- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi alonedark18
-
Fala falan inanmayın (boşuna dememişler günah diye, bakın böyle moraliniz bozuluyor sonra) Siz başta çocuğu istememiştim dediniz belki de bunun bilinçaltı suçluluğunu yaşıyorsunuz onun için gördünüz bu rüyaları. Kendiniz üzmeyin plansız bir gebelikte insanın affallaması doğaldır, insan bir an istemeyebilir de sonra ister ve onu çok seveceksiniz buna eminim, iyi bir anne olacaksınız; o size ceza değil bir mükafat. İnşallah hayırlı bir evlat olur size mutluluklar yaşatır.Ben hamileyim..kardeşim kendine fal baktirmis ..nezamandor ağzında bis geveliyordu..en sonunda konusturdum fal bakan kişi yakının şuan hamile birinin çocuğu doğunca çok uzulceksiniz sıkıntı var bebekte normal değil gibi biseyler demiş...okadar üzüldüm ki ister istemez kafama taktım ..fala inanmam ben baktirmam ama kafama çok takildi..bide ben bikac kez o tarz bı rüya görmüştüm ..bunların heosini bir araya getirince korkmaya başladım..lütfen bana biseyler deyin rahatlamaya ihtiyacım var ..sizin de başınıza geldimi hani falinizda böyle kötü seuler cikipta güzel şeyler yaşadınız mı..hiç sanmazdim bı fala kafa takacagimi ama hamile olduğum için bebeğim konusunda tedirgin oldum..ha bide ben bu bebeği istemiyordum şükretmek gereken yerde ağladım zirladim şimdi diyorum rabbim beni cezalandiracakmiinanılmaz kötüyüm şuan ..neden falcı öyle dedi neden ben otarz rüyalar gördüm ...buarada ikili ve üçlü testleri için sorun yok dediler ama yinede çok korkuyorum ben
İlk zamanlar afalladim ama şimdi zaten çok seviyorum tekmelerini hissettigimden beri canımın içi bebeğim o benimFala falan inanmayın (boşuna dememişler günah diye, bakın böyle moraliniz bozuluyor sonra) Siz başta çocuğu istememiştim dediniz belki de bunun bilinçaltı suçluluğunu yaşıyorsunuz onun için gördünüz bu rüyaları. Kendiniz üzmeyin plansız bir gebelikte insanın affallaması doğaldır, insan bir an istemeyebilir de sonra ister ve onu çok seveceksiniz buna eminim, iyi bir anne olacaksınız; o size ceza değil bir mükafat. İnşallah hayırlı bir evlat olur size mutluluklar yaşatır.
Peki size denilenler hep tuttumu ? Olmayanlarda varmiYıllardır profesyonel bir fal baktırıcısı olarak size şunu söyleyebilirim; kesinlikle içiniz rahat olsun ☺ Falı aklınızdan çıkarın, olumlu şeyler düşünün. Ama biraz daha böyle üzülmeye devam edersen Allah korusun size bir şey olabilir. Lütfen o falda söylenenleri unutun, ve bebeğinizle geçireceğiniz güzel günleri düşünün. :)
Bende inanamıyorum bukadar taktigima ve elimde değil buna da inanamıyorumne falı yahu cidden buna ınanıp dert mı yanıyorsun.açık açık ayetler var.
gaybı Allah'tan başkası bilemez.
kahveden hayat mı okunur.
falcı çok ıyı bıliyor mademde 3 kuruşa niye boğaz patlatıyor. sürünuyor sokaklarda
dr a git. bebeğin sağlık sıhhati için sağlıklı beslen,güzel şeyler oku ve dinle.dua et.
Hayır, nerdeyse hiçbiri tutmadı diyebilirim :) tutan şeyler de hep önemsiz konular olmuştur. Bugüne kadar neler neler dinledim, ama dinlediklerimden çok farklı bi hayat yaşıyorum. O yüzden hiç sıkmayın canınızı, böyle bi şeyi hiç duymamış gibi hayatınıza devam edin.Peki size denilenler hep tuttumu ? Olmayanlarda varmi
DegilmiHayır, nerdeyse hiçbiri tutmadı diyebilirim :) tutan şeyler de hep önemsiz konular olmuştur. Bugüne kadar neler neler dinledim, ama dinlediklerimden çok farklı bi hayat yaşıyorum. O yüzden hiç sıkmayın canınızı, böyle bi şeyi hiç duymamış gibi hayatınıza devam edin.
