• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kahve falıma bakın, bende sizin kahve yada iskambil falınıza bakayım..

sağol canım yaaaa :16::16::16: barıştık mutluyum ama bir sıkıntım var işyerinden benimkinden 8 0 yaş büyük bir kadın benimkinden hoşlanmış bayramdan sonra yine çalışacak kısa birsüre orada güveniyorum ama bi taraftan da içim içimi yiyor

rapisacıım sende kocamaan bir kalp var.
sen sıkıntılarını atmışsın okudum barışmışsın eskisiyle zaten:)
tek derdin bu mu kız ayıp:))
biri var seni dikizliyen iki yüzlü bu yakınında çok geziyo dikkatli ol derim ben.
sevgilinle iyi olucaksın bu aralar merka etme seviyo seni.
hane içi de ferah çıkmış ama bi bebek var bunu kaç kere gördüm falında sayamadım:)

ikinizde çok inat ediyorsunuz o yüzden biryere varamıyorsunuz canm.uzun süredir ayrısınız hiç mesajdır aramadır bişey olmadı mı ?

cuma akşamı karşılaştık canım.en yakın arkadaşları geldi yanıma bir sürü konuştuk falan bu eve gittikten sonra.
ağzımdan laf almaya mı çalıştılar dicem çocukluk yapıp ertesi gün kahvaltı yaptılar hep beraber her lafım gitmiştir kesin.(hala bütün sosyal ağlardan ekliyiz)
o gün işte hakaret ettim buna mesaj attım:)) ama o düzgün yazmıştı o kadardı..
iskambil açar mısın onla bana?
dünde konuşcaksınız tarzı bişeyler dedin aslında yüzyüze görüşme var diye yanlış hatırlamıyosam

sağol canım yaaaa :16::16::16: barıştık mutluyum ama bir sıkıntım var işyerinden benimkinden 8 0 yaş büyük bir kadın benimkinden hoşlanmış bayramdan sonra yine çalışacak kısa birsüre orada güveniyorum ama bi taraftan da içim içimi yiyor

bişey olmaz canım ya merak etme kendini yiyip bitirme bu yüzden:)

ya zaten saçma saçma şeylere takıyorum geçen benimkinin face nde biz ayrılınca bir kızı eklemiş falan ilişki durumunu değişmiş gördüm bütün gece ağladım falan meğerse bu kızı geçen sene bu ay eklemiş erkek arkadaşının sevgilisiymiş hiç konuşmamışlar baktım hakkaten öyle.kendime şaşıyorum bazen :55:

bişey olmaz canım ya merak etme kendini yiyip bitirme bu yüzden:)

cuma akşamı karşılaştık canım.en yakın arkadaşları geldi yanıma bir sürü konuştuk falan bu eve gittikten sonra.
ağzımdan laf almaya mı çalıştılar dicem çocukluk yapıp ertesi gün kahvaltı yaptılar hep beraber her lafım gitmiştir kesin.(hala bütün sosyal ağlardan ekliyiz)
o gün işte hakaret ettim buna mesaj attım:)) ama o düzgün yazmıştı o kadardı..
iskambil açar mısın onla bana?
dünde konuşcaksınız tarzı bişeyler dedin aslında yüzyüze görüşme var diye yanlış hatırlamıyosam

hayırlısı artık canım, tamam yarın açayım falınızı..

ya zaten saçma saçma şeylere takıyorum geçen benimkinin face nde biz ayrılınca bir kızı eklemiş falan ilişki durumunu değişmiş gördüm bütün gece ağladım falan meğerse bu kızı geçen sene bu ay eklemiş erkek arkadaşının sevgilisiymiş hiç konuşmamışlar baktım hakkaten öyle.kendime şaşıyorum bazen :55:

kıskançlığa vurmuşsun herşeyi iyice:1:
öf ya benimkide gelse ya ne güzel barıştın sen

canım aslında tek derdim bu değil iş arıyorum ama işte seviyorum biz ayrılınca dünya başıma yıkılıyo sanki o yüzden hayatımı en çok o etkiliyor. biz ayrıldık çok sıkıntılı zamanlarım oldu resmen hayattan koptum. çok dua ettim ona da epey bi beddua ettim:3: aranıyo diye ne gıcık ya.canım inşallah sizde barışırsınız yada istediğin gibi biri çıkar karşına.ben çok dua ettim bilmiyorum inançlı birimisin gerçi bende bir taraftan fal bakıyorum bir taraftan dua .bende bu kadar yapabiliyorum.

kıskançlığa vurmuşsun herşeyi iyice:1:
öf ya benimkide gelse ya ne güzel barıştın sen

canım aslında tek derdim bu değil iş arıyorum ama işte seviyorum biz ayrılınca dünya başıma yıkılıyo sanki o yüzden hayatımı en çok o etkiliyor. biz ayrıldık çok sıkıntılı zamanlarım oldu resmen hayattan koptum. çok dua ettim ona da epey bi beddua ettim:3: aranıyo diye ne gıcık ya.canım inşallah sizde barışırsınız yada istediğin gibi biri çıkar karşına.ben çok dua ettim bilmiyorum inançlı birimisin gerçi bende bir taraftan fal bakıyorum bir taraftan dua .bende bu kadar yapabiliyorum.

