimdiden agzınıza saglık:):)
canım annenın bir kısmetı varmı xDD yola çıkmış geliyor sankiannen sanki 2 şehre gitmek istıyor ama onu bişey vazgecırıyor resmen yolun sonu yok yanı taş var sanki yolun sonunda....annende kocaman bır yılan cıkmış her kimse şimdiden Allah cezasını versin xD annen içinde bır seye cok ama cok sıkıntı yapmış cok kafasına takmış herseyı ama şimdi rahatlıyo gbi .... bıde ara ara gözyaşı gördüm... annen cok iyi bi insan inşalahh üzülmez bidaha hiç... bukdr canmm
sagol canm dogrucıktıda devlet işi braz hayal olucak eşimm çalıştırmıyo beni çunkı... ben bebek gormenı dilerdim neyse bunada sagol agzına saglık :*Seninde bir yolun çıkmış biyere gidiyorsun 10 12 kişilik bir kalabalık fakat kalabalık arasında huzursuzluklar oluyor
İki kişi var birisi zayıf uzun boylu kısa saçlı kadın veya erkek olabilir tam belli değil.Karşısında bir kadın var kısa boylu oda ayrı düşmüşler sanki,karşıdaki kişi bu durumdan oldukça üzgün görunuyor.
Yakın tanıdıgın birisi hasta gibi görunuyor fakat öyle ciddi birşeyi yok.
Bir dostun var ve o dostun sayesınde yada onun ön ayak olmasıyla bir mal edinebilirsin.
Beyaz bir kagıt çıkmış devlet kapısıyla bir işin olucak çok kısa zaman içinde gözukuyor.Güzel birşey olabilir bu senın için.
Kafanda oldukça fazla düşünceler var bir yere gitmekle ilgili bu düşüncelerinde.
Küçük çapta düşmanların var ama pek zararları yok sana.
Başka bişeyler göremedım canım bugunluk bu kadar cıkartabıldım :)
cok güldüm ciddenSağol canım ağzına yüreğine sağlık annem içinde hayırlısı artık kısmet naasip
Hayırlı olsun canım düğün ne zamna kısmetseSağol canım ağzına yüreğine sağlık annem içinde hayırlısı artık kısmet naasip
Ben hiç bugune kadar baktıgım fallarda bebek göremedim sanırım benzetemıyormuyum bilmiyorum vallasagol canm dogrucıktıda devlet işi braz hayal olucak eşimm çalıştırmıyo beni çunkı... ben bebek gormenı dilerdim neyse bunada sagol agzına saglık :*
bu bana geçende çıkmıştı merak etmeye basladım dogrusu bak şimdiSözüm de durayım, ufak da olsa gördüklerimi belirteyim. Aşkını ilan eden yada özür dileyen bir erkek var çömelmiş. Palyaço gördüm anlamını bilmiyorum. Tabağında keçi sakallı bir erkek, zayıfça görünüyor. Birçok balığın var. Bu kadarını gördüm.
İyi gecelerİyi geceler herkese, ben yatar.
cok güldüm cidden
selam canım benim falıma da bakarmısınSeninde bir yolun çıkmış biyere gidiyorsun 10 12 kişilik bir kalabalık fakat kalabalık arasında huzursuzluklar oluyor
İki kişi var birisi zayıf uzun boylu kısa saçlı kadın veya erkek olabilir tam belli değil.Karşısında bir kadın var kısa boylu oda ayrı düşmüşler sanki,karşıdaki kişi bu durumdan oldukça üzgün görunuyor.
Yakın tanıdıgın birisi hasta gibi görunuyor fakat öyle ciddi birşeyi yok.
Bir dostun var ve o dostun sayesınde yada onun ön ayak olmasıyla bir mal edinebilirsin.
Beyaz bir kagıt çıkmış devlet kapısıyla bir işin olucak çok kısa zaman içinde gözukuyor.Güzel birşey olabilir bu senın için.
Kafanda oldukça fazla düşünceler var bir yere gitmekle ilgili bu düşüncelerinde.
Küçük çapta düşmanların var ama pek zararları yok sana.
Başka bişeyler göremedım canım bugunluk bu kadar cıkartabıldım :)
Ben falcı degılım atıyoruz öyle birbirimize eglencesine :))selam canım benim falıma da bakarmısın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?