kahve makinem

ofiste vardı ikilisi pratik ve güzel oluyordu

ben de teklisini alayım dedim; baktım onun su haznesi yokmuş; bir esprisi yok o zaman dedim; o parayı vermedim

çelik elektrikli cezve aldım onda da bol köpük oluyor

kahveden de çok fark eder

annemlere gittim; kahve istiyorum dedim; eski bir kahve var; taze değil dedi; olsun dedim pişirdim; fena değildi. Ertesi gün taze kahve aldım; adam gözümün önünde öğüttü falan; bir yaptım su gibi ne lezzeti var ne kokusu eskisini mi yaptın dediler yok bu yenisi dedim kimse inanmadı yani

kahveniz hep aynı mı acaba bu sıralar değiştirdiniz mi o zaman tad farkı çok oluyor

Ben hazırlıktan şikayetçi değilim köpüğü iyi olsun yeter alana kadar herkes tekliyi övdü onu aldım şimdide ikiliyi övüyolar

Ben marketten hep şu malum bilinen efendili kahveyi alırım ama bazen o kalmadığında başka mara, zaman zaman kuruyemişçiden alırım ve hepsi aynı kıvamda oldu hep bol köpüklü ve lezzetli. Yani hiç şikayetim olmadı benim üç yıldır

Ben hazırlıktan şikayetçi değilim köpüğü iyi olsun yeter alana kadar herkes tekliyi övdü onu aldım şimdide ikiliyi övüyolar
Ben kesinlikle tekliye para vermezdim yani benim fikrim çünkü teklinin yaptığını zaten kendimiz de öncesinde yapıyoduk sadece ocak yerine makineye koyuyoruz.

Ben biraz kahve konusunda keyifciyimdir yani kahvem hazırlanana kadar yanına çikolatamı vs hazırlamış oluyorum ve bu ikili aynı zamanda misafir geldiğinde de çok pratik.

Bana zaman kazandıran ne varsa onlara yatırım yaparım kaçınmam ama tekli bana cazip gelmedi başından buyana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…