canım bu fal degil desen olmuş hayatın desenli geçicek :) :) :) :)Eki Görüntüle 1301504 anlayan varsa bakabilir mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bu fal degil desen olmuş hayatın desenli geçicek :) :) :) :)Eki Görüntüle 1301504 anlayan varsa bakabilir mi acaba
Aaa ne biçim teyze o be.Valla benım yegenıme öyle bişey yapmayı bırak kötü söz edenın gırtlagına yapışırım.Allah ıslah etsin fesat insanlarıo kadın olan teyzem bana iftra atmıştı akrabalarn önunde bende yalanını ortaya cıkardım benı hepkıskanır süreklı kendı kızı esrar keşle ewlendi diye.. benım eşimi hep kotulediler babama neler neler soylediler.... hep arkmdan orospu deme peşindeler hepsi . ama agzlarnn paynı vericem hepsının
namaznda niyazında ama . başkalarının dediklerini gitmiş gelinnine demişki ben söylemişim diye yüzleştirdim herkesin ıcınde benden özür diledi ama o gelinide gitti annneme beyza şöyle böyle orospu bilmemne busuru yalan dolan atmış ende dedim niye oyle bişey soyledın dedım. teyzen bana beyza soyledı dynce snrlendım gıttım annene soyledm dedi. yanı olan bana oldu annem otrdu aglaıd. neyski ewlendm namusumun temız oldgnu gördü herkezAaa ne biçim teyze o be.Valla benım yegenıme öyle bişey yapmayı bırak kötü söz edenın gırtlagına yapışırım.Allah ıslah etsin fesat insanları
bana da bakabilir misin?Valla görmedım canım bebek hiç sende ben gibi bebek istiyorsun sanırsam :)
30. sayfada canım ben de seninkine bakıyorum eğer bişey göremezsem yarına bırakayım olurmu? Daha iyi bakabilmek adınatutmuşmu onu bılmıyorum amaSenınkıler kacıncı sayfada
Boşver canım hiç takma kafanı bak bebekte istiyormuşsun psıkolojını yorma hiç bunlarla.Hem 5 ay çok erken bır sure inş kısa zamanda saglıcakla kucagına alırsın bebegınıdenamaznda niyazında ama . başkalarının dediklerini gitmiş gelinnine demişki ben söylemişim diye yüzleştirdim herkesin ıcınde benden özür diledi ama o gelinide gitti annneme beyza şöyle böyle orospu bilmemne busuru yalan dolan atmış ende dedim niye oyle bişey soyledın dedım. teyzen bana beyza soyledı dynce snrlendım gıttım annene soyledm dedi. yanı olan bana oldu annem otrdu aglaıd. neyski ewlendm namusumun temız oldgnu gördü herkez
bn gldim kızlar30. sayfada canım ben de seninkine bakıyorum eğer bişey göremezsem yarına bırakayım olurmu? Daha iyi bakabilmek adına
gldim canim bndenamaznda niyazında ama . başkalarının dediklerini gitmiş gelinnine demişki ben söylemişim diye yüzleştirdim herkesin ıcınde benden özür diledi ama o gelinide gitti annneme beyza şöyle böyle orospu bilmemne busuru yalan dolan atmış ende dedim niye oyle bişey soyledın dedım. teyzen bana beyza soyledı dynce snrlendım gıttım annene soyledm dedi. yanı olan bana oldu annem otrdu aglaıd. neyski ewlendm namusumun temız oldgnu gördü herkez
sonundaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzz hadi fallaşıoz yorum beklıoz :) :) :) once pinkpin sonra bana bak:)bn gldim kızlar
falini gnder canim30. sayfada canım ben de seninkine bakıyorum eğer bişey göremezsem yarına bırakayım olurmu? Daha iyi bakabilmek adına
msjini gec grmsm:)sonundaaaaaaaaaa kızzzzzzzzzz hadi fallaşıoz yorum beklıoz :) :) :) once pinkpin sonra bana bak:)
cok tskkur ederım ben bugun hasta oldum oysa bu ay cok umıtlıydımBoşver canım hiç takma kafanı bak bebekte istiyormuşsun psıkolojını yorma hiç bunlarla.Hem 5 ay çok erken bır sure inş kısa zamanda saglıcakla kucagına alırsın bebegınıde
COK BEKLEDIM SENI KAÇ SAAT OLDUmsjini gec grmsm:)
kiz valla cok yoğunum ondan dolayıCOK BEKLEDIM SENI KAÇ SAAT OLDU![]()
önemli olan geldin ya bunada şükür kahve ısmarlıyayımmı sana :)kiz valla cok yoğunum ondan dolayı