• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve , tarot , katina , su falı ...

kimler hangi falı bakıyor

• Ankete Katılan
    22
Şu an kartlarım yanımda değil... Eve dönünc ebakayım.
ben karlarımı seçmiştim=) bende de var tarot kartları =)
1. TILSIM SERİSİ 10
2.KUPA 7
3.KUPA ASI
4.İMPARATOR
5.AŞIKLAR
6.ŞEYTAN
7. DEGNEK KRALİÇESİ
8.KILIÇ ALTI
9.TILSIMASI
10.GÜNEŞ
Falımda seçtiğim sırayla 10 kartımdır. bunun yorumlarmısın ? aşk hayatım ne olacak eski erkek arkadaşımla barışmam varmı ? çoook teşekkür ederrim =)

ben karlarımı seçmiştim=) bende de var tarot kartları =)
1. TILSIM SERİSİ 10
2.KUPA 7
3.KUPA ASI
4.İMPARATOR
5.AŞIKLAR
6.ŞEYTAN
7. DEGNEK KRALİÇESİ
8.KILIÇ ALTI
9.TILSIMASI
10.GÜNEŞ
Falımda seçtiğim sırayla 10 kartımdır. bunun yorumlarmısın ? aşk hayatım ne olacak eski erkek arkadaşımla barışmam varmı ? çoook teşekkür ederrim =)

Benim destem farklı arkadaşım bu şekilde bakmıyorum

faincanın dikkatlice baktıgımda kocaman bir y harfi görüyorum cnmmm bu y harfi gücü simgeliyor bnm fallarımdaaa sen çok güçlü bir kızsın zorluklar yasamışssın ama çözülmeye baslamış bu sorunlar ve sen her daim dik kalmışsın cnm :16:

ne mutlu sana her insan bu kadar güçlü olamaaz :16:

yol ayrımları var cnm bir ayrılık mi yasadın ??? eger yasadıysan bu sevgilin yada bir baskası ile senin için hayırlısı olmus cnm bu yolaa onun devam etse idin çok fazla uzuntü dolu günler seni bekliomus cnmmm ...

resmen biri set olmus önüne o yol ayrımı olsun dieee sen yanlışa sürüklenme die ben bunu ailenden biri olarak yoruyorummm :26::26:

kocaman bir dilek ağacın var senin bir dileğin var sabret cnm biraz daha vakti var fakat olacak hem de senin hayırlı bir sekilde son bulacak ...

falının genelinde bir karmaşa yok cnmmm ferah ve temiz çıkmıs ama dediğim gibiii olacak şeylerin hayatına renk heyecan katacak şeylerin olması için biraz daha vakit var acele etme sabret ve sakın aklındaaa kurmaaa kötü şeyler cnmmm aklından gecennlerin seni yanıltmasına izin vermeee ...

ve son olarakkkk kocaman bir kalp olmus yüreğin birisi için hızlı hızlı çarpıo sankiii hakkında hayırlısı olsun cnmmm ama dediğim gibi sakın unutmaaa biraz sabır sadece biraz daha zamanı var herşeyin netleşmesi için... güzel günler snein olsun cnmm :16:

$ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396105528.125495.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396105553.297150.webp $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1396105586.375888.webp

Banada bakarmısınız lütfen :)

Falıma bakanın falına bakıcam kızlar :16::16:

Merhaba, sıkılmışsınız. Aklınız çok karışmış. Şu sıralar aklınızı kurcalayan bir çok şey var. Yapmak istediğiniz birşeyi yapamıyorsunuz önünüz kapalı bu çok sıkıntı veriyor. Kalbinizi ikiye ayırmışsınız ikilem yaşıyorsunuz. Eski sevgilinizle ilgili bir haber duyacaksınız. Sma sizi üzdüğü için çok önemsemiyeceksiniz.Hayatınıza yeni girecek biri var. Sizi çok mutlu edecek. Sevineceksiniz. Bu kişiyle farklı bir ilişkiniz olacak sizi mutlu edecek. Hayatınızda herşey zamanla yoluna girecek. Maddi manevi ferahlamanız gözüküyor. Telefonla gelecek habere seviniyorsunuz. İyi günler. :)

Bilen birinden rica etsem eşim için tarot falı bakabilir mi . Kahve resimlerini çekince yüklicem. Gerçekten güzel fal bakmışsınız yorumları okudum biraz. .Ağzınıza sağlık.

MERHABA KIZLAR :16:

Burada hem sohbet edelim hem de fal bakmayı bilenlerle birbirrimizin falına bakalım :16:
:16:

ne dersiniz olmaz mı :16:

öncelikle kimler hangi falı bakabiliyor onu söylesin yada anketi oylasın kim ne falı bakabiliyor ordan görelim dimi :16:

o zaman neyse halin çıksın falın :16::60:

bıkmadın dimi burda konu açıp kendine fal baktırıp sonra başkalarına fal diye 2 kelime yazmaktan :50::50: bana netten kopyala yapıştırdıgın tarot falını daha unutmadım herkesde okusun bu yazdıgımı :47:

Son düzenleme:
Julia seninle fallaşmak isterim. Kahve falını güzel bakıyosun diye düşünüyorum :) Bugün koyacağın fal varsa koy bende koyucam :)

Back
X