• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve falıma bakın, bende sizin kahve yada iskambil falınıza bakayım..

Canım sevgilin senden küçükmü neyse tam emin olamadım ya bu cocuğun hayatında cok deger verdigi bi kadın var ama sevgili değil bu anne abla olabilir bu insan armızda duruyo bu insan sana karşı yüzünü dönmek isteseler aklı karışık siz tesadüf bi şekildemi tanıştınızbu cocuk söyle diyim bi is kuruyor yada bi ise basliycaz hayatında inanılmaz degisiklikler oluyor yani yeni is veya ortam olabilir canım cevresinde cok yılan var kucuk başlı yılanlar ama bu cocuğa zarar veremiycekler ve bi yol var ya sana gelmek üzereyken aranıza söyle diyim bi bayan girmiş evet ya bu kiz ona cok yakın ve seni biliyor senden vazgeçmesini. Nedeni bu kiz değil ama o kadın annesi yada varsa ablası yani ona cok yakın kilolu orta boylu bi kadın bu oyle etkilimi sevgilinin üzerinde bi lafı sevgilinin kafasını karıştırmış senden uzaklaştırmış sevgilini. Adında s harfi varmi boyu uzun ve zayıfımı bu cocuk okumus biri yani hocalık falan varmi tam emin olamadım belkide bu senin hayatına girecek yeni biri olabilir yok senin sevgilin is kuracak olmalı o değil sevgilin is acıyor galiba kısmet ve bol kazanç var bu cocuğun falında ve karışık bi dedikodu var senin sevgilinin cevresinde cok kiz var ama aman diyim gercekten bu gece kafam kazan gibi ne kadar oldu bilemem bu cocuk sana donecek ama yolunuz bir görünmüyor kavusma varsada uzak

cnm hayatında bi kadın var mı onun annesinin ablasının dışında falan yani

Var canım bi kiz var ama onun icin senden vazgeçmemiş zaten en fazla 3gune kadar konusucaksiniz bi muhabbet olucak arnizd

Icin oyle ferahlaiyacak ki ay doğuyor cok az kalmış bu günlerine güleceksin gercekten yolların var kısa kasa seyahatlerin olucak senin kafanı dinlemek mı istiyorsun nedir bi yogun bi seyahat donemin olucak sana iyi gelice söyleyim bi tel var seni aryan kişi seni cok mutlu edıcek havalara ucucaksin 2 gün icinde eski sevgiliyle yine aynı ortama gireceksin nasıl olucak birmiyorum ama ikinizde haberdar olucaksiniz ama tesadüf gibi davranicaksiniz sana bi haber daha var işle ilgili beklediğin bi haber canım bi yüzük var bu falda bi soz yada nişan 6 ay icinde ya nasıl güzel bi ortam böyle prenses gibisin genis erkekli bi elbise var seninuzerinde ya canım sen ani bi sekilde evleneceksin bi anda hic düşünmeden ve oyle ki bu insan senin hayatındaki bütün sıkıntıları alıp götürüyor bu insan böyle Kartal gibi snı kuşatmış cok gösterişli ve sağlam biri olucak ya ve cok kendini geliştirmiş ya cok iyi biri olucak sen kendini ona o kadar yakın ve güvende hissedeceksiniz herseyi unutacaksın bak esmer bi erkek bu

Icin oyle ferahlaiyacak ki ay doğuyor cok az kalmış bu günlerine güleceksin gercekten yolların var kısa kasa seyahatlerin olucak senin kafanı dinlemek mı istiyorsun nedir bi yogun bi seyahat donemin olucak sana iyi gelice söyleyim bi tel var seni aryan kişi seni cok mutlu edıcek havalara ucucaksin 2 gün icinde eski sevgiliyle yine aynı ortama gireceksin nasıl olucak birmiyorum ama ikinizde haberdar olucaksiniz ama tesadüf gibi davranicaksiniz sana bi haber daha var işle ilgili beklediğin bi haber canım bi yüzük var bu falda bi soz yada nişan 6 ay icinde ya nasıl güzel bi ortam böyle prenses gibisin genis erkekli bi elbise var seninuzerinde ya canım sen ani bi sekilde evleneceksin bi anda hic düşünmeden ve oyle ki bu insan senin hayatındaki bütün sıkıntıları alıp götürüyor bu insan böyle Kartal gibi snı kuşatmış cok gösterişli ve sağlam biri olucak ya ve cok kendini geliştirmiş ya cok iyi biri olucak sen kendini ona o kadar yakın ve güvende hissedeceksiniz herseyi unutacaksın bak esmer bi erkek bu

