sinbo alma ztn ya uyduruk bişi o tefal iidir diye düşünüyorum cnm ama kullanmadım arçelik yeni çıkarmış onada ii diolar bnde ilk çıkardığı kahve mak. var bn memnun değilim çok köüklü oluyo görünüş muheşem ama tadı gzl olmuo böyle nasıl diyim sanki pütür pütür gbi(çok telveli olmadığı halde) anladınmı
sinbo alma ztn ya uyduruk bişi o tefal iidir diye düşünüyorum cnm ama kullanmadım arçelik yeni çıkarmış onada ii diolar bnde ilk çıkardığı kahve mak. var bn memnun değilim çok köüklü oluyo görünüş muheşem ama tadı gzl olmuo böyle nasıl diyim sanki pütür pütür gbi(çok telveli olmadığı halde) anladınmı
senin tekli dediğin taşma problemi varmı cnmAlıntıladığının teklisini kullanıyorum. Minyon, şık bir görüntüsü var. Taşma endişesi yok. Elektrikli su ısıtıcısı mantığı gibi. Kaynayınca kapanıyor/sinyal veriyor.
Köpüklüköpüklü kahven hazır. Üç veya dört fincan kahveyi tek seferde yapabiliyorsun. Hiç tereddüt etmeden arçelik al bence, tefal in bir ayrıcalığı yok çünkü, diğer kahve makinelerinin tefali. Taşmaması için kontrol etmen gerekiyor.
bu makine bana biraz kaba geliyor ama evet digerlerine gore daha pratik su olcup koyma derdi yok cezveye kahve ve sekeri koyup dugmeye basiyorsunuz sadece..
suyu kendimi ayarlıo kaç kişilik olacanı falan???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?