kafama yattı snedmei bunu aldın ozmn tekli olanı.
peki köpüğünü cezvedeki gibi kaşık kaşıkmı alıcaz yine bid eo konuda aydınlatırsan
ya ben de anneme almak istiyorum, bugüne kadar her eşyamızı arçelikten aldık ve çok da memnun kaldık
fakat arçelik kahve makinesinin fıyatı bana tuzlu geldi, malum öğrencilik
arzum nasıl peki kızlar, kullananlar paylaşsın
Canım Arzumu tavsiye ederim.
Aynı modelden hem eve hem ablamın öğrenci evine hemde bir yakınımıza hediye almıştık 3-4 yıl oluyor.
Yıllardır da kullanıyoruz. Bol bol köpük yapıyor....
Fiyatı da güzel, 55-65 arası sanıyorum şuanda. 5 Fincanda yaptığım oldu, alıyor yani.
Sana hangisi uygun gelirse onu al canım ya da yakınlarında varsa hangisi daha güzel beğeniyorsan onu canım.
Arçelik biraz pahalı dediğin gibi ama illada arçelik diyorsan biraz taksit altına girmek gerekecek.
Olsun ama annelerimiz herşeyimiz destekçimiz annenin gönlünden geçeceğin sen daha iyi bilirsin
Bu model canım bizdeki;
Eki Görüntüle 455340
ayy canım çok teşekkür ederimçevremde arçelik kullananlar var, çok da memnunlar, zaten eminim iyi olduğuna, ama malum öğrencilik işte, arçelik sordum 125 tl dedi, onu da maaşım olunca alırım artık arzumun fiyatı nerdeyse yarısından bile az, bütçeme uygun. memnunum da diyosun, 1 ağustosda annemin doğumgünü var, o zaman ben arzumun kahve makinesini alma yoluna düşeyim artık
arzumun AR 343 mirra dışı metal olanlardan hiç mennun kalmadım ama plastiklerinin iyi olduğunu duymuştum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?