hahah bende gece yatmadan çok dua ediyorum ama hayırlısıysa olur zaten
falı sorma ya ben abarttım iyice

bu benim falım kızlarrrrr

Eklentiler

• $Snapshot_20131014.webp
    $Snapshot_20131014.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 84
  • $Snapshot_20131014_1.webp
    $Snapshot_20131014_1.webp
    9 KB · Görüntüleme: 94
  • $Snapshot_20131014_2.webp
    $Snapshot_20131014_2.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 87
  • $Snapshot_20131014_3.webp
    $Snapshot_20131014_3.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $Snapshot_20131014_4.webp
    $Snapshot_20131014_4.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $Snapshot_20131014_5.webp
    $Snapshot_20131014_5.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 64
  • $Snapshot_20131014_6.webp
    $Snapshot_20131014_6.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $Snapshot_20131014_8.webp
    $Snapshot_20131014_8.webp
    5 KB · Görüntüleme: 79
bu ayrıldığım sevgilimin falı yalnız iki kelimede kestirip atmayın ben böyle yapmıyorum

Eklentiler

• $Snapshot_20131014_9.webp
    $Snapshot_20131014_9.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 84
  • $Snapshot_20131014_10.webp
    $Snapshot_20131014_10.webp
    8,8 KB · Görüntüleme: 82
  • $Snapshot_20131014_11.webp
    $Snapshot_20131014_11.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 78
  • $Snapshot_20131014_12.webp
    $Snapshot_20131014_12.webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 77
  • $Snapshot_20131014_13.webp
    $Snapshot_20131014_13.webp
    7,9 KB · Görüntüleme: 70
  • $Snapshot_20131014_14.webp
    $Snapshot_20131014_14.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 85
  • $Snapshot_20131014_15.webp
    $Snapshot_20131014_15.webp
    10,4 KB · Görüntüleme: 78
  • $Snapshot_20131014_16.webp
    $Snapshot_20131014_16.webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 72
  • $Snapshot_20131014_17.webp
    $Snapshot_20131014_17.webp
    8 KB · Görüntüleme: 79
  • $Snapshot_20131014_18.webp
    $Snapshot_20131014_18.webp
    18,9 KB · Görüntüleme: 76
buda kardeşimin falı çok rica etti

Eklentiler

• $Snapshot_20131014_19.webp
    $Snapshot_20131014_19.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 83
  • $Snapshot_20131014_20.webp
    $Snapshot_20131014_20.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 72
  • $Snapshot_20131014_21.webp
    $Snapshot_20131014_21.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 96
  • $Snapshot_20131014_22.webp
    $Snapshot_20131014_22.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 71
  • $Snapshot_20131014_23.webp
    $Snapshot_20131014_23.webp
    9,7 KB · Görüntüleme: 70
  • $Snapshot_20131014_24.webp
    $Snapshot_20131014_24.webp
    10,7 KB · Görüntüleme: 76
  • $Snapshot_20131014_25.webp
    $Snapshot_20131014_25.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 78
  • $Snapshot_20131014_26.webp
    $Snapshot_20131014_26.webp
    17 KB · Görüntüleme: 79
bu benim falım kızlarrrrr

bakıyorum canııım
bana tarotundanda baksana ne bilgisi lazım onun için? ten rengi falan mı?
falın yine kötü yine kötü.bu iç sıkıntından ötürü kötü canım yapma kendine bu kadar eziyet.
dileğin olucak ama seni bir yola gidiceksin bu dilek için.uçak çıkmış uçak yolucluğu yada hızlı bi yolculuk acele olanından.
ailenize uzaktan gelicek misafirler var yatıya gelicekler sen gıcık oluyosun bunlara:)
7 vakte kadar eski sevgilinle görüşmen var bu bana 7 hafta gibi geldi yakın değil o kadar çünkü.
bak bu mutsuz dönemin bir süre daha gidicek böyle sen kendin bunu bu hale getiriyosun ve kendini perişan ediyosun.
senin iş yada okulla ilgili bir çaba göstermen gereken bişey var sınav tarzı daha yolun başındasın ve sen.çalışmalısın yoksa olumsuz olucak sonucu.
i harfli biri çıkmış bundan yakında gelicek bi haberin var kim bu bilemedim ama

bu ayrıldığım sevgilimin falı yalnız iki kelimede kestirip atmayın ben böyle yapmıyorum

sevgilinde bir bayan görüyorum yine ben.bu sen değilsin bence hayatındaymış gibi çünkü..
bu adam çok sıkıntılı bir süreçte canım ciddi anlamda sıkıntıda maddi manevi.
c veya s harfli kim var bu adamın tanıdığı? geçmişinde çıkmış sen misin bu bilmiyorum ondan gelicek haberleri var.
bu adam çok üzülücek yakın zamanda ağlaması var.
kardeşinin falı:
çok temiz sadece önemli bir derdi var gibi çıkmış oda çabalarsa olumlu.
kardeşinin bir yolu olucak başka şehirde yaşayabilir.
yol ayrımı var bi karar aşamasına gelicek kardeşin
canım diğer fallarda bu kadar görebildim başım ağrıdı çünkü.

