Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ondan da var gel buyur :)Kullanmiyorum ama çikolataya hayır demem![]()
pff zıkkım alırım bir dal kahvenin yanında olmazsa olmaz:))Tabiki hemeensigara peki?
Parasi olan makine olarak Delonghi alsin![]()
Valla nasil bir zikkimsa bu :) esimde isyan ediyor git icerde iiiicc takan kim amapff zıkkım alırım bir dal kahvenin yanında olmazsa olmaz:))
Eline sağlık nefisssOndan da var gel buyur :)
Ay laflara bak kahvesedim :) benim laflaar kopuyorum ya superbirsey yaaa gece yatarken de iciyorum başkasının uykusunu kaçırıyormuş :)Eline sağlık nefisssacayip kahvesedim şu an. Kahvaltıdan sonra keyif yapmalıyım evet
![]()
Yok canım. Bayağı faydalı bir bitki üstelik. Bıttım sabunu falan da yapılıyor.Menengic kafa yapan miydi kizim![]()
Biz çocuğu uyuttuktan sonra eşimle içeriz. Kahve bana da etki etmez. Eğer içtikten sonra uyuyamıyorsam sebebi kahve değil strestir ya da gece uyanan minik bir patatesAy laflara bak kahvesedim :) benim laflaar kopuyorum ya superbirsey yaaa gece yatarken de iciyorum başkasının uykusunu kaçırıyormuş :)
Ay patatesi yerimm o da seviyor mu kahve peki bazi cocuklar sevio hahahaBiz çocuğu uyuttuktan sonra eşimle içeriz. Kahve bana da etki etmez. Eğer içtikten sonra uyuyamıyorsam sebebi kahve değil strestir ya da gece uyanan minik bir patates![]()
Yok daha 3 yaşında hiç kahve vermedim. Biz yanında kahve içeceksek kakaolu süt yaparım. Garibim kahve diye içiyor. Çay içerken de pekmezli su yaparım onu da çay sanıyorAy patatesi yerimm o da seviyor mu kahve peki bazi cocuklar sevio hahaha
O da zahmetli yine şarıl şarıl kahverengi kahve damlıyor bir yerden bir yeremocapot arastirdiniz mi hiç
bi de ona bakin isterseniz
O da zahmetli yine şarıl şarıl kahverengi kahve damlıyor bir yerden bir yere![]()
Kullanıyor musunuz tchibo ?Nespresso out caffisimo in. Kapsülleri çok eğlenceli. Ama bence en güzeli kendi kahve çekirdeğini seçip makinene/frenin press ine göre çektirip kendin demlemek en güzeli. Favorim Guatemala :)) ayrıca house blend ile Türk kahvesi de güzel oluyor. şu an bebek bekliyorum sadece kokularına iç geçiriyorum :)))
A evet taşınabilir kahve düzeneklerini gördüm alacaktım ama emin olamadım. Hangi markanınkini kullanıyorsunuz ? Delonghi için epey olumsuz yorum okumuş epey önce elemiştim tekrar mı dönüp bakayım. bakayım.Dolce Gusto Delonghi'nin makinesini kullanıyoruz, memnunuz. Ancak kapsüllerine bağlı kalmak zorunda değilsiniz, makinelere uygun tekrar tekrar kullanılabilir boş kapsüller de var, belki biliyorsunuzdur. Onlardan alıp kahve içeriklerinizi kendiniz oluşturabilirsiniz. Bunun dışında bir de taşınabilir espresso (manuel espresso diye de geçiyor) makinesi denen şeyler var, onlardan edindik. Elle sıkıyorsunuz, epey basınçla kahveyi püskürtüyor. Onun yaptığı espresso, elektrikli makineninkinden çok daha lezzetli, köpüklü filan oluyor mesela. Kesinlikle tavsiye ederim.
Hayır kullanmıyorum kullanan arkadaşların yaptığını çok içtim. Ben de makine alırken çok araştırmıştım karşıma o zaman caffisimo da çıkmıştı ben tercih etmedim gittim metal filtreli kahve makinesi aldım geçtim.Kullanıyor musunuz tchibo ?