istersen kahve falımı eklim cnm öyle daha iyi olursa
anladım arıcak seni sen aramıcan kızgınsın falındA NE çok ağlıcaksın öyle gözüküyo yanında 1 kişi var krize falan girdin mi ağlamaktan
ben 2 ay önce girdim ağlama krizine 1 hafta çıkamadım cnm büyük bi depresyon atlattım bu hayatında biri varmış güya haberim yoktu benim msj atmıştım ben buna ondan snr arkadaşı syledi bana nedne msj attın hayatında biir var onun diye snr işte bana sordu o hayatında biir var mı diye yok dedim odab ence olmalı artık dedi neden bunu syluyorsun dedim oda sustu ben sordum evet hayatımda biri var dedi snr 3 kez konuştum hep sorguladım neden falan diye snr bi msj attım artık hayatında ben yokum olmayacam diye ve 2 aydır görüşmüyorum snr benide engellemiş başka ne var cnm bu olaydan snr pek aslında geleceğini sanmıyorum bana istmeiyorum seni dedi bende tmm dedim
http://www.kadinlarkulubu.com/burclar-tarot-astroloji/634106-muhabbet-i-fal-312.html
işte burda cnm bnm çok sağol şimdiden
cnm ama ayıp yaa yaptığın kaçtır syluyorum sana bu kadar olmaz yaa inanki yaptığıun uyarıncada uyardı oluyor
anladım canım kötü bi olay yok gerek yok ama siz karşılaşcanız senn yanında bi kişşi olcak öle ağzını açık kalcak bakcak arkadan demedi deme yakın zaman da bişeyler itcek seni
senin annen babn ayrılık yaşıdımı iki arada kalmışsın
nasıl yani yanımdaki kim olcakki yeni bi sevgili falan mı ne itecek
bnm mi cnm hayır yaşamadı
ayıp olacak ne yaptım ki cnm :26::26:
mahkemlik bi oalyınız var iki arada kalınmış bi miktarda para görünüo
sana falıma bakarmısın dedim bakıcam diyorsun atlatıyorsun sorularına cvp veriyorum baktığın yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?