Kahve falı bilen bakabilir mi?

Banada bakabilirmisiniz lutfennnnn

Eklentiler

• IMG_20141114_145821.webp
    IMG_20141114_145821.webp
    254,5 KB · Görüntüleme: 100
  • IMG_20141114_145603.webp
    IMG_20141114_145603.webp
    198,6 KB · Görüntüleme: 91
  • IMG_20141114_145541.webp
    IMG_20141114_145541.webp
    189,8 KB · Görüntüleme: 78
  • IMG_20141114_145551.webp
    IMG_20141114_145551.webp
    162,2 KB · Görüntüleme: 81
  • IMG_20141114_145524.webp
    IMG_20141114_145524.webp
    219,7 KB · Görüntüleme: 105
Banada bakabilirmisiniz lutfennnnn
Falında bir bayan çok güzel bir gelinlik giymiş yakınlarından birisi olabilir yada sen olabilirsin çünkü hane içinde bu gelin.Yakın zamanda eline bir miktar para geçecek.Birisi seninle tanışmak istiyor ama korkuyor sana açılmaya.Sizin bazı akrabalarınız ile aranızda sorunlar var. Bayadır küs olduklarınız da var. Miras konularına da yansıyacak bu ileride. Bir sorun çıkmaz umarım.Klabalık bir bir ortamdasın orada bir erkekle tanışıyorsun aşık oluyorsun.Ama ileride bir takım sorunlar görünüyor size çünkü gelecekte biraz sıkıntılı çıktın canım.

inşallah yüklenir

Eklentiler

• abc.webp
    abc.webp
    38,4 KB · Görüntüleme: 94
  • abcb.webp
    abcb.webp
    28,2 KB · Görüntüleme: 71
  • abcc.webp
    abcc.webp
    41 KB · Görüntüleme: 75
  • abcd.webp
    abcd.webp
    28,5 KB · Görüntüleme: 81
  • abcv.webp
    abcv.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 78
  • acb.webp
    acb.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 89
  • accc.webp
    accc.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 85
bizde fal bakmayı bilmioruz gördüklerimizi soyluyoruz zaten. karşılıklı bakıoruz
sansımı denesem gorduklerınızı soylermıısını pekı

Eklentiler

• 20141114_205205.webp
    20141114_205205.webp
    20 KB · Görüntüleme: 78
  • 20141114_205220.webp
    20141114_205220.webp
    16,2 KB · Görüntüleme: 83
  • 20141114_205233.webp
    20141114_205233.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 76
  • 20141114_205248.webp
    20141114_205248.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 20141114_205302.webp
    20141114_205302.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 74
  • 20141114_205520.webp
    20141114_205520.webp
    40,4 KB · Görüntüleme: 89
Karşılıklı bakılıyormuş bu topıkte.Ama ben pek bilmem bakarım ama tutarmı bilmem

Olsun, bu falımı merak ettim gerçekten yani ben bir şey görüyorum ilgimi çekti ama benim gördüğümü görmüyor da olabilir bilenler tabii, sizin kadar bile bakamıyorum :KK53:

IMG_8145.webp IMG_8153.webp IMG_8159.webp IMG_8163.webp IMG_8166.webp IMG_8169.webp

Tamamdır teşekkür ettim :)
Genel olarak iyi çıkmış fal
Gitmek istediğin biryer var oraya git yolu çok aydınlık gözüküyor.Balığın çıkmış beklediğin bir para olabilir çok kısa sürede eline geçicek bu para.
Akrep ve T harfin çıkmış,aslında akrep için kötü birisi yorumu yapılsada ben bunu iyiye yoruyorum hane içinde güzellik iyilik olarak söyluyorum.
Hamile birisi varmı etrafında? Hamile ve tertemiz bir bayan çıkmış sanki erkek çocuga hamıle gibi duruyor :D
Bir erkek başka insanların sevdiği saydıgı yukarlara çıkardıgı bir erkek yardım isteyecek senden kötü bir durumda olabilir.
Sevgiliniz eşiniz yada dostunuz arasında kıskançlık sebebiyle bir tartışma çıkmış yada çıkıcak ama bunun sonunda haklı oldugunuz er geç ortaya çıkıcaktır rahat olun :)
Kafanda bazı karışık düşünceler var çok karışmış sanki bu dönem aklınız.Düşüncelerinizi bu kadar yogunlaştırmayın derim,boşuna strese sokuyor gibisin kendini.
Tabagını yorumlayamadım valla karışık bisürü kişiler var hiç çözemedim bunu :)

Benim falımda burda şimdi tekrar kahve içip fal kapatmaya üşendim birde sen yorumlarmısın bakalım sen neler diyeceksin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kahve-fali-bilen-bakabilir-mi.766372/page-46

