Kahve falıma bakabilir misiniz? Karşılıksız kalmayacak.

Falıma yorum yapıp yakın tahminde bulunanın hem kahve falına bakacağım hem de deste katina açacağım. Bilginize.

çok anlamıyorum faldan baştan söylim :)) kafanda düşüncelerin var pek çok. ama bi konuda yoğunlaşmışsın. bi erkekle alakalı sanırım onun gitmesi gibi bi konu var galiba. bide yola istiyosun ama kesinleşmemiş içinden geçiriyosun biyere gidim diye. hanenize yakın biri size karşı pek iyi hisler beslemiyo. ama zarar verecek fırsatı olmayacak. bide kısmetin var tabağında sıçramış iki kısmet görünüyo. ben bukadar görebildim umarım tutmuştur

canım ben fincanı elime almadan hissedemiyorum en basta belirteyim

özel mesaj atmısın cevap veremiyorum msj sayımdan dolayı ama şu an hissettiklerimi söyleyim doğru olmaya bilir dediğim gibi fincanı elime almadım

sanırım bazı şeyleri geçmişte bırakıp yeni bi yola girme gibi bi düşüncen var yada biri var onun için tüm geçmişini silecek kadar seviyorsun
o kişi hakkında bazı olumsuz düşünceler var o kişinin geçmişi olabilir etrafındkilerin söylediği olumsuz düşüncelerde
aslında bi sıkıntın yok sadece kuruntuların var sürekli şöyle mi yapsam böyle mi yapsam tarzında düşüncelerde buluyosun kendini yada ufacık bi şeyi abartıyorsun
bu dönem bi kararsızlık içindesin telefonda konustugun kişiyle sürekli bi yerlere gitme hayalleri kuruyorsun
güzel hayallerin var ama bunu gerçekleştirmek için bi çaba göstermiyorsun

hane içini aydınlık gördüm bi sıkıntı atlatılmış hala onun konusmaları ev içinde geçiyor olabilir eğer öyle ise çok bahsetmemenizi öneririm bırakın geçmişte kalsın
bi de ev dışında bi sıkıntı var ama bu hanenize yansımıyor
kuruntular ev içindede geçerli sanki

bu kadar canım seni kırmamak için baktım eger kayserideysen bi gün sen içersin benfalına bakarım netten ancak bu kadar oldu

umarım herşey istedigin gibi olur

canım falında ilk gözüme carpan su oldu yaşlı bir adam var falında bu kim bilmiyorum ama büyük ihtimalde bu deden herhalde ki cnkü bu adam baya bir yaslı hatta böyle biraz kamburumsu olmuş gibi birşeye el uzatmış o adam ve bu adama senden mi haber gelicek bilemiyorum ama okadar büyük bir kuşun var ki büyük bir haber gelicek o adama ve bu dede cok nasipli bir dede buarada bir erkek var ayırca sevgilin mi eşin mi bilmiyorum sen baya bir yoğunlaşmışsın onunla ilgili bazı şeyler var sanırım buarada sen rahatsızlandn mı bir bayan var bir adamın kucagında gibi sanki o bayan rahatszlanmış bu sende olabilirsin ama eger rahatsızlanmadysan yada önümzdeki günlerde rahatszlancaksın sevinç gözyaşın var canım bir de eline bir miktar para gecti yada gecicek birde falında kıbrıs haritası ve ucak gördüm kıbrısla bir alakan mı var o ne kız :))) kıbrısa mı gidiceksin ne ordan yada sana bir misafr mi gelicek birde iki kısmetin var canım gördüklerim bunlar tatlım

umarım bilmişimdir :26:

kızlar hepinizin ağzına sağlık. ben kendi falımı hiç yorumlayamıyorum. teşekkür ederim kıymetli yorumlarınız için.

sadece siz üçünüz yorumladığı için hepinize deste katina açacağım. 1 ile 65 arası 3 tane rakam yazar mısınız.

