Denedim denedim olmadı vallahi çıkaramadımLaf çok, harfler gördüm bi..
İstesem ben
anlamadm benmı bakıyım nerde fal bakım canım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Denedim denedim olmadı vallahi çıkaramadımLaf çok, harfler gördüm bi..
İstesem ben
Benimde aynı şekilde iyice vampire döndum vallaUykum yok yine: )
Dimi. Aklıma geldikçe nas felak ayetel kürsi okurum ama alışkanlık sağlayamadım, üşengeç de biriyim.
Direncimi güçlendirmeye çalışıyorum eskisi kadar da değilim ama enerjilerden etkilenmem kolay maalesef.
çevrende yada sen bılmıorum bebek beklıo birisi ve gercekleşio...birinden yardım eli istemişsin oda senın elını tutmuş... ama falda 2 yuzlu bırını gordum dıkkat et.... için çok karışık sebebni çözemedm :S bukdr canm
bende amaaaaaaa 5 ay olmaynca pes ettim
en son soğan kürüne başladım bi bardak içtim snra dedimki herşeyn zamanı var ALLAHIM YARABBIM bana nzmn verırse korunmuyoruz hç korunmadıkta zaten ilaçta kullanmadm ama ugrasmıcam olsun dıye buseferde böyle denicem.... olursa zaten dunyanın en mutlu kadını olucam olmazsa kafaya takıp uzulmucem hersyn hayrlısı dıcem............Biz daha başlayamadık o çalışmaya, kullandığım ilacı bi bıraksam başlicaz, ama az kaldı inş bırakmama.
Olur bakalım daha takma kafana canım benim, yer gök dua ile bol bol dua et.
en son soğan kürüne başladım bi bardak içtim snra dedimki herşeyn zamanı var ALLAHIM YARABBIM bana nzmn verırse korunmuyoruz hç korunmadıkta zaten ilaçta kullanmadm ama ugrasmıcam olsun dıye buseferde böyle denicem.... olursa zaten dunyanın en mutlu kadını olucam olmazsa kafaya takıp uzulmucem hersyn hayrlısı dıcem............
Olsunda herşeyne ragzıyım bakarm yememyedrırım kendımden eminim genç anne olmak ıcın erken ewlendım inş ben yaşlanmadan genç cocuklarm olurda arkdş gbı olurum bu benm en buyuk hayalimÖyle de canım.....
Hayırlısı olsun az geç olsun dimi.....
Olsunda herşeyne ragzıyım bakarm yememyedrırım kendımden eminim genç anne olmak ıcın erken ewlendım inş ben yaşlanmadan genç cocuklarm olurda arkdş gbı olurum bu benm en buyuk hayalim
Bunun dirençle bir alakası yok, kendini dua ile koru ve sahip olduğun güzel şeyleri fazla etrafa gösterme, herşeyi her zaman çok iyi yapma.
tskkur ederım sagol dha çok toyum ben 20 yaşındayım ama olsun bitanecik şimdiden nolcakki ya bakarm ben :)Aman pek tatlısın sen bıcır bıcır: ))))
olmazsa denicem can sagol verdgn bilgi için :*Kızlar çörek otu bal tarçın deneyin birde :) Faydasını görenler olmuş okuduguma göre
Dene canım dene yasında pek küçükmüş yaa :) Ben yedim bu ay gerçi kendime boşuna yukleniyorum alakası yok benle gibi de neyse bakalımolmazsa denicem can sagol verdgn bilgi için :*