Yok, sizi çok iyi anlıyorum. Özellikle sağlıkla ilgili kötü bi şey duyduğumda ben de haftalarca kafama takardım, tabii sonra kabuslar görmeye başlardım. Şu an böyle hissetmeniz çok normal, bebeğiniz bi de, en hassas olduğunuz konu ve en hassas olduğunuz dönemdesiniz. Ama böyle düşündükçe kendinizi üzersiniz sadece. Bazı falcılar da felaket tellallığı yapmaya bayılır, dediğim gibi siz bu falı hiç duymamış gibi yapın. Bi de içinizden iptal, iptal, iptal diyin :) Allah’ın izniyle sağlıkla alacaksınız bebeğinizi kucağınıza, böyle şeyler düşünerek bugünlerinizin kötü geçmesine izin vermeyin.Degilmidoğru diyosunuz mantık olarak bende bunun bilincindeyim de kalbime söz geciremiyorum anlık bı rahatlama geliyor sonra birden içine ateş düşüyor ,kendi rüyamda da bir iki kere down gibi bebek hormustum Allah korusun
down sendromu farkındalık gününde ettiğiniz şu lafa bakın...Bitek kahveden değil bundan öncede buna benzer rüya görmüştüm down bebek gibi hep içimde öyle bı korku vardı rüyalardan dolayı fal da da duyunca elimde değil şuan keşke olsa
Öyle olan bütün yawrularimiza allahimdan şifa diliyorum..anneyiz hepimiz çocuklarımızın sağlığı için endişeleniyoruz...evet çok ama çok.sacma dediğine ya olursa diye üzülmek hamilelikten dolayı hassasım aşırı bundan mıdır bilemiyorumdown sendromu farkındalık gününde ettiğiniz şu lafa bakın...
falı arkadaş ortamında aa bak at kafası var ehe ehe seviyesinde biz de goy goy olsun diye döndürürüz aramızda ama tutup da falcıya inanmak nedir.adamın kendine hayrı yok oturmuş kafe köşesinde 30 liraya ,olsun olsun 50 liraya fal bakıyo.Ama sözde her şeyi görüyo.İlle bir şeye inanacaksanız pozitif bilimlere ve akla mantığa inanın.
Peki ölen oldu mu ?gerçekten fal baktırmak çok çok yanlış rabbim in bildiği varki bize haram kılmış bunu şeytana uymamak lazım nefsimizi engellememiz lazım...ben bunu duymadan önce ikili üçlü testler temiz çıktı diye seviniyordum kafam beynim rahattı ..bunu duydum şimdi risk olmayan testlere bile inanamıyorum sanki ya temiz olduğu halde sağlıksız bebek doğarsa diye keşke hiç duymasaydim bu fal işini hepsinin canı cehenemmmeBanada zamanın bir vaktinde gerizekalınin biri ver falına bakayım diye zorla baktı.Bir harf söyledi isminde bu harf olan cok yakinin yakında ölecek dedi.Ay nasıl bir ruh hastasiydi bu bilmem falada inanmam ama bir kaç ay öyle huzursuz olmustumki.Konu sahibi Allahtan başka hiç kimse bilmez gelecegi.Lutfen boyle seylere inanip zehir etmeyin kendinize hamileliginizi.
Yok Allah korusun olmadi.Üstunden kaç sene geçtiPeki ölen oldu mu ?gerçekten fal baktırmak çok çok yanlış rabbim in bildiği varki bize haram kılmış bunu şeytana uymamak lazım nefsimizi engellememiz lazım...ben bunu duymadan önce ikili üçlü testler temiz çıktı diye seviniyordum kafam beynim rahattı ..bunu duydum şimdi risk olmayan testlere bile inanamıyorum sanki ya temiz olduğu halde sağlıksız bebek doğarsa diye keşke hiç duymasaydim bu fal işini hepsinin canı cehenemmme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?