Genel olarak iyi çıkmış fal
Gitmek istediğin biryer var oraya git yolu çok aydınlık gözüküyor.Balığın çıkmış beklediğin bir para olabilir çok kısa sürede eline geçicek bu para.
Akrep ve T harfin çıkmış,aslında akrep için kötü birisi yorumu yapılsada ben bunu iyiye yoruyorum hane içinde güzellik iyilik olarak söyluyorum.
Hamile birisi varmı etrafında? Hamile ve tertemiz bir bayan çıkmış sanki erkek çocuga hamıle gibi duruyor :D
Bir erkek başka insanların sevdiği saydıgı yukarlara çıkardıgı bir erkek yardım isteyecek senden kötü bir durumda olabilir.
Sevgiliniz eşiniz yada dostunuz arasında kıskançlık sebebiyle bir tartışma çıkmış yada çıkıcak ama bunun sonunda haklı oldugunuz er geç ortaya çıkıcaktır rahat olun :)
Kafanda bazı karışık düşünceler var çok karışmış sanki bu dönem aklınız.Düşüncelerinizi bu kadar yogunlaştırmayın derim,boşuna strese sokuyor gibisin kendini.
Tabagını yorumlayamadım valla karışık bisürü kişiler var hiç çözemedim bunu :)

Benim falımda burda şimdi tekrar kahve içip fal kapatmaya üşendim birde sen yorumlarmısın bakalım sen neler diyeceksin :)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kahve-fali-bilen-bakabilir-mi.766372/page-46

Çok teşekkür ederim :)

Gitmek istediğim yer iş sanırım, bir başvuru var aklımda ama önce birine danışmam lazım sonra başvuru yapıcam : )
Annem akrep burcu : )) T her zaman çıkıyor ama hala çözemedim nedir ne değildir..
Erkek bebek de çok çıkıyor ama benim bildiğim yok:KK51:
Sevgilim yok yakın olduğum biri de yok dost anlamında bile ama bakalım, kıskancımdır ben :KK53:
Çevrem de etkili stresimde ne yazık ki kendimi bu anlamda korumakta zorlanıyorum biraz, temkinli olmak istemekten de kaynaklanıyor sanırım çok düşünüyorum zaten kendim yeterince düşünürken başkaları da üstüme geliyor, rahat görünüyorum dışarıdan sanırım..
3. resimde farklı bir şey görüyorum ben, sanki bir adam oturuyor ve elinde mum var başının üstünde de 1 varmış gibi, değişik gelmişti bilmiyorum ben mi benzettim öyle, bunu merak ettim? o_O

Ay cidden bakamıyorum ben hiç.. o_O Karşılıklı mı bakmıştınız? Öyleyse kusura bakmayın gerçekten yazmıştım ama. Bir kere denedim de bu topikte hiç olmadı, belirgin şekiller olsa diyeceğim onu herkes yapıyor :KK53:

Yine de zorlayaraktan bir atmasyon yapayım; iki yerde bayrak gördüm birinde hatta bir erkek tepeye çıkmış tutunmuş bayrağa, S mi N mi çözemedim ama bana N gibi gelen bir harf var, altında büyükçe bir kuş yerde duruyor, akbaba gibi.. Tabaktan hele hiç anlamam ama bir 8 gördüm hane içinde, dışında da bir anlaşma, barışma gibi bir şey var sanki biri karşısındakine elini uzatmış gibi, karşısındakinin pek gönlü yok.

Çok teşekkür ederim :)

Gitmek istediğim yer iş sanırım, bir başvuru var aklımda ama önce birine danışmam lazım sonra başvuru yapıcam : )
Annem akrep burcu : )) T her zaman çıkıyor ama hala çözemedim nedir ne değildir..
Erkek bebek de çok çıkıyor ama benim bildiğim yok:KK51:
Sevgilim yok yakın olduğum biri de yok dost anlamında bile ama bakalım, kıskancımdır ben :KK53:
Çevrem de etkili stresimde ne yazık ki kendimi bu anlamda korumakta zorlanıyorum biraz, temkinli olmak istemekten de kaynaklanıyor sanırım çok düşünüyorum zaten kendim yeterince düşünürken başkaları da üstüme geliyor, rahat görünüyorum dışarıdan sanırım..
3. resimde farklı bir şey görüyorum ben, sanki bir adam oturuyor ve elinde mum var başının üstünde de 1 varmış gibi, değişik gelmişti bilmiyorum ben mi benzettim öyle, bunu merak ettim? o_O

Ay cidden bakamıyorum ben hiç.. o_O Karşılıklı mı bakmıştınız? Öyleyse kusura bakmayın gerçekten yazmıştım ama. Bir kere denedim de bu topikte hiç olmadı, belirgin şekiller olsa diyeceğim onu herkes yapıyor :KK53:

Yine de zorlayaraktan bir atmasyon yapayım; iki yerde bayrak gördüm birinde hatta bir erkek tepeye çıkmış tutunmuş bayrağa, S mi N mi çözemedim ama bana N gibi gelen bir harf var, altında büyükçe bir kuş yerde duruyor, akbaba gibi.. Tabaktan hele hiç anlamam ama bir 8 gördüm hane içinde, dışında da bir anlaşma, barışma gibi bir şey var sanki biri karşısındakine elini uzatmış gibi, karşısındakinin pek gönlü yok.
Onu bende gördum düşünen bir adam var ama yorumlayamadım sen 1 e benzetmişsin ben l harfine benzettim :)
Yok cnm bende anladıgım yok öylesine işte :) Teşekkur ederim senınde yorumun için. S ve n harfı ıceren kişi benım sanırım akbaba kötu haber dıye bılırım bıktım zaten kötu haberlerden :(

Back
X