• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maske Tarifleri Kahve Maskesi

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

ZeycanTasarim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2012
599
1
31
Bunu hepiniz biliyorsunuzdur ama bn biraz formûlünü degistirdim kizlar ve cok memnun kaldimm sizlerlede paylasmak istiyorummm

Tarif söyle : bir yemek kasigi türkkahvesi bir tatli kasigi zeytinyagi ve bir tatli kasigi badem yagi ni karistirinnn ve yüzünuze surun bi 5 dakka bekletin ve yikayin

Umarimm sizde benim gibi memnun kalirsinizzz :) Kolay gelsinn

Ne için yapılıyor ki bu maske ?

capcanli dinc yapiyor cildi dahabi dinlenmis ve guzel duruyor yüzû sikilastiriyor hatta hazir maskelerin cogundada koffein var ama tabi bu maske nescafeyle yapilmaz turk kahvesi olcak :)
Yaglarda nem veriyor yani denemeye deger :)

kahve bana cok dokunuyo:(hassas ciltlere iyi gelmiyor yanklarm kırmızı oluyo ve kabarıyor o kadar nemlendirici sürdüğüm halde..sadece gözaltlarıma yapıyorm kahveyi bazen

kahve bana cok dokunuyo:(hassas ciltlere iyi gelmiyor yanklarm kırmızı oluyo ve kabarıyor o kadar nemlendirici sürdüğüm halde..sadece gözaltlarıma yapıyorm kahveyi bazen

sana bayagi seyler dokaniyor canim bi cildiyeye gittinmi ? :26:

gittim canm cildm hassas dikkatli ol her seyi kullanma dedi olabildiğince az ve öz ürün..ben kahve peelingi yapnca yanaklarm kabardı resmen:)

Ciddenmi ozaman uygulama tabi doktorun tavsiyesinden cikma bnim cildimi daha guzel yapti hatta bit ton koyulasti :)

Ben içtiğim kahvenin telvesi ile yapıyorum. Başka bir şey eklemeden. Şahane bir duruluk ve yumuşaklık veriyor yüzüme. Bunu yaptım yapalı bir ışıltı geldi gerçekten:) tavsiye ederim.

Back
X