• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve falıma bakın, bende sizin kahve yada iskambil falınıza bakayım..

yoğunum canım işte bayram vesilesiyle geldim yine buralara :))

siyah saç kahve göz, sevgilim yok....hala....

bakıyorum hemen falına, birde barıştınız mı canım ? ona göre daha sağlıklı yorum yaparım.

barıştık canım ama merak ettiğim şeyler var bende bakıyorum hemen sana:54:

bakıyorum hemen falına, birde barıştınız mı canım ? ona göre daha sağlıklı yorum yaparım.

$IMG_2315.webp$IMG_2316.webp$IMG_2317.webp$IMG_2318.webp$IMG_2319.webp$IMG_2320.webp$IMG_2321.webp
yükle bakışırız canım ;)

sizde yükleyin kızlaaar

Ay kızlar sözüm vardı ama aglamaktan icim dışıma çıktı bebek mevzusu beni cok etkiliyi o yüzden girip bakamadım fallara kusurabakmayin inşallah bakicam ah şu bebeğim biran önce gelse 3 yıldır artık tükendim

Ay kızlar sözüm vardı ama aglamaktan icim dışıma çıktı bebek mevzusu beni cok etkiliyi o yüzden girip bakamadım fallara kusurabakmayin inşallah bakicam ah şu bebeğim biran önce gelse 3 yıldır artık tükendim

ağlama canım.inşallah hayırlısıyla olur.
sende yükle falını bakalım:34:

gözün aydın canım o zaman.yanılmıyorsam demiştim ben barışıcaksınız diye :P

aklındaki şeyler arasındaki sınırı belirleyeceksin, yani hayatındaki değerleri daha iyi kategorize edip hepsinin üstüne gereğince düşeceksin bu da senin hayatını daha bir dengeye sokacak canım.

kocaman kalp var yaa, belkide ilişkinin en güzel dönemlerini yaşayacaksın, bu kalbin üstünde birileri var, bide yüzyüze duran insanlar var ya çok beraber vakit geçireceksiniz, ya da evlilik falan olabilir.

falında kocaman bir çiçeği kokluyosun, artık senin için artık meyveleri toplama zamanı.ceremesini çekmişsin ama sana söyleyeyim çok güzel günler seni bekliyor, sen zaten bir şekilde kendini mutlu etmeyi başaran bir insanmışsın, gerçek mutlulukta artık kapında diye hissediyorum ben.

çevrene dikkat et yüzüne konuşup seni kandıran ikiyüzlü bir insan olabilir.

fincanın en tepesindesin, yükseleceksin belki iş belki aşk hayatında ya da belki kendi iç savaşını kazanacaksın.kendini daha yukarda ve daha değerli hissedeceksin.

bu güzel şeylerin sarhoşluğundan bazı kötü niyetli insanları gözünden kaçırabilirsin, ama bu kokladığın çiçeğin arasında bir kurt var, her zaman gözü açık ol seni izleyen kıskanan biri eksik olmuyor.

aile fincanında balık var canım, biri kısmetine ermiş ya da haneye yeni bir kısmet geliyor..

canım hiçbir falda bu kadar net balıklar onun peşinde koşan insanlar görmeiştim.herkesin peşinde koştuğu elde etmek istediği birşey var, ama o balığı sen yakalamışsın ve rahatça götürüyorsun.iş veya aşk anlamında müthiş bir şans elde edeceksin.belki karşına hayatının fırsatı çıkacak gözün açık olsun.

4 kişi var, seninde göz koyduğun bir işe ya da birşeye göz koyacaklar, kazanan sen olacaksın ama birinin yardımıyla o yüzden 2 kişi götüreceksiniz bu işi.o biraz senin sırtından geçiniyor ama sanki.ne ile ilgili olduğunu tam bilmiyorum..

