- 4 Mayıs 2019
- 3.482
- 6.194
- 78
- 32
- Konu Sahibi alonedark18
-
Cikiyor tabi tib ilerledi artik buyuk oranda ogrenebiliyorlar artik.O testlerde kesin cokiyormu down yada başka bı zihinsel rahatsizlik
Kadının yüzünden kehanet akıyordu. Bizim suçumuzTövbe ya falcıya bak doktor sanki mübarek atıp tutmanında böylesi
bu sizin dediğiniz çok ender olan bişey çok nadir.. şimdi tıp çok ilerledi.. kalp hastalığı varmı yokmu herşey ayrıntılı ultrasonda görülebiliyor.. konu sahibi kötüyü çağırmayıp iyiyi düşünmeli pozitif düşünmeli ki hamileliği güzel geçsin..Bazı genetik hastalıklar doğum öncesi asla belli olmayıp doğumdan sonra belli olabiliyor.
Valla canım ben sana birşey diyimmi. Ben gebeliğimi öğrenmeden önce üstün derecede güzel rüya gördüm. Mübarek kişiler vardı içinde...Bir iki tane iyi fal bakan hisleri kuvvetli arkadaşım beni arayıp sen gebesin , tutunmuş çok sağlıklı doğacak falan dedi. Herkesin hisleri çok güzeldi bende dahil yani. Benimde hislerim fena değildir hani.Ben hamileyim..kardeşim kendine fal baktirmis ..nezamandor ağzında bis geveliyordu..en sonunda konusturdum fal bakan kişi yakının şuan hamile birinin çocuğu doğunca çok uzulceksiniz sıkıntı var bebekte normal değil gibi biseyler demiş...okadar üzüldüm ki ister istemez kafama taktım ..fala inanmam ben baktirmam ama kafama çok takildi..bide ben bikac kez o tarz bı rüya görmüştüm ..bunların heosini bir araya getirince korkmaya başladım..lütfen bana biseyler deyin rahatlamaya ihtiyacım var ..sizin de başınıza geldimi hani falinizda böyle kötü seuler cikipta güzel şeyler yaşadınız mı..hiç sanmazdim bı fala kafa takacagimi ama hamile olduğum için bebeğim konusunda tedirgin oldum..ha bide ben bu bebeği istemiyordum şükretmek gereken yerde ağladım zirladim şimdi diyorum rabbim beni cezalandiracakmiinanılmaz kötüyüm şuan ..neden falcı öyle dedi neden ben otarz rüyalar gördüm ...buarada ikili ve üçlü testleri için sorun yok dediler ama yinede çok korkuyorum ben
Yapıldı ikili ve üçlü tarama testi ve doktorum.normal dedi şimdi sıra ayrintilida
Bu ayın 31 inde ama koronadan dolayı ertelencekmi bilmiyorum çok korkuyorum ayrintilida bişe çıkar diyeAyrıntılı ne zaman
Ya ne güzel yazmissin cok teşekkür ederim canım...evet beş aylık oldum ve son zamanda zaten isinmistim bebeğime seviyordum ama Tevbe pek etmemistim içten bı şekilde ..ben en çok bunun için korktum cezalandırdı mi rabbim diye ..dediğin Esma dan çok etkilendim saol bana bu u hatırlattın için Allah razı olsunValla canım ben sana birşey diyimmi. Ben gebeliğimi öğrenmeden önce üstün derecede güzel rüya gördüm. Mübarek kişiler vardı içinde...Bir iki tane iyi fal bakan hisleri kuvvetli arkadaşım beni arayıp sen gebesin , tutunmuş çok sağlıklı doğacak falan dedi. Herkesin hisleri çok güzeldi bende dahil yani. Benimde hislerim fena değildir hani.
Sonuç dışgebelik çıktı.
