Kızlar Merhabalar,kahve ve dilek falı bakmaya başladım yeniden. Ancak sizden istediğim ufak bir yardım var. Arkadaşım bir yarışmaya katıldı ve birinci olmasını istiyoruz. Tek şart beğeni almak. Sizden isteğim İnstagramda "Makeupbyera" hesabına girerek,fotoğrafı beğenmeniz. Beğendiğiniz adı yazarsanız kahve falınıza ya da dilek falınıza bakacağım. ( Kahve falı konusunda kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum sizde bir bakarsınız)Yarışma bitiminde dilek fallarına başlayacağım. Arkadaşım için önemli bir durum çünkü kendisi makyaj blogu yapıyor. Ve ciddi bir sağlık problemi var. Oldukça iyi bir moral olacaktır. Bir şey istiyoruz,karşılıklı olsun diye de ben fal bakmak istedim :)Ben begenirim fal istemem diyen olursa da dua ederiz en azından.. Umarım bize destek olursunuz kızlar...
Begenenlerin fallarını bekliyorum,siz beğenemiyorsanız bile en azından arkadaşlarınıza söylerseniz seviniriz.
Begenenlerin fallarını bekliyorum,siz beğenemiyorsanız bile en azından arkadaşlarınıza söylerseniz seviniriz.
Son düzenleme: