mormormor Guru Kayıtlı Üye 5 Kasım 2010 289 43 298 İstanbul 19 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mormormor #1 Kahve falı yollasam yorumlayacak olan var mı? Not: Aynı şekilde ben de karşı tarafa yorum yapcm (Bende bakıyorum ama bakan yok :)
Kahve falı yollasam yorumlayacak olan var mı? Not: Aynı şekilde ben de karşı tarafa yorum yapcm (Bende bakıyorum ama bakan yok :)
Hannaz Nirvana Pro Üye 29 Aralık 2015 8.774 260.620 598 19 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mormormor #2 Mune ablaya yolla o çok güzel bakıyor
Hannaz Nirvana Pro Üye 29 Aralık 2015 8.774 260.620 598 19 Ocak 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi mormormor #3 Kusura bakma ben yanlış görmüşüm , bdv bölümüne açtığını sandım konuyu ,özür dilerim .
I ilginchakkatenn Hazelin Kayıtlı Üye 6 Şubat 2018 492 196 103 Bandırma 21 Mayıs 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi mormormor #4 mormormor .!.: Kahve falı yollasam yorumlayacak olan var mı? Not: Aynı şekilde ben de karşı tarafa yorum yapcm (Bende bakıyorum ama bakan yok :) Genişletmek için tıkla... mormormor .!.: Kahve falı yollasam yorumlayacak olan var mı? Not: Aynı şekilde ben de karşı tarafa yorum yapcm (Bende bakıyorum ama bakan yok :) Genişletmek için tıkla... Kahve falı bakıyorum.Karşılıklı baktırmak isteyen yazabilir kızlar
mormormor .!.: Kahve falı yollasam yorumlayacak olan var mı? Not: Aynı şekilde ben de karşı tarafa yorum yapcm (Bende bakıyorum ama bakan yok :) Genişletmek için tıkla... mormormor .!.: Kahve falı yollasam yorumlayacak olan var mı? Not: Aynı şekilde ben de karşı tarafa yorum yapcm (Bende bakıyorum ama bakan yok :) Genişletmek için tıkla... Kahve falı bakıyorum.Karşılıklı baktırmak isteyen yazabilir kızlar