Kahve falı bilen bakabilir mi?

o kadın olan teyzem bana iftra atmıştı akrabalarn önunde bende yalanını ortaya cıkardım benı hepkıskanır süreklı kendı kızı esrar keşle ewlendi diye.. benım eşimi hep kotulediler babama neler neler soylediler.... hep arkmdan orospu deme peşindeler hepsi . ama agzlarnn paynı vericem hepsının
Aaa ne biçim teyze o be.Valla benım yegenıme öyle bişey yapmayı bırak kötü söz edenın gırtlagına yapışırım.Allah ıslah etsin fesat insanları

Aaa ne biçim teyze o be.Valla benım yegenıme öyle bişey yapmayı bırak kötü söz edenın gırtlagına yapışırım.Allah ıslah etsin fesat insanları
namaznda niyazında ama . başkalarının dediklerini gitmiş gelinnine demişki ben söylemişim diye yüzleştirdim herkesin ıcınde benden özür diledi ama o gelinide gitti annneme beyza şöyle böyle orospu bilmemne busuru yalan dolan atmış ende dedim niye oyle bişey soyledın dedım. teyzen bana beyza soyledı dynce snrlendım gıttım annene soyledm dedi. yanı olan bana oldu annem otrdu aglaıd. neyski ewlendm namusumun temız oldgnu gördü herkez

namaznda niyazında ama . başkalarının dediklerini gitmiş gelinnine demişki ben söylemişim diye yüzleştirdim herkesin ıcınde benden özür diledi ama o gelinide gitti annneme beyza şöyle böyle orospu bilmemne busuru yalan dolan atmış ende dedim niye oyle bişey soyledın dedım. teyzen bana beyza soyledı dynce snrlendım gıttım annene soyledm dedi. yanı olan bana oldu annem otrdu aglaıd. neyski ewlendm namusumun temız oldgnu gördü herkez
Boşver canım hiç takma kafanı bak bebekte istiyormuşsun psıkolojını yorma hiç bunlarla.Hem 5 ay çok erken bır sure inş kısa zamanda saglıcakla kucagına alırsın bebegınıde

gldim canim bnde

Boşver canım hiç takma kafanı bak bebekte istiyormuşsun psıkolojını yorma hiç bunlarla.Hem 5 ay çok erken bır sure inş kısa zamanda saglıcakla kucagına alırsın bebegınıde
cok tskkur ederım ben bugun hasta oldum oysa bu ay cok umıtlıydım :( neyse ALLAH tez vakıtte versin kavusalım.. butun ısteyenler İNŞALLAH YARABBİM KISA ZAMANDA YUZUMUZU GÜLDÜRÜR

falini gnder canim
IMG_20141108_211107.webp
IMG_20141108_211219.webp
IMG_20141108_211238.webp
IMG_20141108_211335.webp
IMG_20141108_211342.webp
IMG_20141108_211440.webp
IMG_20141108_211502.webp
IMG_20141108_211632.webp
IMG_20141108_211753.webp

Ya ben de istiyorum.

Eklentiler