kahve falı fotosu koyarsanız anladığım kadarıyla bakarım söz verdiğim gibi

Son düzenleme:

bende bakamıyorum bi türlü kendi falıma tatlım

22,33,38

teşekkürederim canım 3, 5, 7 sayılarım bunlar canım

Merhaba canım,

Bir erkek hakkında tuttuğun niyet. Bu adamdan sana haber gelip gelmeyeceğini merak ettiğin çıktı. Deste Katina kartlarından ilki bu adamın da seni düşünmeye başladığını, sana aşk mesajı göndereceğini söylüyor.

Diğer kartın da seninle ilgili şunları söylüyor bana, sanata ilgilisin. El becerisi isteyen bir sanatla mı uğraşıyorsun veya uğraşmayı düşünüyorsun? Yoğunlaşmak ve özel eğitim almak istiyorsun sanki. Hiç durma çok başarılı olacaksın. Doğa ile ruh uyumun var. İlgili olduğun sanat dalı resim mi? Belki hat veya ebru da olabilir.

Son kartın sana müjde veriyor. Bütün kapılar ardına kadar açılacak. Şimdiye kadar hep şikayet ettiğin şanssızlığın seni terk edecek. Niyet ettiğin kişi de şansının açılmasında büyük rol oynayacak.

bende bakamıyorum bi türlü kendi falıma tatlım

22,33,38
Canım merhaba

İlk kartın birisiyle dargın olduğunu söylüyor bana. Ufak bir ayrılık yaşıyorsunuz. Geçici bir engel girmiş aranıza. Kötü dedikodular nedeniyle.

Diğer kartın yakın bir zamanda dargın olduğun kişiyle bir araya gelmeni sağlaycak. Konuşacak, bu soruna çözüm bulmaya çalışacaksınız. Sempatikliğin, anlayışın sana bir kere daha hayran olmasına sebep olacak. Sana ihanet etmemiş. Birçok sorun yaşadınız kısa dönemde ama birbirinize duyduğunuz derin aşk bu sorunların üstesinden gelmenizi sağlayacak. En dipteyken yüzeye çıkacaksınız.

Son kartın; bir alanda yoğunlaşmış ve kendini derinleştirmişsin. "Usta" denilebilecek bir seviyedesin. Ancak şimdiye kadar bunun getirisi olmamış sana. Bir kaç ay içinde bilginin ekmeğini yemeye başlayacaksın.

teşekkür ederim :) 6 15 42

Canım merhaba

Seni derinden yaralayan "öldüm ben" dedirten bir şey mi yaşadın. Kendini karanlığa kapatmışsın. Neden? Unutma ki "öldüm" dediğin anda "diriliş" başlar. İlk kartın da bunun habercisi.

Çok tutkuyla bağlı olduğun bir adamın inişli çıkışlı halleri seni çok kızdırmış. Bitirmeyi düşünüyorsun. Ancak aşk hayatında büyük bir fırsat geçecek eline diyor 2. kartın. Bu eski bir aşkın küllerinin alevlenmesi eya şuan ki erkek arkadaşına karşı sönmüş duygularının canlanması şeklinde olabilir.

Son kartın eskiden tanıdığın birisine işaret ediyor. Şu aralar sana yakınlaşmaya çalışıyor. Bu kişinin astrolojiyle ilgilenen birisi olduğunu söylüyor son kartın. Bu adamla daha yakın ilişkiler içinde olacaksın

Salim kafayla bakarım diye başlığını kenara ayırmıştım da ben gelene kadar çoktan bakılmış. Niyet etmiştim bakarım diye olmadı o yüzden istersen bir başka içtiğinde yorum yapabilirim sana. Çok iyi bakarım diyemem de bakarım diye aklımdan geçtiğinden teklifimi yapayım dedim.

pek anlamam ama özelden yolluyorum sana anladıgım kadarıyla...

3-7-21 sectım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…