- 26 Mayıs 2014
- 13.528
- 15.845
- 298
- Konu Sahibi Kakao ve Ben
hımmm güzel bir ödül olacak senin içinn.. hadi o zaman kilo vermeyee marş, marşşş..Bu tarifi yapmak istiyorum. Şimdi diyetteyim istediğim kiloya inince ödülüm bu olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hımmm güzel bir ödül olacak senin içinn.. hadi o zaman kilo vermeyee marş, marşşş..Bu tarifi yapmak istiyorum. Şimdi diyetteyim istediğim kiloya inince ödülüm bu olsun![]()
Teşekkür ederimm güzel sözlerin içinn umarım şans benimle birlikte ve hepimizle birlikte olurrr..Ellerin dert görmesin tatlım harika görünüyorlar sunumda başarılı şans seninle olsun :)
Ellerine sağlık canım. Yine döktürmüşsün, harika görünüyorBaşarılar canım
![]()
teşekkürler evet ipek doğum günleri için sevgililer günü için evlilik dönümleri içinn .. güzel bir görsellikk.. bunun her hergi oluyor frambuazlı çikolatanda çok güzel oluyor pembe pembee.Çok beğendim çiçeklerini.
Özel günler için çok uygun ayrıca.
Eline sağlık, başarılar..
Sağoll canımmm evet var renkli olanları onlara gıda boyaları kullanıyorlar cicimm.. evet diloşş evdede yapılıyor bunlardannn yeme o boyalarııı..Ellerine sağlık kakaocum boool şans ..Bunların renk renk ufakları satılıyo sürekli istetiyodum onlardan
bak dilaraaa evde de yapılabiliyomuş hemde daha sağlıklı
( kendime söyleniyorum şu an )
tamaaammSağoll canımmm evet var renkli olanları onlara gıda boyaları kullanıyorlar cicimm.. evet diloşş evdede yapılıyor bunlardannn yeme o boyalarııı..![]()
tesekkur ederimm sizlerinde yorumlar bir harikaaaellerine saglık canım.. her zamanki gibi sunum harika![]()
Canım gordumde nasıl yapacağım kiiiKakao'cuğum sen tags denen olayı yapmamışsın.Üstte yukarıda yazıyor.Orada kekinle ilgili şeyler yazacaksın.Ödül varmış haberin olsun.![]()
Tags yazan yere tıklayıp çıkan yere gül kek, kahve kokulu gül kek gibi kekinle ilgili şeyler yazacaksın.Yapamazsın Nevoş yardımcı olur sana.Canım gordumde nasıl yapacağım kiii
Yaptım galiba bisilerr..Tags yazan yere tıklayıp çıkan yere gül kek, kahve kokulu gül kek gibi kekinle ilgili şeyler yazacaksın.Yapamazsın Nevoş yardımcı olur sana.![]()