kahve fallımı yorumlayana bende yorumlarım buyrun gelin

cnm ben boğa burcuyum erkek arkadasım balık biz 2 yıldır çıkıyoruz biizim önümüzde evililik görünüyor mu yada aramızda baska bri kadın olabilir mi ?

anladım arıcak seni sen aramıcan kızgınsın falındA NE çok ağlıcaksın öyle gözüküyo yanında 1 kişi var krize falan girdin mi ağlamaktan

ben 2 ay önce girdim ağlama krizine 1 hafta çıkamadım cnm büyük bi depresyon atlattım bu hayatında biri varmış güya haberim yoktu benim msj atmıştım ben buna ondan snr arkadaşı syledi bana nedne msj attın hayatında biir var onun diye snr işte bana sordu o hayatında biir var mı diye yok dedim odab ence olmalı artık dedi neden bunu syluyorsun dedim oda sustu ben sordum evet hayatımda biri var dedi snr 3 kez konuştum hep sorguladım neden falan diye snr bi msj attım artık hayatında ben yokum olmayacam diye ve 2 aydır görüşmüyorum snr benide engellemiş başka ne var cnm bu olaydan snr pek aslında geleceğini sanmıyorum bana istmeiyorum seni dedi bende tmm dedim

anladım canım kötü bi olay yok gerek yok ama siz karşılaşcanız senn yanında bi kişşi olcak öle ağzını açık kalcak bakcak arkadan demedi deme yakın zaman da bişeyler itcek seni

sana falıma bakarmısın dedim bakıcam diyorsun atlatıyorsun sorularına cvp veriyorum baktığın yok

cnm valla görmedim ben senin yazdığını tekrar yazarmısın burdayım korkma bakmadan gitmem falına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…