- 1 Nisan 2012
- 722
- 467
- 323
- Konu Sahibi kahve_ve_lokum
-
aynı yaşta olmamıza sevindim birbirimiz daha iyi anlarız böylece,benim vermem gereken daha çok kilo var seninkine nazaran ama sen tüm fazla kilolarından kurtulduğunda ben başarmış gibi sevineceğime emin olabilirsin :) güzel bir örnek olacak yani beni yüzüstü bırakmak istemezsin :)Canım gerçekten çok teşekkür ederim destek olduğun için :) Ben de senin günlüğünü okudum ve aynı yaştayız :) Birbirimize destek olursak mutlaka vereceğiz kalan kilolarımızı da :)
aynı yaşta olmamıza sevindim birbirimiz daha iyi anlarız böylece,benim vermem gereken daha çok kilo var seninkine nazaran ama sen tüm fazla kilolarından kurtulduğunda ben başarmış gibi sevineceğime emin olabilirsin :) güzel bir örnek olacak yani beni yüzüstü bırakmak istemezsin :)
ikimiz de sık sık giremiyoruz sanırım ama merak ediyorum, nasıl gidiyor ?
moralini bozma sen devam et, birden verirsin.vaktin yok söylemiştin ama artık spora da başvurman faydalı olabilir inceltir vücudunu.hem korkunç görünmemek de bir şey :) düşünsene o elbiseyi 5 kilo daha fazlayken de giyiyor olabilirdinMezuniyet baloma 15 günden az kaldı. Kıyafetimi aldım içinde korkunç görünmüyorum ama zayıf da değilim yani, of ki ne off
Canim cok azimlisin masallah, benimde en az 15 kilo vermem lazim, umarim hedefine ulasirsin, ki kesin ulasirsin o azmi gördüm sende.. ve yine umarimki diledigin gibi bir i$ sahibide olursun.. bol $ans
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?