kahve telvesi hangi cilt problemlerine iyi geliyor ?

Ece ARSLAN

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Eylül 2014
20
3
3
33
merhaba kızlar ,

kahve telvesinin cilde sürüldüğünü çok duydum ama yüzümde bi sıkıntı olur diye hiç denemedim. Aranızda deneyenleriniz var mı ? sonuçları neler , paylaşır mısınız ? :cool:

denemedim ama biliyorum. kahve telvesi peeling etkisi yapıyo cilde
hatta ellere bile uygulanabiliyor. eller yumuşacık oluyomuş :KK48:

ben yüzüme denemek istiyorum ama emin değilim. bu tarz işlemlerden hemen sonra sivilce olabiliyor çünkü. :110:
istersen yüzünün çok görünmeyen bi yerine çok az bi dene canım. kahve telvesi sivilce yapmaz bence ama bende kesin bişey söyleyemem denemedim çünkü :KK52:

merhaba kızlar ,

kahve telvesinin cilde sürüldüğünü çok duydum ama yüzümde bi sıkıntı olur diye hiç denemedim. Aranızda deneyenleriniz var mı ? sonuçları neler , paylaşır mısınız ? :cool:

cnm merhaba. ben kahve telvesini denedim. peeling olarak kullanıyorum bekletmeden yıkıyorum sonrasında gülsuyu ile tonikliyorum. yüzümü yumuşak yapıyor. kimyasal ürün kullanmaktansa bu tarz şeyleri tavsiye ederim:D tabi cildin çok hassassa yüzünün ufak bi kısmında deneyebilirsin. ama bi sorun olacağını zannetmyrm çünkü bi limon gibi değil asidi falan da yok.

merhaba kızlar ,

kesinlikle denemelisin vücudunun her yerine sürebilirsin bunu yumuşacık yapıyo ben ellerime ve yüzüme uyguluyorum genelde ellerimi yüzümde gezdirmekten kendimi alamıyorum :D

içtiğim kahvenin telvesini yüzüme masaj yapar gibi sürdüm 10 dakika kadar dairesel hareketlerle...sonra yıkadım...cildimi güzel yaptı sanki yağlı krem sürülmüş gibi pamuk gibi oldu....

ben 2-3 ayda bir yapıyorum sürekli kahve içen biri olmadıgım için ama inanın cildi çok güzel temizliyor ve yumuşacık yapıyor sürmekten sakın korkmayın bu arada cildim hassastır şimdiye kadar zararını görmedim yüzünüze okadar zararlı kozmetikleri sürüyorsunuz böyle doğal bir şeyin ne zararı olacak
hatta biraz önce yine yaptım;))

yediğimiz içtiğimiz hiçbirşey cildimize zarar vermez...kimyasal olan ürünleri nasılki yiyemiyoruz bunu cildimize sürmemeliyiz..

yediğimiz içtiğimiz hiçbirşey cildimize zarar vermez...kimyasal olan ürünleri nasılki yiyemiyoruz bunu cildimize sürmemeliyiz..
kesinlikle kozmetiklere dünyanın parasını bayılıyorlar ama hiç memnun olanda yok böyle doğal şeyler en azından zararlı degil nasıl kullanacagınızı bildiginiz zaman

Back
X