Kahve falımı yorumlayana tarot bakıyorum :)

Qwerty65

Guru
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2013
133
32
298
35
Giresun
2 aydır tarot bakıyorum yöntemim kelt haçı ve tarot fal çeşidi değildir ona göre yorum yapacağım. Bir de yarın sınavım var o yüZden en fazla 3 kişinin tarotuna bakabilirim :)

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 73
  • $image.webp
    $image.webp
    19 KB · Görüntüleme: 71
  • $image.webp
    $image.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 94
  • $image.webp
    $image.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 76
  • $image.webp
    $image.webp
    28,6 KB · Görüntüleme: 75
2 aydır tarot bakıyorum yöntemim kelt haçı ve tarot fal çeşidi değildir ona göre yorum yapacağım. Bir de yarın sınavım var o yüZden en fazla 3 kişinin tarotuna bakabilirim :)

Merhaba. Şu sıralar işler sizin için yolunda gitmiyor gibi. İlişkiniz var mı bilmiyorum ama aşk konusunda sıkıntılı görünüyorsunuz. Sanki her şey iyi giderken birden tepetaklak olmuş gibi ve bu yüzden hayal kırıklığı yaşamışsınız. Fakat işler yakın zamanda hiç ummadığınız bir şekilde yoluna girecek ve çok şaşırcaksınız.
Üstüne titrediğiniz, çok özen gösterdiğiniz bir şey var ve bir şeyler olacak diye korkuyorsunuz.
Ailenize düşkünsünüz sanırım biraz. Aile bağlarınız güçlü gibi ve yakın zamanda ailecek ufak bi seyahat yapabilirsiniz.
Bir insana söyledikleriniz yüzünden pişmanlık yaşıyorsunuz ya da yaşayacaksınız ve biraz moraliniz bozulacak. Ama o kişiyle aranız düzelecek.
Maneviyatı güçlü bir insansınız sanırım bir şey için dua ediyorsunuz baya istediğiniz şey olacak gibi ama olucaksa bile daha zamanı var.
Ayrıca kardeşiniz var mı bilmiyorum ama aile içinden biri çok sevineceği bir olay yaşayacak.

Merhaba. Şu sıralar işler sizin için yolunda gitmiyor gibi. İlişkiniz var mı bilmiyorum ama aşk konusunda sıkıntılı görünüyorsunuz. Sanki her şey iyi giderken birden tepetaklak olmuş gibi ve bu yüzden hayal kırıklığı yaşamışsınız. Fakat işler yakın zamanda hiç ummadığınız bir şekilde yoluna girecek ve çok şaşırcaksınız.
Üstüne titrediğiniz, çok özen gösterdiğiniz bir şey var ve bir şeyler olacak diye korkuyorsunuz.
Ailenize düşkünsünüz sanırım biraz. Aile bağlarınız güçlü gibi ve yakın zamanda ailecek ufak bi seyahat yapabilirsiniz.
Bir insana söyledikleriniz yüzünden pişmanlık yaşıyorsunuz ya da yaşayacaksınız ve biraz moraliniz bozulacak. Ama o kişiyle aranız düzelecek.
Maneviyatı güçlü bir insansınız sanırım bir şey için dua ediyorsunuz baya istediğiniz şey olacak gibi ama olucaksa bile daha zamanı var.
Ayrıca kardeşiniz var mı bilmiyorum ama aile içinden biri çok sevineceği bir olay yaşayacak.

Yorumunuz için teşekkürler :) isim.. Yaş.. Burç ve konuyu yazarsanız bakımı bi saate yaparım :)

Canım ilk defa uzaktan fal baktım verdiğin rakamların kartları bu.. Ben senin niyetine karıştırdım.. Verdiğin noları çektim.. Bakalım uzaktan tutacak mı :) şimdi yorumlarına geçiyorum ama aşktan yana olumsuz çıkmış hep yalnızlık var :/

Eklentiler

• $image.webp
    $image.webp
    49,9 KB · Görüntüleme: 84
Şimdi öncelikle ilişkin var mı bilmiyorum ama ilk kart olan denge ters çıkmış bunun anlamı münakaşa veya ayrılıktır.. Karmaşadır. Yani senin şuan içinde bulunduğun durum.. İkinci kartla desteklersek sen aşk konusunda çok mücadele vermişsin.. Depnek beşlisi de ters para üçlüsü de bunu anlatıyor.. Ama ayrılık veya kavga ne yaşadıysan seni şu an yıkmış ama bunun sonunda ruhen aydınlancaksın ;) hayırlısı buymuş gibi ama üzülceksin bu üzüntünün sonu aydınlık.. Ters kupa sekizlisi de bu ilişkinin seni zaten tatmin etmediğini gösteriyor. Var olan ilişkini bitirip yeni bir ilişkiye tohum attığını da gösteriyor.. İlişki derken platonik de olabilir kafanda bitirdiğin falan ama diğer kartlarla bu ilişkinin aktif olduğunu söyleyebilirim.. Ama bak orda bi para prensi var bu kişi 6 ay içinde karşına çıkacak. Ama ilişkin olur mu olmaz mı o sana bağlı.. Ters kupa şovalyesi se aşktan yana mutsuzluğunu anlatmış.. Ters değnek sekizliside aşk ilişkilerinde tedirginlik yada kıskançlığı anlatmış.. Yani ilişkin bu konular yüzünden zarar görmüş.. Ermiş sana maneviyata yönelmeni içsel olarak kendini dinlemeni ve şu an için yalnızlığı önermiş.. Son kart para beşlisi zaten dilenen mutsuz bi adam bu kartı anlarsın zaten bi daha demeyeyim :/