Canım eski sevgilim esmer. 2 gün içinde aynı ortamda olamayız bayram oda ailesinin yanında farklı şehirdeyiz konuşöuyoruz bile:( araması yakın mıdır beni canım? İşle ilgilide bir haber bekliyorum inşallah olur

bu fala bakan ilk 7 kişiye bende tarot falı bakıcam.baktıgım falları özelden msj atıcam.ve tek bakısta en fazla 3 kişiye bakabiliyorum en baştan söyleyeyim.gece 1 e kadar bu 7 kişiye kesin bakıcam ancak aralıklı zamanlarda bakıcam hepsine birden bakamıyorum sıkıntı olusuyor bende.şimdiden tesekkur ederim :) $IMG_20131015_121909.webp$IMG_20131015_121921.webp$IMG_20131015_125949.webp$IMG_20131015_130035.webp$IMG_20131015_130050.webp$IMG_20131015_130115.webp$IMG_20131015_130137.webp$IMG_20131015_130319.webp$IMG_20131015_130216.webp$IMG_20131015_130333.webp$IMG_20131015_130357.webp$IMG_20131015_130413.webp$IMG_20131015_130426.webp

bu fala bakan ilk 7 kişiye bende tarot falı bakıcam.baktıgım falları özelden msj atıcam.ve tek bakısta en fazla 3 kişiye bakabiliyorum en baştan söyleyeyim.gece 1 e kadar bu 7 kişiye kesin bakıcam ancak aralıklı zamanlarda bakıcam hepsine birden bakamıyorum sıkıntı olusuyor bende.şimdiden tesekkur ederim :) Eki Görüntüle 831357 Eki Görüntüle 831358 Eki Görüntüle 831359 Eki Görüntüle 831360 Eki Görüntüle 831361 Eki Görüntüle 831362 Eki Görüntüle 831363 Eki Görüntüle 831364 Eki Görüntüle 831365 Eki Görüntüle 831367 Eki Görüntüle 831369 Eki Görüntüle 831370 Eki Görüntüle 831371

Canım çok sıkıntılısın gerçekten sıkıntıların taşmış yani. Gözyaşların var ara ara. Senin bir erkekle görüşmen olucak 4 5 sefer aralıklı aralıklı bu görüşmelerin canım. Sonu iyi merak etme. Bak senden kısa biri var bayan bu. Sana bişeyleri diretiyo yap et tarzı sen istemiyosun. Senin dertlerin derya olmuş resmen canım. Çok konuşuluyo insanlar arasında bi kaç bişey. Bu erkek görüşeceğin yani farklı bi şehirde olabilir gibi geldi bana. C e harfli biri var bundan yanada sıkıntılarım var. Bundan yakın zamanda gelicek haberlerin var. Dileğin çok temiz olucak hiç sıkma canını beklemediğin şekilde güzel olucak

bu fala bakan ilk 7 kişiye bende tarot falı bakıcam.baktıgım falları özelden msj atıcam.ve tek bakısta en fazla 3 kişiye bakabiliyorum en baştan söyleyeyim.gece 1 e kadar bu 7 kişiye kesin bakıcam ancak aralıklı zamanlarda bakıcam hepsine birden bakamıyorum sıkıntı olusuyor bende.şimdiden tesekkur ederim :) Eki Görüntüle 831357 Eki Görüntüle 831358 Eki Görüntüle 831359 Eki Görüntüle 831360 Eki Görüntüle 831361 Eki Görüntüle 831362 Eki Görüntüle 831363 Eki Görüntüle 831364 Eki Görüntüle 831365 Eki Görüntüle 831367 Eki Görüntüle 831369 Eki Görüntüle 831370 Eki Görüntüle 831371

kısmetin taşacak, şanslı bir döneme giriyorsun.Yine de sıkıntıların şu an seni ele geçirmiş durumda ya da geçirecek.belki de uzun bir süre şansının farkına varamayacaksın.ama sonra birden gözün açılacak, ve seçim şanslarının olduğunu farkedeceksin.

