• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve Severler

• Konu Sahibi Konu Sahibi abet
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Eline sağlık nefisss😍😍 acayip kahvesedim şu an. Kahvaltıdan sonra keyif yapmalıyım evet🤭
Ay laflara bak kahvesedim :) benim laflaar kopuyorum ya superbirsey yaaa gece yatarken de iciyorum başkasının uykusunu kaçırıyormuş :)

Ay laflara bak kahvesedim :) benim laflaar kopuyorum ya superbirsey yaaa gece yatarken de iciyorum başkasının uykusunu kaçırıyormuş :)
Biz çocuğu uyuttuktan sonra eşimle içeriz. Kahve bana da etki etmez. Eğer içtikten sonra uyuyamıyorsam sebebi kahve değil strestir ya da gece uyanan minik bir patates 😁

Biz çocuğu uyuttuktan sonra eşimle içeriz. Kahve bana da etki etmez. Eğer içtikten sonra uyuyamıyorsam sebebi kahve değil strestir ya da gece uyanan minik bir patates 😁
Ay patatesi yerimm o da seviyor mu kahve peki bazi cocuklar sevio hahaha

Ay patatesi yerimm o da seviyor mu kahve peki bazi cocuklar sevio hahaha
Yok daha 3 yaşında hiç kahve vermedim. Biz yanında kahve içeceksek kakaolu süt yaparım. Garibim kahve diye içiyor. Çay içerken de pekmezli su yaparım onu da çay sanıyor😂

O da zahmetli yine şarıl şarıl kahverengi kahve damlıyor bir yerden bir yere 🤦🏻‍♀️

bu kahve makinelerinde cok fazla incelik vardi ya. mesela alabiliyosaniz altin filtresi olanlar daha iyi tat veriyomus. bu aralar bakmistim biraz alirsam diye. ama nespresso kahve sevenler icin pek onermiyolardi

Nescafe my Cafe kullanıyorum memnunum hiiiç temizlik derdi Yok ,ama kahvesini jacobbs kullanıyorum

Nespresso out caffisimo in. Kapsülleri çok eğlenceli. Ama bence en güzeli kendi kahve çekirdeğini seçip makinene/frenin press ine göre çektirip kendin demlemek en güzeli. Favorim Guatemala :)) ayrıca house blend ile Türk kahvesi de güzel oluyor. şu an bebek bekliyorum sadece kokularına iç geçiriyorum :)))

Dolce Gusto Delonghi'nin makinesini kullanıyoruz, memnunuz. Ancak kapsüllerine bağlı kalmak zorunda değilsiniz, makinelere uygun tekrar tekrar kullanılabilir boş kapsüller de var, belki biliyorsunuzdur. Onlardan alıp kahve içeriklerinizi kendiniz oluşturabilirsiniz. Bunun dışında bir de taşınabilir espresso (manuel espresso diye de geçiyor) makinesi denen şeyler var, onlardan edindik. Elle sıkıyorsunuz, epey basınçla kahveyi püskürtüyor. Onun yaptığı espresso, elektrikli makineninkinden çok daha lezzetli, köpüklü filan oluyor mesela. Kesinlikle tavsiye ederim.

Nespresso out caffisimo in. Kapsülleri çok eğlenceli. Ama bence en güzeli kendi kahve çekirdeğini seçip makinene/frenin press ine göre çektirip kendin demlemek en güzeli. Favorim Guatemala :)) ayrıca house blend ile Türk kahvesi de güzel oluyor. şu an bebek bekliyorum sadece kokularına iç geçiriyorum :)))
Kullanıyor musunuz tchibo ?

Dolce Gusto Delonghi'nin makinesini kullanıyoruz, memnunuz. Ancak kapsüllerine bağlı kalmak zorunda değilsiniz, makinelere uygun tekrar tekrar kullanılabilir boş kapsüller de var, belki biliyorsunuzdur. Onlardan alıp kahve içeriklerinizi kendiniz oluşturabilirsiniz. Bunun dışında bir de taşınabilir espresso (manuel espresso diye de geçiyor) makinesi denen şeyler var, onlardan edindik. Elle sıkıyorsunuz, epey basınçla kahveyi püskürtüyor. Onun yaptığı espresso, elektrikli makineninkinden çok daha lezzetli, köpüklü filan oluyor mesela. Kesinlikle tavsiye ederim.
A evet taşınabilir kahve düzeneklerini gördüm alacaktım ama emin olamadım. Hangi markanınkini kullanıyorsunuz ? Delonghi için epey olumsuz yorum okumuş epey önce elemiştim tekrar mı dönüp bakayım. bakayım.

Alman mağazası var ya, okunuşu şibo hani. Eşim oradan aldı çok da güzel makine ve kapsülleri. Yani kullanımı kolay, kahveleri de enfes. O makine onun benimki de Türk kahvesi Makinesi. Kapsüllerde gerçekten şahane çeşitler var, tavsiye ederim.

Kullanıyor musunuz tchibo ?
Hayır kullanmıyorum kullanan arkadaşların yaptığını çok içtim. Ben de makine alırken çok araştırmıştım karşıma o zaman caffisimo da çıkmıştı ben tercih etmedim gittim metal filtreli kahve makinesi aldım geçtim.

Back
X