• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kekler - Pastalar Kahve kokulu,Çikolata soslu Gül Kek;Nestle sponsorluğunda

Çok beğendim çiçeklerini.:kk77::kk77:
Özel günler için çok uygun ayrıca.
Eline sağlık, başarılar..
teşekkürler evet ipek doğum günleri için sevgililer günü için evlilik dönümleri içinn .. güzel bir görsellikk.. bunun her hergi oluyor frambuazlı çikolatanda çok güzel oluyor pembe pembee.

Ellerine sağlık kakaocum boool şans .. :KK36: Bunların renk renk ufakları satılıyo sürekli istetiyodum onlardan :KK45: bak dilaraaa evde de yapılabiliyomuş hemde daha sağlıklı :KK51::KK53: ( kendime söyleniyorum şu an )

Ellerine sağlık kakaocum boool şans .. :KK36: Bunların renk renk ufakları satılıyo sürekli istetiyodum onlardan :KK45: bak dilaraaa evde de yapılabiliyomuş hemde daha sağlıklı :KK51::KK53: ( kendime söyleniyorum şu an )
Sağoll canımmm evet var renkli olanları onlara gıda boyaları kullanıyorlar cicimm.. evet diloşş evdede yapılıyor bunlardannn yeme o boyalarııı.. :KK56::KK56::KK56::KK56:

Kakao'cuğum sen tags denen olayı yapmamışsın.Üstte yukarıda yazıyor.Orada kekinle ilgili şeyler yazacaksın.Ödül varmış haberin olsun.:KK66:

Back
X