Kahve falı bilen bakabilir mi?

Dimi. Aklıma geldikçe nas felak ayetel kürsi okurum ama alışkanlık sağlayamadım, üşengeç de biriyim.
Direncimi güçlendirmeye çalışıyorum eskisi kadar da değilim ama enerjilerden etkilenmem kolay maalesef.

Bunun dirençle bir alakası yok, kendini dua ile koru ve sahip olduğun güzel şeyleri fazla etrafa gösterme, herşeyi her zaman çok iyi yapma.

zaten falımdada bebek çıkmıyor :/ umudumu kestim

Fala okdr çok inanmıyorum ama yoruldumartık yyok idrarıma çamasır suyu karbonat yok test almalar yok yumurtlama günü nde kocaya yapıştım mgde bulantsı kasık agrısı pembe kan bıle geldi(bebek yerleşme kanı olabiliomuş) sonuç hüsran artık pes ettım yani

bende amaaaaaaa 5 ay olmaynca pes ettim

Biz daha başlayamadık o çalışmaya, kullandığım ilacı bi bıraksam başlicaz, ama az kaldı inş bırakmama.
Olur bakalım daha takma kafana canım benim, yer gök dua ile bol bol dua et.

Biz daha başlayamadık o çalışmaya, kullandığım ilacı bi bıraksam başlicaz, ama az kaldı inş bırakmama.
Olur bakalım daha takma kafana canım benim, yer gök dua ile bol bol dua et.
en son soğan kürüne başladım bi bardak içtim snra dedimki herşeyn zamanı var ALLAHIM YARABBIM bana nzmn verırse korunmuyoruz hç korunmadıkta zaten ilaçta kullanmadm ama ugrasmıcam olsun dıye buseferde böyle denicem.... olursa zaten dunyanın en mutlu kadını olucam olmazsa kafaya takıp uzulmucem hersyn hayrlısı dıcem............

en son soğan kürüne başladım bi bardak içtim snra dedimki herşeyn zamanı var ALLAHIM YARABBIM bana nzmn verırse korunmuyoruz hç korunmadıkta zaten ilaçta kullanmadm ama ugrasmıcam olsun dıye buseferde böyle denicem.... olursa zaten dunyanın en mutlu kadını olucam olmazsa kafaya takıp uzulmucem hersyn hayrlısı dıcem............

Öyle de canım.....
Hayırlısı olsun az geç olsun dimi.....

Öyle de canım.....
Hayırlısı olsun az geç olsun dimi.....
Olsunda herşeyne ragzıyım bakarm yememyedrırım kendımden eminim genç anne olmak ıcın erken ewlendım inş ben yaşlanmadan genç cocuklarm olurda arkdş gbı olurum bu benm en buyuk hayalim

parasal durumlarmz düzelse 5 tane cocuk yaparım hiç farketmez cocukları cok sewıorum ve iyide anlaşıyorum olmuyosada evlatlık edinirim .... bakalım 1 sene bi deneyelm olmazsa artk sbeebini ögrenmeye gideriz eşimle... zaten dha 5 ay oldu okdr çok acele etmyorum.

Olsunda herşeyne ragzıyım bakarm yememyedrırım kendımden eminim genç anne olmak ıcın erken ewlendım inş ben yaşlanmadan genç cocuklarm olurda arkdş gbı olurum bu benm en buyuk hayalim

Aman pek tatlısın sen bıcır bıcır: ))))

Bunun dirençle bir alakası yok, kendini dua ile koru ve sahip olduğun güzel şeyleri fazla etrafa gösterme, herşeyi her zaman çok iyi yapma.

Hassas, kolay etkilenen biri olduğumdan daha pozitif ve umutla davranmaya çalışarak bir şeyleri daha iyiye götürebiliyor gibiyim.. Bunu daim kılmaya zorluyorum. Kendime nazar değdirebiliyorum maalesef...
Somut anlamda pek bir şey yaptığım da yok açıkçası ama, karakterle ilgili belki bilmiyorum açıkçası, sinsiler sanırım :)
Teşekkür ettim, duaya alışmam lazım.. Diğer konuda da bu kadar düşünmek rahat olamamak kötü ve zor bir şey gerçekten ama yapacak pek bir şey de yok sanırım.

olmazsa denicem can sagol verdgn bilgi için :*
Dene canım dene yasında pek küçükmüş yaa :) Ben yedim bu ay gerçi kendime boşuna yukleniyorum alakası yok benle gibi de neyse bakalım :D Tadı güzel ama herkez acı dıyor benım hosuma gıttı zevkıne yıyorum artık :D Tarcını bol koyunca mis oldu :)
Burayıda gebelık topıgıne çevirdik :D
P pinkpin kovalayacak bizi :D

Back
X