Kahve falı yüzünden mahfoldum:(

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
Ben hamileyim..kardeşim kendine fal baktirmis ..nezamandor ağzında bis geveliyordu..en sonunda konusturdum fal bakan kişi yakının şuan hamile birinin çocuğu doğunca çok uzulceksiniz sıkıntı var bebekte normal değil gibi biseyler demiş...okadar üzüldüm ki ister istemez kafama taktım ..fala inanmam ben baktirmam ama kafama çok takildi..bide ben bikac kez o tarz bı rüya görmüştüm ..bunların heosini bir araya getirince korkmaya başladım..lütfen bana biseyler deyin rahatlamaya ihtiyacım var ..sizin de başınıza geldimi hani falinizda böyle kötü seuler cikipta güzel şeyler yaşadınız mı..hiç sanmazdim bı fala kafa takacagimi ama hamile olduğum için bebeğim konusunda tedirgin oldum..ha bide ben bu bebeği istemiyordum şükretmek gereken yerde ağladım zirladim şimdi diyorum rabbim beni cezalandiracakmi inanılmaz kötüyüm şuan ..neden falcı öyle dedi neden ben otarz rüyalar gördüm ...buarada ikili ve üçlü testleri için sorun yok dediler ama yinede çok korkuyorum ben

Kahve falı altı üstü. Bunu doktor demedi. Buyutmeyin. Bazen fallar çıksa da geneli çıkmaz. Kötü düşünmeyin. Hamileler çocuğun sağlıklı doğması için dualar ediyor. Iciniz ferahlar.

Şeytanın vesvesesi . Ayeti kerimede rabbimiz söylüyor zaten falin şeytan işi olduğunu. Inanciniz nedir bilmiyorum ama kuran okuyarak ibadetlerinizi artırarak içinizdeki vesveseyi atabilirsiniz .
Rüyalar da şeytani ve rahmani olarak ayrılıyo biliyorsunuz . Bence bu ruya da şeytani

İnancınız var mı? Eğer inancınız varsa falın dinde yerinin olmadığını biliyorsunuzdur. Boşa endişelenip hem kendinizi hem bebeğinizi olumsuz etkilemeyin. Geleceği kimse bilemez. O tarz rüyalar görmeniz de gün içindeki yaşadıklarınızdan, bilinçaltınızdan olabilir. Bakın hemen Rabbim beni cezalandıracak mı diye düşünüyorsunuz, falcının dedikleri, ee sonra gündem malum sürekli ölüm haberleri vs sizde insan olduğunuz için doğal olarak etkileniyorsunuz. Ve bunları gece rüyanızda görüyorsunuz. Dua edin ve içinizi ferah tutun. Doktor da iyi demiş hem. O falcılar bilseydi doktor yerine falcıya giderlerdi insanlar. Zaten onların bi hayırları olsa kendilerine olur demi? Geleceği bilemez kimse.

Şimdi şöyle fal baktırmak günah ama fal sanırım var böyle bişey ve oyuzden günah diye biliyorum çok üzgünüm inanmamak istiyorum ama fal olayı var diye de duydum Allah'ım kafayı yicem

Yapıldı ikili ve üçlü tarama testi ve doktorum.normal dedi şimdi sıra ayrintilida
Kalbinizi ferah tutun fal maalesef insanın ruh halini böyle bozuyor ve çoğu da atıp tutularak söylenen saçma şeyler, herşeyin en iyisini allah bilir, asıl şimdi stres yaparak kuzucuğu tedirgin etmeyin, çünkü o sizi çok iyi hissediyor mutlu olduğunuzda da mutsuz olduğunuzda da

Kötü bir şey söylenip iyi çıkma değil tam tersi olmuştu bende. Madem testlerde sorun yok bilime güvenin bence.Rüyalarımız bilinçaltımızdan beslenir diye biliyorum. Kaygılarınızın olması ve rüyalarınıza yansıması da gayet normal. Dediğim gibi bilime güvenin bi sorun yokmuş. Sağlıkla alın kucağınıza inşaallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…