• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kahve_ve_Lokum'un Diyet Günlüğü :)

Canım gerçekten çok teşekkür ederim destek olduğun için :) Ben de senin günlüğünü okudum ve aynı yaştayız :) Birbirimize destek olursak mutlaka vereceğiz kalan kilolarımızı da :)
aynı yaşta olmamıza sevindim birbirimiz daha iyi anlarız böylece,benim vermem gereken daha çok kilo var seninkine nazaran ama sen tüm fazla kilolarından kurtulduğunda ben başarmış gibi sevineceğime emin olabilirsin :) güzel bir örnek olacak yani beni yüzüstü bırakmak istemezsin :)

aynı yaşta olmamıza sevindim birbirimiz daha iyi anlarız böylece,benim vermem gereken daha çok kilo var seninkine nazaran ama sen tüm fazla kilolarından kurtulduğunda ben başarmış gibi sevineceğime emin olabilirsin :) güzel bir örnek olacak yani beni yüzüstü bırakmak istemezsin :)

evet ben bes alti kilo daha versem bana yetecek, ama sende boy acisindan sanslisin masallah :) merak etme seni yari yalda birakmam, birbirimize destek olduktan sonra hersey daha da kolay olacak :)

Mezuniyet baloma 15 günden az kaldı. Kıyafetimi aldım içinde korkunç görünmüyorum ama zayıf da değilim yani, of ki ne off :(
moralini bozma sen devam et, birden verirsin.vaktin yok söylemiştin ama artık spora da başvurman faydalı olabilir inceltir vücudunu.hem korkunç görünmemek de bir şey :) düşünsene o elbiseyi 5 kilo daha fazlayken de giyiyor olabilirdin

Sevgili dost günlük yine, yeni, yeniden ben :)
Yazamadığım zamanlarda hayatımda oldukça değişiklik oldu. Okulum bitti, tatile gittim geldim ve bu sırada tartıda 53 kiloyu gördüm diyebilirim :) İşin buraya kadar olan kısmı iyi güzel ama, 3 hafta içerisinde iş bulma sıkıntısı stresi derken hooop 58 kilo oluvermişim. O kadar kısa bir sürede aldım ki ben bile neye uğradığımı şaşırdım. 53 kilo ciddi anlamda hedefime yakın olduğum bir kiloydu. Hedef malum 50 kilo. Ancak şu an yine fazlalıklar ile başım dertte. Yeniden başlıyorum, yeniden kilo vereceğim. Bu sefer hedefe daha da yaklaşacağım inşallah :)
Hadi bakalım bana ve tüm kilo vermeye çalışanlara kolay gelsiiiiiin :)

Son düzenleme:
Bir hafta içinde iki kilo vermeyi başardım :) Yaşasın :) Sanırım abur cuburu azaltınca vücudun yine eski haline döndü :) Şu an 56 kiloyum... Haydi be kim tutar beni hedef 50 :)

Canim cok azimlisin masallah, benimde en az 15 kilo vermem lazim, umarim hedefine ulasirsin, ki kesin ulasirsin o azmi gördüm sende.. ve yine umarimki diledigin gibi bir i$ sahibide olursun.. bol $ans :-)

Canim cok azimlisin masallah, benimde en az 15 kilo vermem lazim, umarim hedefine ulasirsin, ki kesin ulasirsin o azmi gördüm sende.. ve yine umarimki diledigin gibi bir i$ sahibide olursun.. bol $ans :-)

Sağol canım benim... Verdiğim kiloları geri almasam başaracağım da, hep başa sarıyorum... İnşallah sen de tartıda istediğin kiloyu görürsün... Motivasyonun için teşekkür ediyor, yeniden sağlıklı beslenme macerama geri dönüyorum :)

Aylar önce yazdığım ilk yazıyı gördüm de, şu an olduğu gibi yine 60 kiloymuşum. Evet şaka gibi, 53 kilolara inen ben yine 60 kiloyum :( Tartıda 60'ı görünce alarm çalıyor bende demek ki. Tam bir dobiş oldum ama yeniden başlıyorum. Her gün yazacağım artık buraya. Söz söz söz!

Şunun şurasında ne kaldı ki bahara yahu. Şimdilik montla gizliyorum ama, 3 ay sonra monttan eser kalmayacak. O halde işsiz olmamı avantaja çevirip beslenmeme, sporuma dikkat edeceğim... Karar verilmiştir o halde... Haydi bana ve tüm kilo vermeye çalışanlara kolay gelsin...

Buraya yazdigim son yazidan sonra epeyce vakit gecmis. Bu surec icerisinde bende bos durmadim tabi :) soz verdigim gibi her gun yazamasam da biraz kilo vermeyi basardim :) Tartida en son 61 kiloyu gordum, su an 56-57 kilo arasinda gidip geliyorum. 4-5 kiloluk bir kayip soz konusu yani :) Yasasiiin :)

1 aydır yazmıyordum. Bugün tartılınca yazma ihtiyacı hissettim. şuan 55.5 kiloyum. Bir ay için düşünülürse daha çok mevcut kilomu koruma modunda geçirmişim bu ayı. Açıkçası çok da aşırı dikkat edemedim, İngilizce kursuna başladığım için şürekli abur cubur birşeylerle geçiştirdiğim için böyle oldu sanıyorum. Ha bir de yürüyüşe vakit ayıramamaya başladım :(

Ara ara oluyor bu dalgalanmalar elbette. Hatta her sene, bir kere mutlaka 5-6 kilo alıp geri vermeye çalışmakla geçiyor ömrüm. Dolabım bile zayıflayınca giydiklerim, şişmanlayınca giydiklerim olmak üzere iki kısımdan oluşuyor düşünün halimi. Benim amacım artık buna bir dur demek. Belirli bir kiloda yıllardır sabit kalan insanlara o kadar özeniyorum ki. 5-6 kilo çok büyük bir kilo artışı gibi görünmese de, benim gibi kısa boylu biri için ÇOK ŞEY demek. Herneyse, sonuç olarak yeniden dikkat ederek, şu koruma modundan kilo verme moduna geri dönmeye acilen geçmem gerekiyor.

Herhalde en son ortaokulda 50 kiloydum. Hedef o yıllara dönmek ve yine 50 kilo olmak. Ahh ahh hayali bile güzel :)

Güne güzel bir kahvaltıyla başladım bugün.
Menü klasik aslında:

Salatalık
Beyaz peynir
2 Kaşık menemen
Yeşil zeytin
Siyah zeytin
Bir de sıcacık çıtır çıtır ramazan pidesi

Pide yediğim için bugün karbonhidrat tüketimimi kısacağım ;)
Mühim olan dengeli beslenmek, kıps ;)

Bugün pek acıkmadım, o nedenle öğle yemeği yemedim. Aslında doğru birşey değil, ögün atlanmamalı ama sıcaklar bastırınca insanın canı yemek yemek istemiyor. Şimdi oturdum akşam yemeğimi yiyorum. Menüm:

5 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği
3 kaşık yoğurt
2 minik salatalık

Yemeği normalde 7-8 gibi yerim (öğlen yemeği yediğim için). Bugün saat 6'ya gelirken yiyorum. Bu da gece çok büyük olasılıkla acıkacağımın göstergesi. Eğer acıkırsam meyve yiyeceğim. Unutmayalım, günde iki porsiyon meyve tüketimi çok yararlı ;)

Back
X