şu an sıkıntılımısın bilmiyorum ama senin önün çok açık, hele bu aralar acayip şanslı bir evreye giriyorsun, eğer olmasını istediğin bişey varsa şu an ona yüklenme vakti çünkü istediğin gibi gelişebilir.

birçok seçim şansın olacak, birsürü yol açılacak önünde hepside ferah neredeyse.

biriyle yüzünü birbirinize dönmüşsünüz belki eski sevgilindir, o kadar olay yaşamışsınız aklınız o kadar karışmışki, ikinizdede keçi boynuzları var böyle çok inatçısınız, çevrede işinize çok karışıyor gibi.bik bik kafanızı çok dolduruyorlar..

9 sayısına dikkat tuttuğun bi dilek varsa 9 lu bi zamanda olabilir.

canım hiçbir falda bu kadar net balıklar onun peşinde koşan insanlar görmeiştim.herkesin peşinde koştuğu elde etmek istediği birşey var, ama o balığı sen yakalamışsın ve rahatça götürüyorsun.iş veya aşk anlamında müthiş bir şans elde edeceksin.belki karşına hayatının fırsatı çıkacak gözün açık olsun.

4 kişi var, seninde göz koyduğun bir işe ya da birşeye göz koyacaklar, kazanan sen olacaksın ama birinin yardımıyla o yüzden 2 kişi götüreceksiniz bu işi.o biraz senin sırtından geçiniyor ama sanki.ne ile ilgili olduğunu tam bilmiyorum..

şu an sıkıntılımısın bilmiyorum ama senin önün çok açık, hele bu aralar acayip şanslı bir evreye giriyorsun, eğer olmasını istediğin bişey varsa şu an ona yüklenme vakti çünkü istediğin gibi gelişebilir.

birçok seçim şansın olacak, birsürü yol açılacak önünde hepside ferah neredeyse.

biriyle yüzünü birbirinize dönmüşsünüz belki eski sevgilindir, o kadar olay yaşamışsınız aklınız o kadar karışmışki, ikinizdede keçi boynuzları var böyle çok inatçısınız, çevrede işinize çok karışıyor gibi.bik bik kafanızı çok dolduruyorlar..

9 sayısına dikkat tuttuğun bi dilek varsa 9 lu bi zamanda olabilir.
ay canım bi iş varda yani girmek istediğim bi yer yüksek lisans yaparken alırlar mı bilmiyorum ora olmasın:26:
ya bu öküzümü çok özledim ben ama gelmiyoor.
bana barışma görmüyo musun ya:)))

canım açık kumral yada sarışın bir bayan içten pazarlıklı sözleriyle yaptıklarıyla insanlara zarar veren bir kadın canım sen çalışıyormuydun?işlerin yoluna girecek ve emeklerinin karşılığını alıyorsun bu kadında bunda bir etken pek iyi biri değil ama sana faydası dokunuyor.bu kadının maddi durumu çok iyi sanırım.kızıl yada açık kahverenk saçlı yakışıklı biri etrafında ilgi çeken bir erkek sana hiç beklemediğin bir fırsat sunacak bu senin sevdiğin kişi de olabilir fakat bu kişi senin için riskli biri.seni düşünüyor.daha önceki ilişkinde korku güvensizlik yaşamışsın.zor durumda kalmışsın.canım senin için önemli birşey var nedir bilmiyorum ama sen onun için üzülüp ağlıyorsun.yine aynı kadın çıktı canım falında bu kadın çok kurnaz biri senin iyi niyetini suistimal ediyor.canım sen çevrende dikkat çekiyorsun insanlar seninle konuşmak istiyorsan etrafındakileri etkiliyorsun kendinde yapabileceklerinin farkına varıyorsun.etrafına ışık saçıyorsun.böyle 2 kart çıktı canım sana hayatın aydınlanıyor her türlü üzüntünü sıkıntını çözüyorsun.bazı hayal kırıklıkların var dayanma gücünü kaybetmişsin ama sakın korkma hepsini aşacaksın.ilerde büyük bir aşk yaşayacaksın.esmer biriyle bol bol inişli çıkışlı bir ilişkin olacak eski sevgilin esmer birimiydi bu kişi belki eski ilişkinde olabilir

