- 22 Ocak 2019
- 2.921
- 1.694
- 63
- Konu Sahibi alonedark18
-
Yapıldı ikili ve üçlü tarama testi ve doktorum.normal dedi şimdi sıra ayrintilidaNekadarlik hamilesiniz 3 lu test yaptirdinizmi? Bikac test ile sorun varsa belli oluyor. Fakat doktorlar sorun gormemisse eger kafaniza takipta hamileliginizi zehir etmeyin kendinize..
Ozaman hiic kafana takma falada inanma icini ferah tut.Yapıldı ikili ve üçlü tarama testi ve doktorum.normal dedi şimdi sıra ayrintilida
Kötüyü çağırmayın fal deyip geçinYapıldı ikili ve üçlü tarama testi ve doktorum.normal dedi şimdi sıra ayrintilida
Şimdi şöyle fal baktırmak günah ama fal sanırım var böyle bişey ve oyuzden günah diye biliyorumİnancınız var mı? Eğer inancınız varsa falın dinde yerinin olmadığını biliyorsunuzdur. Boşa endişelenip hem kendinizi hem bebeğinizi olumsuz etkilemeyin. Geleceği kimse bilemez. O tarz rüyalar görmeniz de gün içindeki yaşadıklarınızdan, bilinçaltınızdan olabilir. Bakın hemen Rabbim beni cezalandıracak mı diye düşünüyorsunuz, falcının dedikleri, ee sonra gündem malum sürekli ölüm haberleri vs sizde insan olduğunuz için doğal olarak etkileniyorsunuz. Ve bunları gece rüyanızda görüyorsunuz. Dua edin ve içinizi ferah tutun. Doktor da iyi demiş hem. O falcılar bilseydi doktor yerine falcıya giderlerdi insanlar. Zaten onların bi hayırları olsa kendilerine olur demi? Geleceği bilemez kimse.
O testlerde kesin cokiyormu down yada başka bı zihinsel rahatsizlikOzaman hiic kafana takma falada inanma icini ferah tut.
Kalbinizi ferah tutun fal maalesef insanın ruh halini böyle bozuyor ve çoğu da atıp tutularak söylenen saçma şeyler, herşeyin en iyisini allah bilir, asıl şimdi stres yaparak kuzucuğu tedirgin etmeyin, çünkü o sizi çok iyi hissediyor mutlu olduğunuzda da mutsuz olduğunuzda daYapıldı ikili ve üçlü tarama testi ve doktorum.normal dedi şimdi sıra ayrintilida
Kötü bir şey söylenip iyi çıkma değil tam tersi olmuştu bende. Madem testlerde sorun yok bilime güvenin bence.Rüyalarımız bilinçaltımızdan beslenir diye biliyorum. Kaygılarınızın olması ve rüyalarınıza yansıması da gayet normal. Dediğim gibi bilime güvenin bi sorun yokmuş. Sağlıkla alın kucağınıza inşaallah.Ben hamileyim..kardeşim kendine fal baktirmis ..nezamandor ağzında bis geveliyordu..en sonunda konusturdum fal bakan kişi yakının şuan hamile birinin çocuğu doğunca çok uzulceksiniz sıkıntı var bebekte normal değil gibi biseyler demiş...okadar üzüldüm ki ister istemez kafama taktım ..fala inanmam ben baktirmam ama kafama çok takildi..bide ben bikac kez o tarz bı rüya görmüştüm ..bunların heosini bir araya getirince korkmaya başladım..lütfen bana biseyler deyin rahatlamaya ihtiyacım var ..sizin de başınıza geldimi hani falinizda böyle kötü seuler cikipta güzel şeyler yaşadınız mı..hiç sanmazdim bı fala kafa takacagimi ama hamile olduğum için bebeğim konusunda tedirgin oldum..ha bide ben bu bebeği istemiyordum şükretmek gereken yerde ağladım zirladim şimdi diyorum rabbim beni cezalandiracakmiinanılmaz kötüyüm şuan ..neden falcı öyle dedi neden ben otarz rüyalar gördüm ...buarada ikili ve üçlü testleri için sorun yok dediler ama yinede çok korkuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?