- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AblaaaBiProfenid bir ses bir nefes ver ayoll..gel bir şurda yapılan lezzetlere bakıverr..
yaaa canımm kk sadece siyaset değil bak biz hatunlara neler döktürüyoruzzz .. bir taraflarımız şişti,, ağzımızın suyu aktıı.. tarifler müthişş..Ablaaa
Çok lezzetli görünüyor yaa canım çekti bi köşeye ağlamaya gittim
![]()
Off off aynen benimde işte..yaaa canımm kk sadece siyaset değil bak biz hatunlara neler döktürüyoruzzz .. bir taraflarımız şişti,, ağzımızın suyu aktıı.. tarifler müthişş..
ekranı yalamamak güldürdün beni ALLAH seni netmeye valla ona sıra geldii anacımm..Off off aynen benimde işte..
Sabahtan beri bakıp bakıp iç geçiriyorumm ara sıra ekranı yalamamak için zor tutuyorum kendimii
Hepsi harikaa ellerinizee sağlık valla..![]()
İş yerindeyim valla evde olsa kalkar yapmaya çalışırım bir şeyler ama iş yerinde olunca ekranı yalamaya kadar gidiyor mevzuekranı yalamamak güldürdün beni ALLAH seni netmeye valla ona sıra geldii anacımm..![]()
bende işteyim canım ve az sonrada çıkacağımm dedim yaa ALLAHTAN evde var kekk .. gideyimde şu şişmiş yerlerimi bi indireyimm...İş yerindeyim valla evde olsa kalkar yapmaya çalışırım bir şeyler ama iş yerinde olunca ekranı yalamaya kadar gidiyor mevzu![]()
![]()
![]()
![]()
Benim evde hiç bir şey yok bari bende bi hazır kek alayımda indirmeye çalışayım.bende işteyim canım ve az sonrada çıkacağımm dedim yaa ALLAHTAN evde var kekk .. gideyimde şu şişmiş yerlerimi bi indireyimm...enemmm nasıl bir yazı oldu bu baaa...
![]()
sanada canımm kendine iyi bakBenim evde hiç bir şey yok bari bende bi hazır kek alayımda indirmeye çalışayım.![]()
![]()
Sanada afiyet olsun abla![]()
Benim evimde böyle keklerim yokki nasıl afiyet olcak banasanada canımm kendine iyi bak![]()
ay kıyamamm gönderelim hemennn..Benim evimde böyle keklerim yokki nasıl afiyet olcak bana
![]()
Adresi verem mi?ay kıyamamm gönderelim hemennn..
teşekkür ederimm kızlarr yorumlarınız harikaaYa çok güzel yemeye kıyamamellerine sağlık başarılar dilerim
![]()
Sağoll kuzumm evet tam kahve yanında ikramlıkta gidiyorrr..Gözlerim belerdiTam kahve yanına yemelik
![]()
Bu tarifi yapmak istiyorum. Şimdi diyetteyim istediğim kiloya inince ödülüm bu olsunSağoll kuzumm evet tam kahve yanında ikramlıkta gidiyorrr..![]()