kahve fallımı yorumlayana bende yorumlarım buyrun gelin

tulip_34

Üye
Kayıtlı Üye
10 Kasım 2013
256
2
16
35
Çanakkale
bu benim falım yorumlayabilen var mı

Eklentiler

• $Snapshot_20131123.webp
    $Snapshot_20131123.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 77
  • $Snapshot_20131123_1.webp
    $Snapshot_20131123_1.webp
    11,4 KB · Görüntüleme: 66
  • $Snapshot_20131123_2.webp
    $Snapshot_20131123_2.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 81
  • $Snapshot_20131123_3.webp
    $Snapshot_20131123_3.webp
    13,1 KB · Görüntüleme: 78
  • $Snapshot_20131123_4.webp
    $Snapshot_20131123_4.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 90
  • $Snapshot_20131123_5.webp
    $Snapshot_20131123_5.webp
    11,5 KB · Görüntüleme: 76
  • $Snapshot_20131123_6.webp
    $Snapshot_20131123_6.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 91
  • $Snapshot_20131123_7.webp
    $Snapshot_20131123_7.webp
    20,3 KB · Görüntüleme: 79

selam canııııııııım:)
bir erkekle yakınlaşman yakında var..
bu eskilerden gibi geldi ama bilemem
geçmişten tanıdığın adında c harfi olan birinden gelicek duyucağın bir haber var buna sıkılıcaksın biraz.
kısa bir yola gidebilirsin.
nazarın var ailede sıkıntı görmedim canım.
kendini sen sıkıyosun birazdan bu c harfli iyice karamsarlığa düşmene neden olucak.
senden yapılı irice birine sırtını dönmüşsün ama merak etme bu peşinden geliyo seni gözetliyo gibi çıkmış.
canım bu erkek uzakta sanki farklı şehirlerdesiniz ama görüşme var.
bu kadar görebildim yorgunum biraz..
Eki Görüntüle 876984 Eki Görüntüle 876985 Eki Görüntüle 876986 Eki Görüntüle 876987 Eki Görüntüle 876988 Eki Görüntüle 876989 Eki Görüntüle 876990
buda benimki:16:

çok sıkıntılı çıkmışssın yolların var fakat kapalı tam hazırlanıosun sonra gitmekten vazgeçiosun gitmek le gitmemekle arasında kararsızsın bi sürü lafın var sen adagın var 3 tane iki tane küçük 1 tane büyük yapmamışsın ama olcak yap mutlaka konular da çok kararsızsın iki ye bölünmüşsün evlilik var 2 tane yakın biri de uzak hamile var ama düşük le sonuçlanıo evede süreklii duramıosun birine sinir oluosun her yaptıgı batıo yada o kişi ye batıo göz var evde ama kötü göz bulanmış böle

geçmişten tanıdığın adında c harfi olan birinden gelicek duyucağın bir haber var buna sıkılıcaksın biraz.
kendini sen sıkıyosun birazdan bu c harfli iyice karamsarlığa düşmene neden olucak.
senden yapılı irice birine sırtını dönmüşsün ama merak etme bu peşinden geliyo seni gözetliyo gibi çıkmış.
Eki Görüntüle 876984 Eki Görüntüle 876985 Eki Görüntüle 876986 Eki Görüntüle 876987 Eki Görüntüle 876988 Eki Görüntüle 876989 Eki Görüntüle 876990
geliyorum cnm hemen

cnm sen neye sıktın bu kadar canını yaa çok karamsar olmuşsun hatta kendini yemiş bitirmişsin bir erkekten alacağın temiz bir haber var burda bu aralar biriyle tartışmış gördüm seni bir dileğinle ilgili sıkıntıların var birde bir görüşme gördüm çok istedğin hatta sabırsızlıkla beklediğin birinden ama bu kişinin biraz tereddütleri çıkmış burda kafasında soru işaretleri var bir ortamda yeni kişilerle tanışabilirsin cafe ortamı gördüm ama senin hep bir tarafın eksik kalmış kırılmış her akşam düşünüyorsun burda bi kız var sana dua ediyor bu kızın birde seninle ilgili bir istediği olcak senden isteyeceği birşey olucak ama sen yaypıp yapamam konusunda kararsızlık acabalar içerisindesin düşünüyorsun bir hastahaneden küçük bir yerle işin olucak senin birde birisi senden özürd dilecek hediyen va burda beklenmedik birisi gelecek evinize gördüğüm bu cnm sorun varsa sor

bu arada falına yorum yaptım okudun mu

okudum cnm çok sağol birde benim eski erkek arkadaşımın falı var onada bakarmısın çok sağol cnm şimdien sorunu yanıtlıyorum hemen