Bir gebeye asla fal bakılmaz. Kardeşininde çok iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum böyle şey söylenir mi? Böyle bi kötü enerji beslenir mi? Resmen senin başta istemediğin ama sonradan istemeye başladığın için olan zayıf noktana nişan alınmış.Allah öyle hemen ceza vermez.. bir süre bekler tövbe için. Esmalardan biridir ‘ El Halim’ hemen ceza vermeyen, bekleyen anlamında. Düşünsene hemen öyle kalbimizden geçen her şey için cezalandırılsak nolurdu:))
Allah’tan başka kimse bilmiyor ne olacağını. Senin testlerin temiz çıkmış hiç bir şey olmaz Allah’ın izniyle. Gönlünü ferah tut
İkili ve üçlü testler için güzel demiştiAllah korusun. Herseyi Allah bilir falci gordugu sembolden negatif yorum cikarmis. Doktorunuz boyle bsy demedyse sorun olmaz Allahin izniyle
Lütfen yapmayin. Her ruya gercek ciksaydi ben su an hamileydim. Hamilelik icin cabaladigimi bilmeyen hic iletisimim olmayan arkadaslarim, akrabalarim beni ayni aylarda hamile olarak gormusler, bende kendimi birkac defa hamile olarak gordum ama 1 yili geckindir hic hamile kalmadim. Bilincalti diye birsey var, hamilelikte zaten korku oluyor bir de su salgin psikolojimizi iyice mahvetti. Icinizi ferah tutmaya calisin, gerekli testleri yaptirin ve bol bol dua edin.Ben hamileyim..kardeşim kendine fal baktirmis ..nezamandor ağzında bis geveliyordu..en sonunda konusturdum fal bakan kişi yakının şuan hamile birinin çocuğu doğunca çok uzulceksiniz sıkıntı var bebekte normal değil gibi biseyler demiş...okadar üzüldüm ki ister istemez kafama taktım ..fala inanmam ben baktirmam ama kafama çok takildi..bide ben bikac kez o tarz bı rüya görmüştüm ..bunların heosini bir araya getirince korkmaya başladım..lütfen bana biseyler deyin rahatlamaya ihtiyacım var ..sizin de başınıza geldimi hani falinizda böyle kötü seuler cikipta güzel şeyler yaşadınız mı..hiç sanmazdim bı fala kafa takacagimi ama hamile olduğum için bebeğim konusunda tedirgin oldum..ha bide ben bu bebeği istemiyordum şükretmek gereken yerde ağladım zirladim şimdi diyorum rabbim beni cezalandiracakmiinanılmaz kötüyüm şuan ..neden falcı öyle dedi neden ben otarz rüyalar gördüm ...buarada ikili ve üçlü testleri için sorun yok dediler ama yinede çok korkuyorum ben
Öylemi çıkmaz insalah sözlerini çıkmamış malesef doğru diyosunuz ...bide şimdi eşimin amcasinin oğlu aklıma geliyir o da zihinsel engelli Allah'ım surekki hepsi herşey kafamda toplanıyor soru işaretleriyle kaliyorumLütfen yapmayin. Her ruya gercek ciksaydi ben su an hamileydim. Hamilelik icin cabaladigimi bilmeyen hic iletisimim olmayan arkadaslarim, akrabalarim beni ayni aylarda hamile olarak gormusler, bende kendimi birkac defa hamile olarak gordum ama 1 yili geckindir hic hamile kalmadim. Bilincalti diye birsey var, hamilelikte zaten korku oluyor bir de su salgin psikolojimizi iyice mahvetti. Icinizi ferah tutmaya calisin, gerekli testleri yaptirin ve bol bol dua edin.
Korkmamayi çalışıyorum ama elimde değilAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.Hiç korkmayin
Ben bu msjinizdan sonra istemsizce rahatladım aynısını yaşamış arkadaşınız benle ..peki tam olarak o arkadaşınız için mi konusti falcıahhh bu falcilar benimde arkadasim gebeydi kendime baktirmistim.
arkadasimin bebegi icin normal bi bebek degil özürlü hasta bi bebek olacak demisti
tabi ben asla arkadasima soylemedim.
bebek dogdu masallah aslan parcasi
yani ne olursa olsun size neden anlatti fali falciyi anlamadim hamile insana boyle seyler soylenmez ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?