Çok teşekkür ederim :)
Gitmek istediğim yer iş sanırım, bir başvuru var aklımda ama önce birine danışmam lazım sonra başvuru yapıcam : )
Annem akrep burcu : )) T her zaman çıkıyor ama hala çözemedim nedir ne değildir..
Erkek bebek de çok çıkıyor ama benim bildiğim yok

Sevgilim yok yakın olduğum biri de yok dost anlamında bile ama bakalım, kıskancımdır ben

Çevrem de etkili stresimde ne yazık ki kendimi bu anlamda korumakta zorlanıyorum biraz, temkinli olmak istemekten de kaynaklanıyor sanırım çok düşünüyorum zaten kendim yeterince düşünürken başkaları da üstüme geliyor, rahat görünüyorum dışarıdan sanırım..
3. resimde farklı bir şey görüyorum ben, sanki bir adam oturuyor ve elinde mum var başının üstünde de 1 varmış gibi, değişik gelmişti bilmiyorum ben mi benzettim öyle, bunu merak ettim?
Ay cidden bakamıyorum ben hiç..

Karşılıklı mı bakmıştınız? Öyleyse kusura bakmayın gerçekten yazmıştım ama. Bir kere denedim de bu topikte hiç olmadı, belirgin şekiller olsa diyeceğim onu herkes yapıyor
Yine de zorlayaraktan bir atmasyon yapayım; iki yerde bayrak gördüm birinde hatta bir erkek tepeye çıkmış tutunmuş bayrağa, S mi N mi çözemedim ama bana N gibi gelen bir harf var, altında büyükçe bir kuş yerde duruyor, akbaba gibi.. Tabaktan hele hiç anlamam ama bir 8 gördüm hane içinde, dışında da bir anlaşma, barışma gibi bir şey var sanki biri karşısındakine elini uzatmış gibi, karşısındakinin pek gönlü yok.