• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Kahve kokulu,Çikolata soslu Gül Kek;Nestle sponsorluğunda

Çok beğendim Kakaocum,görseli bol tadı enfes bişeye benziyor..:KK76:
Ellerine sağlık:KK60:

tek kelimeyle çok mükemmel ama:KK19: sanki pastahaneden çıkmış gibi çikolatayla kaplanmış hali elinize sağlık:KK19:
teşekkür ederimm:KK52::KK52: .. kolay bir tarif vede lezzetli vede görselliğe hitap eden bir tarif o çikolatalar benmari usulü eritildiği için ve tekrar laıplara döküldüü için o şekli alıyor..

Bu ne yarışması oluyor? Burada hep yarışma ibaresi götüyorum, bilmem ne sponsorluğunda falan, yarışmanın kuralı kk'da paylaşmak mı? :KK57: Biri beni aydınlatsa çok memnun olurum.

Bu arada çok güzel görünüyor, o çikolata kekin üstünede ne güzel kalıp gibi durmuş..

Bu ne yarışması oluyor? Burada hep yarışma ibaresi götüyorum, bilmem ne sponsorluğunda falan, yarışmanın kuralı kk'da paylaşmak mı? :KK57: Biri beni aydınlatsa çok memnun olurum.

Bu arada çok güzel görünüyor, o çikolata kekin üstünede ne güzel kalıp gibi durmuş..
şu an kekler yarışıyor canım bir kek belirliyorsun yapıyorsun ve konunu açıyorsunn oylamamız var bir hafta sonra
Marifetli ellerden "Kekler" yarışması... teşekkür ederim canımm vee Nevreste Nevreste en güzel bilgiyi ondan alabilirsin ..

Aaaa ilk defa gördüm bunu ben :KK57:

Sitede 2 aydır varım ama BDV haricinde çok fazla paylaşım görmediğimizden arada kaynamış. Daha neler var kimbilir :KK51:

Back
X