kahve fallımı yorumlayana bende yorumlarım buyrun gelin

tulip cnm rica etsem bana da fal bakabilirmisn bende istersen sana kahve falı bakarım cnm

tulipcim tarot bakarsan sevinirimmmm ne gibi bilgiler yazayım bakman için ?

canım gerçekten çok geç oldu normelde bakmıom çıkıo die istisna ben uydurmuom kalbime gelio ondan yani fala bi kere bakıom yazıom yada sölüom ama başka zaman bakarım geçte oldu rahatsız oluom gece

yaa tüüh
benimde eski sevgilimle ve iş bulamamamla ilgili özellikle sorunlarım vardı baya kötüyümde..
unutma o zaman beni olur mu? kahve bakarım bende sana canım..

gulk çıkıomusun cnm bize bakamıcan mı bu akşam

anladım kovalar dengeleri yoktur bi anda sinirlenir bi iki dk sonra söner sende lider yönlendirme duygun oldugu için anlaşılmaz çiftsiniz sana döncek bu adam biraz buyuk 8 9 yaş kadar ama sakın üzülürsün

cnm biraz sinir mi biraz mı biz çok ama çok olaylı ayrıldık aşırı olaylı hemde anlatamam yani bana hayatında biri olduğunu syledi bende tmm dedim bir daha görüşmedim buna rağmen gelecek mi birde kaç vakit gibi yada ay

benim burcum boğa erkek arkadasımın ki balık ilişkimiz için yani erkek arkadasımla aramızdaki ilişki için bakmanı rica ediyorum cnm

çok zıtsınız erkek arkadaşın kıskanç ve yemeğe çok düşkün birisi elide yerine göre açık birisi bununla bir tartışmanız olmuş yada olacak ikinizde inatsınız ama sen ona göre daha yumuşak kalplisin sinirlenince gözü görmez kimsecikleri sana sevgisi var bunun her ne kadar sinirlenince yakıp yıksa delip gelçesede kıskançlıklarıda çok var ama sen nasıl idare etmeyi biliyorsun bununla ilgili gözyaşı gördüm sende her kavga ağlama mı oluyor sizde anlamadım sende de sevgin var ama sen ileriyi düşündüğün için endişelerin çok fazla var kafanda acabalar diyorsun şimdi sor sorunu

anlaşamıcanız döncek ama sen istemion bence de isteme

benim sorum arada kaynadı mı

cnm sağolasın allah razı olsun bizim için yakın zamanda evlilik görünüyor mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…