Kahve falı yüzünden mahfoldum:(

Fala inanmam.. dogumumun sonuna doğru bir iç sıkıntı başladı bende rüyalar felan sonra fotoğraflarda kafam çıkmıyor gibi şeyler yaşayınca iyice tirlatiyordum neyse ki sağlıkla zımba gibi doğum yaptım ve hiç bir sıkıntı yaşamadım..demem o ki sıkma canını bir şey olmaz fakat falcı aptal kardeşin ayrı bir sıkıntı hiç hamile kadına böyle şey denir mi olacağından yüzde yüz emin bile olsan soylemezsin lütfen o kardeşe de bir ayar verin

Üzülmeyin lütfen dua edin içinizi rahat tutun fal bu salladı bence.o ne öyle ya kötü kalpli insan. Rabbim size ve bebisinize sağlık versin inşallah bi avazda

Bende kızıma hamileyken korkunç rüyalar görüyordum. Kaza geçirdiğimi, bebeğime bir şey olduğunu falan.Ama Allah’a şükür sağlıklı doğdu hiç bir sorun yok. 2,5 yaşına girecek. Biz hamileyken aşırı stresli ve duygusal oluyoruz o yüzden görüyoruz böyle şeyler.

Ben baktırmadım. Ama kadın annemin falına bakarken bana döndü. Sen hemen hamile kalırsın yumurtalıkların çok güzel dedi. Ultrason gibi telve mübarek.
allahım affetsin inandım bende bu kadına.
nerdeyse 2 yıl olacak çocuğum olmadı.
fala inanma, falsızda kal.
inanmayın konu sahibi. Şeytan vesvesesi bunlar.

Siz başta istemediğiniz için şu an suçluluk psikolojisi ile böyle evham yapıyorsunuz, o rüyalar da o yüzden bence. Telaş yapmayın, doktorunuzu dinleyin, geleceği ancak Allah bilir.

Seytan vesvesesi inanma bol dua et gonlunu ferah tut bebegin nur topu gibi dogacak insallah oyle dusun kalbini bozma hic. Gelecegi Allah tan baska kimse bilemez kalbini ferah tut

Olur mu öyle saçma şey ,fal arada bir tutarsa aaa çıktı denir o kadar ...Siz testleri izi yaptırın,düzenli doktorunuza gidin ,çok stres yapıp ta bebeğinizi strese sokmayın lütfen .Size söyleyen kişiye de çok kızdım ,oyle şey söylenir mi yaw?Fala bakan biri de etrafında biri hamile kız bebegi olacak dedi,o sırada arkadaşım hamile ve bebeği erkek oldu ,ben belki bunu duymaktan hoşlanmaz diye soylememistim ona .Bu falcilarin sık uydurdigu bir yalan ,etrafında hamile biri var ,kimin yok ki ? :)

Geleceği kimse bilemez nokta. İçiniz rahat olsun bol bol dua edin, olumlu düşünün.

O falcı baya kötü niyetliymis ve bir de bunu size aktaran kişi de çok düşüncesiz davranmış. Hamilelik sürecinde zaten hassas olduğunuzu tahmin ediyorum. Benzer birsey yaşadım birisi benimle ilgili bir yakinima baya kötü bir kehanette bulunmustu ve soyledigi diger seylerle de baya etkisi altina almis korkutmustu yakinimi. Ama aslında zor olmayacak tahminler olduğuna ikna ettim, kehanetine de inanmadim Allaha sığındım ve tabiki o saçmalık çöp olarak kaldı. Zaten basimiza gelenlerin hangisinin gercekte iyi hangisinin kötü olduğunu bilemeyiz, elimizden gelen sadece bizim icin en hayirlisini istemektir bence. Boyle olumsuzluklardan uzakta durun ne kadar guzel bir donem yasiyorsunuz buna odaklanin, olumlu olun, hamileliğin tadini çıkarın.

Tutan falların temelinde enerji yatıyor, rüyalar da endişelerinizin yansıması..lütfen olumlama yapın üzerinize almayın. "Bebeğim ve ben sağlıklıyız, hiçbir sorunumuz yok" şeklinde telkinde bulunun. Olumsuz seylerin dillendirilmemesi gerekiyor, falcı da bunu size söyleyen kardesiniz de hatalı. Ertafınıza da canınızı sıkacak olumsuz herhangi bir sey duymak istemediğinizi söyleyin. Evvelallah hiçbir şeycikler yoktur, ferah olun..

Ya kuzum falcıya inanılır mi? Atmış bisey tutmuş.

Nekadarlik hamilesiniz 3 lu test yaptirdinizmi? Bikac test ile sorun varsa belli oluyor. Fakat doktorlar sorun gormemisse eger kafaniza takipta hamileliginizi zehir etmeyin kendinize..
Bazı genetik hastalıklar doğum öncesi asla belli olmayıp doğumdan sonra belli olabiliyor.

Kardeşim ta geçen ay baktirmis ama içine atmış onunda morali bozulmus bebeğine iyi bak herşeyi ye besle onu deyip duruyordu sonra cikrri baklayi...

Allah neden vereceği cezaları falda bir şarlatana göstersin?
Mantıklı mı?
Kendi adıma konusuyorum herhangi bir inançta çok korku bana mantıklı gelmiyor

sevgi daha hoş inanan bir insansınız sizin benden daha iyi bilmeniz lazım şefkatli oldugunu
Ben inançlı değilim ama sevgiyle düşünmek daha iyidir

Ben de maalesef önceden fal baktırdım. Peki kaç tanesi çıktı? Aksine o psikoloji ile hayatını daha da çıkmaza soktum. Hayatımı mahvettim o kafayla olmayacak şeylere taktım. Ayrıca Çok çok önemli bir konuda emin olduğum konuda bile bilemediler ve herkesin falı tutsaydı herkes mutlu mesut ceo olmuştu. Siz buna takılmayın. Allah tan hayırlısıni isteyin.

Yaa öylemi acaba benimki gibi rüyalar gören varmıdır hasta çocuk gibi bide fal tuzu biberi oldu Allah bağışlasın ebladinizi

Hadi yaa kadın meşhur muydu peki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…