Kahve falı bilen bakabilir mi?

Demin birisi katinamı dedi ? O nasıl bir fal yahu ben çok cahil kalmışım sanırım fal konusunda

wala canım biz burda eğlencesıne bakıyorz katina matina anlamam ayrı bıseyse ayrı yerde bakılsın dıye dedım cunkı ozaman cok karışır.. biz zaten uzman degılız eglencesine bakıyoruz.. ANLADIN

wala canım biz burda eğlencesıne bakıyorz katina matina anlamam ayrı bıseyse ayrı yerde bakılsın dıye dedım cunkı ozaman cok karışır.. biz zaten uzman degılız eglencesine bakıyoruz.. ANLADIN
yok ben anladımda sen benı anlamadın konu senın degıl baska fal bakılamaz dıye bı kuralda yok anladın?

yok ben anladımda sen benı anlamadın konu senın degıl baska fal bakılamaz dıye bı kuralda yok anladın?

baska fal bakılamaz demedim fal dısında baska bısey bakılıosa topik açin dedim ama baska taraftan anlaşılmış

Akrep burcu varmı aramızda onların hissiyatları çok güçlü süper bakarlar fala aslında

katina topiği açın bakın burda fal bakılıyor cunki

Canım sana net olarak söyleyebileceğim bir şey var ki resmen batınında bir çocuk var fakat bunun için biraz daha zaman var
Birisi çalı çırpıyı toplamış üfüttüre üfüttüre ateş yakıyor bu aralar mangal yapabilirisiniz
Kalabalık bir akraba topluluğuyla bir araya grliyorsunuz nişan düğün gibi bir ortam isminin içinde M harfi olan biriyle ilgili bi yer burası. Bir de eşin u sıralar birinden işle ilgili bir teklif alacak..

Bu kadar gördüm canım...

baska fal bakılamaz demedim fal dısında baska bısey bakılıosa topik açin dedim ama baska taraftan anlaşılmış

bende size dedımkı katına fal cesıdıdır dedım yanı fal bakıyoruz allah allah

Kızlar tartışmaya gerek yok şurda eğlencesine fal bakıyoruz bu yüzden birbirinizi kırmayın lütfen...

Bende yay burcuyum :) akreplerin öyle birşeyi varmışya bir sorayım dedim belki vardır aramızda :)
canım akrebim ben evet oluyor öyle altıncı hissimiz güçlüymüş sanırım ama pek faydalı da sayılmaz anlıyosun karşındakinin hislerini yapmacıklığı felan olsun hemen anlarım ama bunun burçla alakası olur mu tam emin değilim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…