Kahve falı bilen bakabilir mi?

E harfide olabilir :) ben y ve h ye benzettım ama

Bak canım benım hoşuma gidiyor.Herkezin farklı bir yorumu olur neticede :) E harfini aklıma not edicem bakalım kimmiş :)
Evet ciddi anlamda ruhumun dinlenme ihtiyacı var Çok teşekkur ederim yuregıne saglık :)

Çokta umursamaz degılımdır aslında :) Ciddi olucakmı dılegım işte buna çok sevındım.Biliyorum ben o köpekbalıgını canım :) Sanada cok tesekkur ederım agzına saglık bende bakıyorum şimdi sana

Sözüm de durayım, ufak da olsa gördüklerimi belirteyim. Aşkını ilan eden yada özür dileyen bir erkek var çömelmiş. Palyaço gördüm anlamını bilmiyorum. Tabağında keçi sakallı bir erkek, zayıfça görünüyor. Birçok balığın var. Bu kadarını gördüm.

canım annenın bir kısmetı varmı xDD yola çıkmış geliyor sanki annen sanki 2 şehre gitmek istıyor ama onu bişey vazgecırıyor resmen yolun sonu yok yanı taş var sanki yolun sonunda....annende kocaman bır yılan cıkmış her kimse şimdiden Allah cezasını versin xD annen içinde bır seye cok ama cok sıkıntı yapmış cok kafasına takmış herseyı ama şimdi rahatlıyo gbi .... bıde ara ara gözyaşı gördüm... annen cok iyi bi insan inşalahh üzülmez bidaha hiç... bukdr canmm

Annemin kısmetimiiiiiiiiii

Seninde bir yolun çıkmış biyere gidiyorsun 10 12 kişilik bir kalabalık fakat kalabalık arasında huzursuzluklar oluyor
İki kişi var birisi zayıf uzun boylu kısa saçlı kadın veya erkek olabilir tam belli değil.Karşısında bir kadın var kısa boylu oda ayrı düşmüşler sanki,karşıdaki kişi bu durumdan oldukça üzgün görunuyor.
Yakın tanıdıgın birisi hasta gibi görunuyor fakat öyle ciddi birşeyi yok.
Bir dostun var ve o dostun sayesınde yada onun ön ayak olmasıyla bir mal edinebilirsin.
Beyaz bir kagıt çıkmış devlet kapısıyla bir işin olucak çok kısa zaman içinde gözukuyor.Güzel birşey olabilir bu senın için.

Kafanda oldukça fazla düşünceler var bir yere gitmekle ilgili bu düşüncelerinde.
Küçük çapta düşmanların var ama pek zararları yok sana.
Başka bişeyler göremedım canım bugunluk bu kadar cıkartabıldım :)

Sağol canım ağzına yüreğine sağlık annem içinde hayırlısı artık kısmet naasip

sagol canm dogrucıktıda devlet işi braz hayal olucak eşimm çalıştırmıyo beni çunkı... ben bebek gormenı dilerdim neyse bunada sagol agzına saglık :*

Sağol canım ağzına yüreğine sağlık annem içinde hayırlısı artık kısmet naasip
Hayırlı olsun canım düğün ne zamna kısmetse

sagol canm dogrucıktıda devlet işi braz hayal olucak eşimm çalıştırmıyo beni çunkı... ben bebek gormenı dilerdim neyse bunada sagol agzına saglık :*
Ben hiç bugune kadar baktıgım fallarda bebek göremedim sanırım benzetemıyormuyum bilmiyorum valla
bu bana geçende çıkmıştı merak etmeye basladım dogrusu bak şimdi Palyaço sevınc demek :) Keçi sakallı kimseyide tanımıyorum kimki bunlar acaba habıre cıkıyorlar
İyi geceler herkese, ben yatar.
İyi geceler

selam canım benim falıma da bakarmısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…