Meraba
Bu arlar sikintili donemden geciyorsunuz iki kisinin arasinda kalicaksin yada kalmissin bi erkegin akli sende kalmis yani seni dusunuyo eline kucuk kucuk paralar gecicek bereketli bi doneme girriyosun sanki cok istedigin bi dilegin gerceklesecek iki tane tertemiz mutlu mutlu haberlerin var canimm :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Şimdi öncelikle ilişkin var mı bilmiyorum ama ilk kart olan denge ters çıkmış bunun anlamı münakaşa veya ayrılıktır.. Karmaşadır. Yani senin şuan içinde bulunduğun durum.. İkinci kartla desteklersek sen aşk konusunda çok mücadele vermişsin.. Depnek beşlisi de ters para üçlüsü de bunu anlatıyor.. Ama ayrılık veya kavga ne yaşadıysan seni şu an yıkmış ama bunun sonunda ruhen aydınlancaksın ;) hayırlısı buymuş gibi ama üzülceksin bu üzüntünün sonu aydınlık.. Ters kupa sekizlisi de bu ilişkinin seni zaten tatmin etmediğini gösteriyor. Var olan ilişkini bitirip yeni bir ilişkiye tohum attığını da gösteriyor.. İlişki derken platonik de olabilir kafanda bitirdiğin falan ama diğer kartlarla bu ilişkinin aktif olduğunu söyleyebilirim.. Ama bak orda bi para prensi var bu kişi 6 ay içinde karşına çıkacak. Ama ilişkin olur mu olmaz mı o sana bağlı.. Ters kupa şovalyesi se aşktan yana mutsuzluğunu anlatmış.. Ters değnek sekizliside aşk ilişkilerinde tedirginlik yada kıskançlığı anlatmış.. Yani ilişkin bu konular yüzünden zarar görmüş.. Ermiş sana maneviyata yönelmeni içsel olarak kendini dinlemeni ve şu an için yalnızlığı önermiş.. Son kart para beşlisi zaten dilenen mutsuz bi adam bu kartı anlarsın zaten bi daha demeyeyim :/

Şu kartlarla aram hiç iyi değil zaten :1: teşekkür ederim :)

Meraba
Bu arlar sikintili donemden geciyorsunuz iki kisinin arasinda kalicaksin yada kalmissin bi erkegin akli sende kalmis yani seni dusunuyo eline kucuk kucuk paralar gecicek bereketli bi doneme girriyosun sanki cok istedigin bi dilegin gerceklesecek iki tane tertemiz mutlu mutlu haberlerin var canimm :)

Biraz ayrıntılı baksaydınız yaa :)) ben tarotu ayrıntışı bakıyorum çünkü ;)

Adim büsra 20 yasindayim burcum terazi konum bebis istiyorum ben onun icin bide esimin is hayati
Rakamlarda
6,24,20,9,45,29,13,37,21,10

yeni bişeylere başlamışssınız ama nasıl desem pek iyi gitmemiş olabilir tecrübe kazanmışssınız kısa süreli bişey de olsa, bi dengesizlik var ama bu ,iten yada artık ne yaşadıysanız sonlanmış bitmiş, bitmesi size yaramış parlamış aydınlanmışssınız
birini affediceksiniz heralde size kötü davranan birini, sabırlı bi şekilde bekliyceksiniz ve yeri geldiğinde gerekeni söyliyceksiniz zaferi siz kazanıcaksınız sanki
iş ile ilgili kariyer ile ilgiliya da parasal açıdan güzel gelişmeler var
koyu kumral bey var size tam olarak ilgisini belli etmeyen siz ona nasıl gelirseniz o da size o şekilde gelicek bi bey ondan ilgi ve sevgi bekliyosunuz sanırsam gerilimli biilşki bi ayrı bi barışık olabilir ya da adı konmayan bi ilşki olabilir sizi zaman zaman mutlu etsede zaman zaman üzücek gibi duruyor çok büyük kayıplarınız yok ama sorunlar var
onunla tam anlamıyla bir olmayı mı dilediniz bilmem ama tabağınızda birbirine sarılan 2 insan var biraz zorlu bi mücadeleden sonra, yalnızlık bitiyor gibi

sizde bana aşk hayatım nasıl olucak
ve işe ne zaman giricem, çalışmaya başlıycakmıyım bakarmısınız, müsait olduğunuzda
bende deste ya da tarot bakabiliyorum onlardan biri ne de bakabilirim sorunuz var sa

aklın bir süredir çok karışık yakın zamanda orta boylu esmer bir bayan girecek hayatınıza ve bu kişi hayatınızın merkezinde yer alacak. esmer uzun saçlı bir bayan bu. akıl karışıklıkların var ne istediğini neye karar vereceğini sende bilmiyorsun aslında canım ama kısa zamanda kafandaki kafandaki soruların ve sorunların çözümünü bulacaksın. isminin içinde yharfinde olan biri var canım bu kişi temiz kalpli tertemiz biri. senin iyiliğini istiyor. kalbinde biri var ve bu kişi ile güzel bir beraberliğiniz olacak yada olan beraberliğiniz güzel birşekilde devam edecek.dileklerin kabul olacak ama çevrende sana nazar eden çok kişi var çok çabuk nazar değiyor sana. en başta dediğim esmer kadının sana bir iyiliği dokunacak. çok istediğin birşey konusunda öncü olacak

Memlekete yolculuk yapcam bugün 13 saatlik bi yolum var kusura bakmayın aklımdasınız.. Bu gece evime ulaşcam yarın falların hepsine bakarım :)

Özelden cvp yazamıyorum kusura bakmayın geldim geleli kartları elime alamadım önceden isim bırakanlarka başlayacağım ama bi soran arkadaş için tarot kahve falu gibi değil genel çıkar.. İsteyen özelden msj atanlar isim soyisim konu ve sayı versinler

Back
X