- Konu Sahibi Teacher1986
-
pek anlamam ama özelden yolluyorum sana anladıgım kadarıyla...
3-7-21 sectım...
yakın tahmınde bulunanlara bakıyorsun galıba, neyse bilemedıysek şansımıza küs
teşekkürler asli.
İşte katina destesi falın burada
Çekiciliğin son zamanlarda çok çok artacak. Yarın çok daha başka biri olarak uyanacaksın. Karşı cins etrafını saracak. Gizli tutman gereken bir gönül ilişkisi görünüyor olduğunu söylüyor ilk kartın sana.
Şimdiye kadar bildiğin bazı şeyleri yanlış bildiğini öğrenmişsin. belki raporunu çıkardığın bir konu, hakkında araştırma yapıp bilgi topladığın bir olay, kişi gibi... we ufak çaplı sorunlar yaşayacaksın. bu sorunlar sahip olduğun bilgiler we akıl yürütmelerin ile ilgili. Sabredersen, sonunda bir çözüm yolu bulacaksın.
Bazı planların wardı. Ama nedense wazgeçmişsin. Şu sıralar değişimden çok korkuyorsun. Bir müddet durağanlık olacak niyet ettiğin konuyla ilgili. Yaşadığın gecikmeler seni pes ettirmişe benziyor olduğunu söylüyor son kartın. Bir müddet rutin yaşayacaksın. Değişmek senin elinde. sSen istemedikçe bir gelişme olmayacak.
Benden sana öneri, kendinde bir değişiklik yap.
anladım canım. doğruluk payı var bayagı yazdıklarında. hayırlısı olsun. sabırlıyımdır ben zaten
tesekkurler.
Merhaba kızlar
Yeni fal. bakanlara deste katina aşk falı açacağım.
Eki Görüntüle 622777 Eki Görüntüle 622778 Eki Görüntüle 622779 Eki Görüntüle 622780 Eki Görüntüle 622781 Eki Görüntüle 622782
Merhaba kızlar
Yeni fal. bakanlara deste katina aşk falı açacağım.
Eki Görüntüle 622777 Eki Görüntüle 622778 Eki Görüntüle 622779 Eki Görüntüle 622780 Eki Görüntüle 622781 Eki Görüntüle 622782
Tutturabildiğim bir şeyler oldu mu?
8-28-46.
tutup tutmadığını merak edene özelden yazıyorum canım. sana da yazdım.
ben de senin katina kartlarına baktım.
Canım müjde eriyor ilk kartın sana, sıkıntıların bitiyor, yeni bir döneme we hatta yeni bir hayata başlıyorsun. Büyük ve gerçek bir aşk, her türlü sıkıntının üstesinden geliniyor.
caziben artacak. etrafını karşı cins saracak. halbuki bunun için ekstra çaba da sarfetmiyorsun. birisiyle inanılmaz bir elektiriklenme war. birbirinizi mıknatıs gibi çekiyorsunuz. dikkatli ol. ateşle barut yanyana durmaz.şimdilik gizli tut bu yakınlaşmayı. yoksa başın ağrıyabilir.
birisine bile bilebir şey yapıyorsun. ama sonrasında öyle utanıyor, öyle utanıyorsun kiiii yer yarılsa da içine girsem diyecek kadar çok utanacak ve onu telafi etmek için uğraşacaksın. başkalarını da düşünen bir adam olduğunu söylüyor kartın bana. Sevinmelisin; çünkü o seni gerçek bir aşkla ve dürüstçe seviyor. haada aşk kokusu war.
Bu dediklerinin üstüne Ankara'daysan bi ara gel sana yemek ısmarlıcam! :)) Teşekkür ederim, eline sağlık...
teşekkürler turkuaz. bakan herkese deste katina bakacağımı yazmıştım yukarıda.
1-65 arası 3 tane rakam söyler misin canım? istediğin sırayla, karışık wb.. yazabilirsin. yarın bakacağım ama şimdiden söyleyeyim. birazdan internet kotam dolacak
Sakin tavırlı, bir sonuca ulaşmak ya da bir girişimde bulunmak için acele etmeyen bir yapıya sahipsin canım.. Bir işi yapmaya niyetlendiğin zaman 2 kere hatta 3 kere düşünen bir hanım olduğunu söylüyor ilk kartın bana.27-58-63
Sakin tavırlı, bir sonuca ulaşmak ya da bir girişimde bulunmak için acele etmeyen bir yapıya sahipsin canım.. Bir işi yapmaya niyetlendiğin zaman 2 kere hatta 3 kere düşünen bir hanım olduğunu söylüyor ilk kartın bana.
Bir yerde tesadüfen karşılaştığın felsefi düşünceleri olan, yalnız bir adama işaret ediyor 2. kartın. Bu adamda coşku, sewinç we bir acelecilik war.. Seninle buluşmak istiyor. Senin de gönlün ısınmış ama çoookkk temkinli yaklaşıyorsun. Çünkü zamanında çok gözyaşı dökmüş we üzülmüşsün. Benzer üzüntüler yaşamaktan çok korkuyorsun.
Ancak eğer bu adamla görüşmeye karar erirsen segi, saygı we sadakate dayalı uzun ömürlü bir ilişki olacağını söylüyor son kartın.
Umarım herşey gönlünce olur inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?