canım açık kumral yada sarışın bir bayan içten pazarlıklı sözleriyle yaptıklarıyla insanlara zarar veren bir kadın canım sen çalışıyormuydun?işlerin yoluna girecek ve emeklerinin karşılığını alıyorsun bu kadında bunda bir etken pek iyi biri değil ama sana faydası dokunuyor.bu kadının maddi durumu çok iyi sanırım.kızıl yada açık kahverenk saçlı yakışıklı biri etrafında ilgi çeken bir erkek sana hiç beklemediğin bir fırsat sunacak bu senin sevdiğin kişi de olabilir fakat bu kişi senin için riskli biri.seni düşünüyor.daha önceki ilişkinde korku güvensizlik yaşamışsın.zor durumda kalmışsın.canım senin için önemli birşey var nedir bilmiyorum ama sen onun için üzülüp ağlıyorsun.yine aynı kadın çıktı canım falında bu kadın çok kurnaz biri senin iyi niyetini suistimal ediyor.canım sen çevrende dikkat çekiyorsun insanlar seninle konuşmak istiyorsan etrafındakileri etkiliyorsun kendinde yapabileceklerinin farkına varıyorsun.etrafına ışık saçıyorsun.böyle 2 kart çıktı canım sana hayatın aydınlanıyor her türlü üzüntünü sıkıntını çözüyorsun.bazı hayal kırıklıkların var dayanma gücünü kaybetmişsin ama sakın korkma hepsini aşacaksın.ilerde büyük bir aşk yaşayacaksın.esmer biriyle bol bol inişli çıkışlı bir ilişkin olacak eski sevgilin esmer birimiydi bu kişi belki eski ilişkinde olabilir

saolasın canımm :)

ay canım bi iş varda yani girmek istediğim bi yer yüksek lisans yaparken alırlar mı bilmiyorum ora olmasın:26:
ya bu öküzümü çok özledim ben ama gelmiyoor.
bana barışma görmüyo musun ya:)))

bu falında sevgilinle ilgili bir tek inadınızı ve birbirinize sırt döndüğünüzü gördüm canım, sanki daha çok iş odaklı çıkmış bu.bol balıklı fal yani hadi inşallah olur yükseklisans işinde ama ben olacak gibi hissediyorum..

bu falında sevgilinle ilgili bir tek inadınızı ve birbirinize sırt döndüğünüzü gördüm canım, sanki daha çok iş odaklı çıkmış bu.bol balıklı fal yani hadi inşallah olur yükseklisans işinde ama ben olacak gibi hissediyorum..

yüksek lisansım oldu da işimde olsun ya:))
ya niye çıkmamış aslında onu dilemiştim ama:)
of ya tek derdimi o yaptım ağzını kırıcam onun gelsin de bi gelirse:)

rapisacıım sende kocamaan bir kalp var.
sen sıkıntılarını atmışsın okudum barışmışsın eskisiyle zaten:)
tek derdin bu mu kız ayıp:))
biri var seni dikizliyen iki yüzlü bu yakınında çok geziyo dikkatli ol derim ben.
sevgilinle iyi olucaksın bu aralar merka etme seviyo seni.
hane içi de ferah çıkmış ama bi bebek var bunu kaç kere gördüm falında sayamadım:)

yüksek lisansım oldu da işimde olsun ya:))
ya niye çıkmamış aslında onu dilemiştim ama:)
of ya tek derdimi o yaptım ağzını kırıcam onun gelsin de bi gelirse:)

ikinizde çok inat ediyorsunuz o yüzden biryere varamıyorsunuz canm.uzun süredir ayrısınız hiç mesajdır aramadır bişey olmadı mı ?

Back
X