sevgilinde bir bayan görüyorum yine ben.bu sen değilsin bence hayatındaymış gibi çünkü..
bu adam çok sıkıntılı bir süreçte canım ciddi anlamda sıkıntıda maddi manevi.
c veya s harfli kim var bu adamın tanıdığı? geçmişinde çıkmış sen misin bu bilmiyorum ondan gelicek haberleri var.
bu adam çok üzülücek yakın zamanda ağlaması var.
kardeşinin falı:
çok temiz sadece önemli bir derdi var gibi çıkmış oda çabalarsa olumlu.
kardeşinin bir yolu olucak başka şehirde yaşayabilir.
yol ayrımı var bi karar aşamasına gelicek kardeşin
canım diğer fallarda bu kadar görebildim başım ağrıdı çünkü.
.Falında bir ada figürü çıktı.Bu figür yalnızlık duygusu anlamına gelir.Sen kendini çok yalnız hisediyorsun yakın zamanda bu yalnızlığından kurtulacaksın.Çok sevinceğin bir haberin bir kişi tarafından engelenmiş yada engelenecek sende üzüleceksin bu duruma.Ama takma kafana başka yerden beklediğin bir haber alacaksın bu habere daha çok sevineceksin.Bir miras görünüyor burada.Ama sanki aile içinde anlaşmazlık çıkmış veya çıkacak bu miras ile ilgili.Ama sonu temiz ve ferahlı olacak.Canım falında çok net bir havai fişek çıktı.Sen çok yetenekli birisin ama bu yeteneğini kullanamıyorsun..Fincanın tam kenarında bir çanta çıktıFincanın çok karışık çıktı.Aklında çok karışık.Sen taşınmaz bir mal almak istiyorsun ama bir türlü denk getiremiyorsun .Kariyer ile ilgili gelişmeler olacak. Falın çok parlak çünkü sıkıntıların çok var ama geçicek mrk etme seninkide dediğim gibi çok yakın zamanda arayabilir seni

.Falında bir ada figürü çıktı.Bu figür yalnızlık duygusu anlamına gelir.Sen kendini çok yalnız hisediyorsun yakın zamanda bu yalnızlığından kurtulacaksın.Çok sevinceğin bir haberin bir kişi tarafından engelenmiş yada engelenecek sende üzüleceksin bu duruma.Ama takma kafana başka yerden beklediğin bir haber alacaksın bu habere daha çok sevineceksin.Bir miras görünüyor burada.Ama sanki aile içinde anlaşmazlık çıkmış veya çıkacak bu miras ile ilgili.Ama sonu temiz ve ferahlı olacak.Canım falında çok net bir havai fişek çıktı.Sen çok yetenekli birisin ama bu yeteneğini kullanamıyorsun..Fincanın tam kenarında bir çanta çıktıFincanın çok karışık çıktı.Aklında çok karışık.Sen taşınmaz bir mal almak istiyorsun ama bir türlü denk getiremiyorsun .Kariyer ile ilgili gelişmeler olacak. Falın çok parlak çünkü sıkıntıların çok var ama geçicek mrk etme seninkide dediğim gibi çok yakın zamanda arayabilir seni

cidden arar mı?
o duruma bakar mısın tarotta biliyosun derdimi sen falda araması çıkmış mı?
arasın ya:43:

Canım sevgilin senden küçükmü neyse tam emin olamadım ya bu cocuğun hayatında cok deger verdigi bi kadın var ama sevgili değil bu anne abla olabilir bu insan armızda duruyo bu insan sana karşı yüzünü dönmek isteseler aklı karışık siz tesadüf bi şekildemi tanıştınızbu cocuk söyle diyim bi is kuruyor yada bi ise basliycaz hayatında inanılmaz degisiklikler oluyor yani yeni is veya ortam olabilir canım cevresinde cok yılan var kucuk başlı yılanlar ama bu cocuğa zarar veremiycekler ve bi yol var ya sana gelmek üzereyken aranıza söyle diyim bi bayan girmiş evet ya bu kiz ona cok yakın ve seni biliyor senden vazgeçmesini. Nedeni bu kiz değil ama o kadın annesi yada varsa ablası yani ona cok yakın kilolu orta boylu bi kadın bu oyle etkilimi sevgilinin üzerinde bi lafı sevgilinin kafasını karıştırmış senden uzaklaştırmış sevgilini. Adında s harfi varmi boyu uzun ve zayıfımı bu cocuk okumus biri yani hocalık falan varmi tam emin olamadım belkide bu senin hayatına girecek yeni biri olabilir yok senin sevgilin is kuracak olmalı o değil sevgilin is acıyor galiba kısmet ve bol kazanç var bu cocuğun falında ve karışık bi dedikodu var senin sevgilinin cevresinde cok kiz var ama aman diyim gercekten bu gece kafam kazan gibi ne kadar oldu bilemem bu cocuk sana donecek ama yolunuz bir görünmüyor kavusma varsada uzak

Back
X