çok zıtsınız erkek arkadaşın kıskanç ve yemeğe çok düşkün birisi elide yerine göre açık birisi bununla bir tartışmanız olmuş yada olacak ikinizde inatsınız ama sen ona göre daha yumuşak kalplisin sinirlenince gözü görmez kimsecikleri sana sevgisi var bunun her ne kadar sinirlenince yakıp yıksa delip gelçesede kıskançlıklarıda çok var ama sen nasıl idare etmeyi biliyorsun bununla ilgili gözyaşı gördüm sende her kavga ağlama mı oluyor sizde anlamadım sende de sevgin var ama sen ileriyi düşündüğün için endişelerin çok fazla var kafanda acabalar diyorsun şimdi sor sorunu
görmedim cnm kusura bakma sor
canım işe giricen demişsin ya bu yakın zamanda mı nolur yakın olsun
birde eski sevgilimi bekliyorum hala biliyosun bu gelicek o mu? bu yakın zamanda mı?
zaman zaman gözyaşlarımı ona göstermeden ağlamalarım çok oluyor cnmmm özellikle tartışıncaaa ama o kızınca ben susarım her zaman dengeyi sağlamak için o da siniri geçince arar yoksa ilişki yürümez ki cnmm
neden ki birimi var onda
sordun syledim cnm ben benim falımada bakarmsın orda iki tane sorun varsa sor
bu kişi istemio başakası oldugu için görüşseniz konuşsanız kavgalı bitecek sen kendi isteklerini söyliccen oda öle yanlış zaman olcak bunu anlatmak istiom
sordum cnm herhalde gözünde kaçtı dedim ki bizim için yakın zaman da evlilik yada nişan görünüyor mu
canlarım sorunuz yoksa çıkıom ben yarın misafirim var öptüm sizi yarın görüşüürz
şuan yok cnmmm nişan gibi bişey
keşke bana da bakabilseydin amaaa kısmet değilmişşşbanada baksan olur mu kiii
peki baska bir kadın olabilir mi onun hayatında cnmm
fal mı bu şimdi mi
farklı şehirler cnm 1 saat var
görmedim cnm sende bakcakmısın benim falıma
nasıl yani yok cnm bnm bakarım dersen sorumu soracaktımmm sık boğaz etmek istemedim bakabilirim demeden sen yanlış anlaşıldıysam özür dilerim
yok olurmu sor ama yanlış olabilir fala baktım mı oluo şekillerle içime doguyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?