- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Çok beğendim Kakaocum,görseli bol tadı enfes bişeye benziyor..
Ellerine sağlık

Ellerine sağlık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
tesekkur ederim megim....Çok beğendim Kakaocum,görseli bol tadı enfes bişeye benziyor..
Ellerine sağlık![]()
teşekkür ederimmtek kelimeyle çok mükemmel amasanki pastahaneden çıkmış gibi çikolatayla kaplanmış hali elinize sağlık
![]()
Teşekkür ederim canımmEllerine sağlık ofluuummmm![]()
ya sen var ya yine yapmışsın yapıcağını heeeeeeee
sunum ne kadar güzel olmuş öyle başarılar dilerim hayatım![]()
canım inan bende önce seyrettim seyrettim.. sonra yedim çayın yanında ve bunları ekledikten sonra kaç kere daha yaptım arkadaşlarımada bu lezzeti muhakkak tadmalısınız diyee.. Teşekkür ederimm..Ben yemeye kiyamazdim
şu an kekler yarışıyor canım bir kek belirliyorsun yapıyorsun ve konunu açıyorsunn oylamamız var bir hafta sonraBu ne yarışması oluyor? Burada hep yarışma ibaresi götüyorum, bilmem ne sponsorluğunda falan, yarışmanın kuralı kk'da paylaşmak mı?Biri beni aydınlatsa çok memnun olurum.
Bu arada çok güzel görünüyor, o çikolata kekin üstünede ne güzel kalıp gibi durmuş..
Katılmak isterseniz yardımcı olabilirimAaaa ilk defa gördüm bunu ben![]()
Sitede 2 aydır varım ama BDV haricinde çok fazla paylaşım görmediğimizden arada kaynamış. Daha neler var kimbilir![]()