tamm canım cok karsik cikio bole ama yarin gzl icym gzl kaptym:)Tamam yarın tamamen yoğunlaşarak bi bakayım bakalım neler görücem
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tamm canım cok karsik cikio bole ama yarin gzl icym gzl kaptym:)Tamam yarın tamamen yoğunlaşarak bi bakayım bakalım neler görücem
genç anne olmak ıstıyorum zngın olsam 10 bebek yaparm wala cocuk sewıorum ben cok ıyıde anlaşııorum lisedeyken 4 sne palyacoluk yaptm ben :)onu farkttm bide bebk die sayikliosn demi:)kiz azcik daha zmn gcsin bari genç anne olcn da bz naplm:)
canim agzna sağlık:)Bende baktım falına ama felaket falcısı olcam galıba hep kötu cıkıyor benım baktıgım içimmi kötu acaba benım
Buda benım yorumum
Düşücelerin var seninde 2 tane temiz yolun çıkmış düşüncen bununla ilgili olabilir ama yolar kapalı sanki gidemiyosun gibi.
Göz var üzerinde çogu faldada cıkar gerçi bu yined söyleyım dedim :)
T harfli birisi var baş harfı olabilir ismin içinde olabilir.Harfin yanındada agzı açık bir hayvan var hakkında bişey söyleyecek yada sana kızıcak olabilir.
Belirsizlikler var falında,şansında biraz kapanmış gibi duruyor.
Ejderha gibi bişey çıkmış önunde at yarım yüzükvar sanki.Kısmetle ilgili bir engel olabilir.Yalnız ejderha büyük ve haşmetli bu neyin engeliyse dikkat etmelisin.
insallah gnlune göre versin Rabbim bitnm:)genç anne olmak ıstıyorum zngın olsam 10 bebek yaparm wala cocuk sewıorum ben cok ıyıde anlaşııorum lisedeyken 4 sne palyacoluk yaptm ben :)
amn canm sızınde inşallah dileklernz kabul olur :)insallah gnlune göre versin Rabbim bitnm:)
Ne demek cnm.Sormuşsunya hayırlımı diye sen onu sorduktan sonra ben baktıgımı daha net yorumladım.Yarım yüzük ayrılıgı simgeler genelde ejderhada engel.Bir engel yüzünden ayrılık olucak diye düşündüm.,canim agzna sağlık:)
hahaa:)evett cok fenasin 7 senedir beraberm nolur bitmsinn:)Ne demek cnm.Sormuşsunya hayırlımı diye sen onu sorduktan sonra ben baktıgımı daha net yorumladım.Yarım yüzük ayrılıgı simgeler genelde ejderhada engel.Bir engel yüzünden ayrılık olucak diye düşündüm.,
Bu arada felaket tellalına çıkmasa bari adım![]()
Şaka suka da sagol tatlim yorumun icin herseyin hyrlisi sende bna ic yolla bn kndmde oldugum bi gun bakcmNe demek cnm.Sormuşsunya hayırlımı diye sen onu sorduktan sonra ben baktıgımı daha net yorumladım.Yarım yüzük ayrılıgı simgeler genelde ejderhada engel.Bir engel yüzünden ayrılık olucak diye düşündüm.,
Bu arada felaket tellalına çıkmasa bari adım![]()
Kendim bile fala pek ınanmıyorum sırf merak işte benzetıp benzetıp söyluyorum işte.Benim fala guven olmaz yanihahaa:)evett cok fenasin 7 senedir beraberm nolur bitmsinn:)
ole oluo tatlim valla merak sirf zaten bn bkan taraf oluorm gnlde ama bktrmk cok zevlyms:)Kendim bile fala pek ınanmıyorum sırf merak işte benzetıp benzetıp söyluyorum işte.Benim fala guven olmaz yani![]()
Yolarım canım sanada sayfaya yukledım gercı ama gece gece fal bakılması ıyı degıl derler.Baska bir zaman baktırcam sana mutlaka gun içinde :) Senınde yorumlarını merak edıyorum sanırım sen baya baya bılıyosunŞaka suka da sagol tatlim yorumun icin herseyin hyrlisi sende bna ic yolla bn kndmde oldugum bi gun bakcm
blmm ona sen karar verirsin:)sen ozele at ama olur mu burdan bkamiorm cnku sayfa degstkce fincna yognlsamiormYolarım canım sanada sayfaya yukledım gercı ama gece gece fal bakılması ıyı degıl derler.Baska bir zaman baktırcam sana mutlaka gun içinde :) Senınde yorumlarını merak edıyorum sanırım sen baya baya bılıyosun
Tm cnm yarın yarından sonra ıctıgımıde dırek sana atarım meraktayım bu esnadada :)blmm ona sen karar verirsin:)sen ozele at ama olur mu burdan bkamiorm cnku sayfa degstkce fincna yognlsamiorm
bende sna yarn atayımmmııııııı nolurblmm ona sen karar verirsin:)sen ozele at ama olur mu burdan bkamiorm cnku sayfa degstkce fincna yognlsamiorm
blmm ona sen karar verirsin:)sen ozele at ama olur mu burdan bkamiorm cnku sayfa degstkce fincna yognlsamiorm