2 aydır tarot bakıyorum yöntemim kelt haçı ve tarot fal çeşidi değildir ona göre yorum yapacağım. Bir de yarın sınavım var o yüZden en fazla 3 kişinin tarotuna bakabilirim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aydır tarot bakıyorum yöntemim kelt haçı ve tarot fal çeşidi değildir ona göre yorum yapacağım. Bir de yarın sınavım var o yüZden en fazla 3 kişinin tarotuna bakabilirim :)
Merhaba. Şu sıralar işler sizin için yolunda gitmiyor gibi. İlişkiniz var mı bilmiyorum ama aşk konusunda sıkıntılı görünüyorsunuz. Sanki her şey iyi giderken birden tepetaklak olmuş gibi ve bu yüzden hayal kırıklığı yaşamışsınız. Fakat işler yakın zamanda hiç ummadığınız bir şekilde yoluna girecek ve çok şaşırcaksınız.
Üstüne titrediğiniz, çok özen gösterdiğiniz bir şey var ve bir şeyler olacak diye korkuyorsunuz.
Ailenize düşkünsünüz sanırım biraz. Aile bağlarınız güçlü gibi ve yakın zamanda ailecek ufak bi seyahat yapabilirsiniz.
Bir insana söyledikleriniz yüzünden pişmanlık yaşıyorsunuz ya da yaşayacaksınız ve biraz moraliniz bozulacak. Ama o kişiyle aranız düzelecek.
Maneviyatı güçlü bir insansınız sanırım bir şey için dua ediyorsunuz baya istediğiniz şey olacak gibi ama olucaksa bile daha zamanı var.
Ayrıca kardeşiniz var mı bilmiyorum ama aile içinden biri çok sevineceği bir olay yaşayacak.
Bir de 1'den 77ye kadar 10 rakam söyler misin o sıradaki kartları seçeyim :)
Şimdi öncelikle ilişkin var mı bilmiyorum ama ilk kart olan denge ters çıkmış bunun anlamı münakaşa veya ayrılıktır.. Karmaşadır. Yani senin şuan içinde bulunduğun durum.. İkinci kartla desteklersek sen aşk konusunda çok mücadele vermişsin.. Depnek beşlisi de ters para üçlüsü de bunu anlatıyor.. Ama ayrılık veya kavga ne yaşadıysan seni şu an yıkmış ama bunun sonunda ruhen aydınlancaksınhayırlısı buymuş gibi ama üzülceksin bu üzüntünün sonu aydınlık.. Ters kupa sekizlisi de bu ilişkinin seni zaten tatmin etmediğini gösteriyor. Var olan ilişkini bitirip yeni bir ilişkiye tohum attığını da gösteriyor.. İlişki derken platonik de olabilir kafanda bitirdiğin falan ama diğer kartlarla bu ilişkinin aktif olduğunu söyleyebilirim.. Ama bak orda bi para prensi var bu kişi 6 ay içinde karşına çıkacak. Ama ilişkin olur mu olmaz mı o sana bağlı.. Ters kupa şovalyesi se aşktan yana mutsuzluğunu anlatmış.. Ters değnek sekizliside aşk ilişkilerinde tedirginlik yada kıskançlığı anlatmış.. Yani ilişkin bu konular yüzünden zarar görmüş.. Ermiş sana maneviyata yönelmeni içsel olarak kendini dinlemeni ve şu an için yalnızlığı önermiş.. Son kart para beşlisi zaten dilenen mutsuz bi adam bu kartı anlarsın zaten bi daha demeyeyim :/
Şu kartlarla aram hiç iyi değil zatenteşekkür ederim :)
Meraba
Bu arlar sikintili donemden geciyorsunuz iki kisinin arasinda kalicaksin yada kalmissin bi erkegin akli sende kalmis yani seni dusunuyo eline kucuk kucuk paralar gecicek bereketli bi doneme girriyosun sanki cok istedigin bi dilegin gerceklesecek iki tane tertemiz mutlu mutlu haberlerin var canimm :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Biraz ayrıntılı baksaydınız yaa :)) ben tarotu ayrıntışı bakıyorum çünkü![]()
Canim elimden bukadar geldi baksanda bakmasanda canin saolsun :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.