Eklentiler

• $101_5062.webp
    $101_5062.webp
    31,7 KB · Görüntüleme: 91
  • $101_5064.webp
    $101_5064.webp
    32,8 KB · Görüntüleme: 105
  • $101_5065.webp
    $101_5065.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 90
  • $101_5066.webp
    $101_5066.webp
    31,6 KB · Görüntüleme: 94
  • $101_5074.webp
    $101_5074.webp
    61 KB · Görüntüleme: 80
işle ilgili bişey var ama cnm gelen bu işi sen beğenmeyeceksin işle iligli bir takım engellerin çıkıcak eşin sanki pek istemiyor gibi

doğru eşim istemio ben kayınvalidemle konuşmuom beni yönlendirmeye çalışıo bide buna bakarmısın sıkıldıysan bakama canım bende senn falına bakıom

cnm sen neye sıktın bu kadar canını yaa çok karamsar olmuşsun hatta kendini yemiş bitirmişsin bir erkekten alacağın temiz bir haber var burda bu aralar biriyle tartışmış gördüm seni bir dileğinle ilgili sıkıntıların var birde bir görüşme gördüm çok istedğin hatta sabırsızlıkla beklediğin birinden ama bu kişinin biraz tereddütleri çıkmış burda kafasında soru işaretleri var bir ortamda yeni kişilerle tanışabilirsin cafe ortamı gördüm ama senin hep bir tarafın eksik kalmış kırılmış her akşam düşünüyorsun burda bi kız var sana dua ediyor bu kızın birde seninle ilgili bir istediği olcak senden isteyeceği birşey olucak ama sen yaypıp yapamam konusunda kararsızlık acabalar içerisindesin düşünüyorsun bir hastahaneden küçük bir yerle işin olucak senin birde birisi senden özürd dilecek hediyen va burda beklenmedik birisi gelecek evinize gördüğüm bu cnm sorun varsa sor

canıım bu iş olayı çok uzun mu? iş bulmam lazımda:(
birde eski erkek arkadaşımı bekliyorum biliyosun o mu bu kişi yakın zamanda mı?

okudum cnm çok sağol birde benim eski erkek arkadaşımın falı var onada bakarmısın çok sağol cnm şimdien sorunu yanıtlıyorum hemen

E HARFİNDE birisi var ona gitmek istio ama dönmüş arkasını istenmeyen bi durum da bu kişi eli uzun gibi bişey bu kişi rahat birisi olsada olur olmasda olur gibi ama aklındakiyle kalbinde ki farklı kişiler var karasız iş le ilgili bi haberi var ailesinde vefat eden var hasta yatalak bi işe atılmak isito ama hep aksilikler çıkıo yanında çok yakın arkadaşı var destek oluo bu kişile yüzük var sende olabilirisin bi başkasıda ama senden ayrılık var istemion galiba ama seni çok seven biriside var haberler var bi miktar para gircek küçük bi kaza geçirmiş bunu için bi hast.ye gitcek temiz kağıt var devlet kapısıyla ilgili adagı var annesinde bi sorun var rahatsızlık bogazlarından amilayat olcak

E HARFİNDE birisi var ona gitmek istio ama dönmüş arkasını istenmeyen bi durum da bu kişi eli uzun gibi bişey bu kişi rahat birisi olsada olur olmasda olur gibi ama aklındakiyle kalbinde ki farklı kişiler var karasız iş le ilgili bi haberi var ailesinde vefat eden var hasta yatalak bi işe atılmak isito ama hep aksilikler çıkıo yanında çok yakın arkadaşı var destek oluo bu kişile yüzük var sende olabilirisin bi başkasıda ama senden ayrılık var istemion galiba ama seni çok seven biriside var haberler var bi miktar para gircek küçük bi kaza geçirmiş bunu için bi hast.ye gitcek temiz kağıt var devlet kapısıyla ilgili adagı var annesinde bi sorun var rahatsızlık bogazlarından amilayat olcak

nasıl anlamadım beni çok seven birisi var anlamadım bu istemiyorsa kim ki birde yüzük derken birde şunu sorcam bu kişiyle bizim yüzyüze görüşmemiz var mı

nasıl anlamadım beni çok seven birisi var anlamadım bu istemiyorsa kim ki birde yüzük derken birde şunu sorcam bu kişiyle bizim yüzyüze görüşmemiz var mı

görüşmen var ama sen gitmek istion ama bi yandan gitmek istemion başkası dedim aileden yüzük var tanıdıgınız yani erkek arkadışın deil

Back
X