3 kişi olarak bir tehlikeye doğru gidiyorsunuz.biriniz çok çekingen bu konuda ama diğer 2 si çok kararlı.acayip bi cesaretle gidiyorsunuz ama bu iş tehlikeli ve riskli haberiniz olsun.

geçmişte yaptığın birşey bugünlerde karşına çıkacak, güzel birşey sanırım, yaptığına memnun olacaksın.

planlarının bazılarını hayata geçirememişsin, çünkü imkanın yokmuş.planlarının bazıları birbiriyle bağlantılı, o yüzden biri olmayınca öbürüde gidecek gibi.ama bunları aşacaksın.

eğer dilek tuttuysan dileğin çok güzel bir şekilde gerçekleşecek.

C harfi gördüm bikaç defa canım.

biri sana sırtını dönebilir canım, ya da aileyle ilgili bir olay arkasından yakalamaya çalışacaksınız ama o kişi bişeylere çok kızmış.baya bi insan koşacaksınız bu kişinin peşinden.ama dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanında bulacak kendini.

göz olabilir üstünde canım.nazara gelip kendini huzursuz hissedebilirsin.biraz karışık bir döneme gireceksin.

canım erkek arkadaşın varsa tutkulu bir ilişki görüyorum, yoksa böyle bir ilişkin olacak aranızda büyük çekim olacak.

Canım bana iş aşk genel bir açarmısın.ilişkim yok.:)

kısmetin taşacak, şanslı bir döneme giriyorsun.Yine de sıkıntıların şu an seni ele geçirmiş durumda ya da geçirecek.belki de uzun bir süre şansının farkına varamayacaksın.ama sonra birden gözün açılacak, ve seçim şanslarının olduğunu farkedeceksin.

3 kişi olarak bir tehlikeye doğru gidiyorsunuz.biriniz çok çekingen bu konuda ama diğer 2 si çok kararlı.acayip bi cesaretle gidiyorsunuz ama bu iş tehlikeli ve riskli haberiniz olsun.

geçmişte yaptığın birşey bugünlerde karşına çıkacak, güzel birşey sanırım, yaptığına memnun olacaksın.

planlarının bazılarını hayata geçirememişsin, çünkü imkanın yokmuş.planlarının bazıları birbiriyle bağlantılı, o yüzden biri olmayınca öbürüde gidecek gibi.ama bunları aşacaksın.

eğer dilek tuttuysan dileğin çok güzel bir şekilde gerçekleşecek.

C harfi gördüm bikaç defa canım.

biri sana sırtını dönebilir canım, ya da aileyle ilgili bir olay arkasından yakalamaya çalışacaksınız ama o kişi bişeylere çok kızmış.baya bi insan koşacaksınız bu kişinin peşinden.ama dönüp dolaşıp yine kürkçü dükkanında bulacak kendini.

göz olabilir üstünde canım.nazara gelip kendini huzursuz hissedebilirsin.biraz karışık bir döneme gireceksin.

canım erkek arkadaşın varsa tutkulu bir ilişki görüyorum, yoksa böyle bir ilişkin olacak aranızda büyük çekim olacak.

Canım bana iş aşk genel bir açarmısın.ilişkim yok.:)
cok saol tatlım bakıyorum hemen erkek arkadasımm vardı ayrılmıstık ınsallah tutkulu cekımle gelir yine o zaman dilek tutmustum olucak olmasına sevındım :)

işle ilgili ilk olumlu haberi aldım bugün:)
yani %90 diyelim yine belli olmaz bu işler ama haber vermek istdim görünce sen iyisin:))
kahveni iç akşama canım:16:

tamam canım, iyi hadi hem işine hem de falımın tutmasına sevindimm bak :))

hepinize de iyi bayramlar diliyorum kızlarr :))

Back
X