- 5 Mart 2015
- 658
- 444
- 53
- 36
- Konu Sahibi Son Edebiyat
-
Mini dediğin tekli mi ?
İmkanın varsa iade et 2 li olanlarından al o çok güzel oluyo.
Evet tekli onuda çok methettiler ama
İkiside aynı düzenek gibi ama2 yıldır 8 kahve makinası eskittim ilk aldığımda tekli olanda ençok ondan memnun kalmadım.
Şoktan 20liraya mı 25 liraya mı sunnyninkini aldım ençokta ondan memnun kaldım.
Tekli olanda kahvenin tadı cezvede yüksek ateşte pişmiş gibi oluyo ikili olanda yoğun bi tat.
evet ama lezzet ve köpük aynı olmuyoİkiside aynı düzenek gibi ama
Siz hangi marka ve miktar kullanıyorsunuz mesela kaç ölçek kahve kaç şeker ne kadar su birde kahve markanız nevalla ben tekli kullanıyorum çok da güzel köpürüyor. acaba kahve markasıyla mı alakalı? ya da az mı koyuyorsunuz kahveyi?
Paket kahve değil taze çekilmiş kahve alın.
Tadı köpüğü mü farkediyor
Siz hangi marka ve miktar kullanıyorsunuz mesela kaç ölçek kahve kaç şeker ne kadar su birde kahve markanız ne
Bende içinden çıkan ölçekle bir tepeleme kahve birde bir çay kaşığı şeker kullanıyorum köpüklü oluyorda fincana dökerken o köpük kayboluyorsizinkiyle aynı marka kahve makinem. ondan sordum zaten. 1, 5 tatlı kaşığı kahve bir fincana. marketlerde satılan kahvelerden alıyorum. kurukahveci ya da kocatepe kahve falan.
Bende içinden çıkan ölçekle bir tepeleme kahve birde bir çay kaşığı şeker kullanıyorum köpüklü oluyorda fincana dökerken o köpük kayboluyor
Ona çok dikkat etmedim açıkcası sizin yüzey tamamen köpük oluyor dimifincanın kenarından döküyosunuz değil mi? Allah Allah ben hiç böyle sıkıntı yaşamadım.
Ona çok dikkat etmedim açıkcası sizin yüzey tamamen köpük oluyor dimi
Ne kadar sürede bir alıyorsunuz tazeliği kaybolmasın diye marketlerden aktardan nerden alıyorsunuzEvet taze kahve daha iyi köpürür, lezzeti aroması o derecede etkilidir.. O paket kahveler kim bilir ne zaman kavruldu oğutuldu.
Peki sizce bu makineyle yapılınca tadı nasıl oluyor kıvamını alıyor mu bana bazen su gibi geliyor kahveyi çok koysamdaevet köpük oluyor. ben de misafir ettiğim insanlar da beğeniyor genelde. ama fincanın kenarından yavaş yavaş döküyorum. köpük kaybolma olayı olmadı hiç.
Peki sizce bu makineyle yapılınca tadı nasıl oluyor kıvamını alıyor mu bana bazen su gibi geliyor kahveyi çok koysamda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?