Kahverengi akıntı geldi

Nedesemolmuyor1

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Mart 2019
3.030
1.481
133
33
12 si yumurtlama
10 12 18 20 ilişki günleri
Bat 28-29 Ağustos
17-21 arası gögüslerim çok acıdı hassaslaştı sonrasında geçti
2 gündür kasıkta sol taraf agrıyor ve bacagımda damar çekiyor gibi oluyo agrırken
Bugunde kahverengi akıntı geldi adete 4 gün var
Yerleşme kanamasıyla nasıl ayırt edebilirim test yaptım negatif çıktı

Yerleşme kanaması olabilir test erken bence bugün yerleşti ise daha salgılamamış olabilir. Biliyorum çok zor ama gecikmeyi bekle canım

Yerleşme kanaması olabilir test erken bence bugün yerleşti ise daha salgılamamış olabilir. Biliyorum çok zor ama gecikmeyi bekle canım
Yumurtlama gününde ilişki olunca 12 günde testte çıkar vs yazıyordu bazı yerlerde çıkmaz mı erken mi yapmışım testi

Yumurtlama gününde ilişki olunca 12 günde testte çıkar vs yazıyordu bazı yerlerde çıkmaz mı erken mi yapmışım testi
Vala canım ben 2 ay 3 gün kala yaptım normal gebelik testi doğru sonuç verdi negatif çıktı regl oldum günümde. Erken olabilir negatif olabilir en sağlıklısı regli beklemek

Erken gebelik testi ise belki belli olur ama normal gebelik testlerinde adet gününü beklemek gerekiyor en sağlıklı sonuç için. Her şey gönlünüzce olsun...

Kanama devam ediyor mu? Yerleşme kanaması olabilir.

Geç döllenme ise testler negatif çıkabilir.
Regl gecikmesini bekle (zor bir süreç farkındayım) en azından gecikme sürecinde testten direkt bir sonuç alabilirsin. 12 günlük gebelik süreci ise kan testinde çıkar.

Ben evde idrar testi yapmıştım. Devam etmiyor peşeteye geldi biraz o kadar. adete 4 gün var. Varsa hemen öğrensek ben meraklı bi insanım

Akıntı kırmızıya döndü ama yine çok az damla şeklinde internette kahverengi normal kırmızıya dönerse düşük riski olabilir yazıyo öyle mi ?

Akıntı kırmızıya döndü ama yine çok az damla şeklinde internette kahverengi normal kırmızıya dönerse düşük riski olabilir yazıyo öyle mi ?
Eğer 2 haftalık bir gebelik ise %99 kimyasal olabilir buna da bildiğim kadarıyla bir şey yapılamıyor.

Regl dönemindeki gibi ağrı vs var mı?

Eğer 2 haftalık bir gebelik ise %99 kimyasal olabilir buna da bildiğim kadarıyla bir şey yapılamıyor.

Regl dönemindeki gibi ağrı vs var mı?
Var adet agrısı gibi değil ama kasıklarım agrıyo bacagıma doğru damar çekiyo gibi oldu ve batma oldu bikaç kez dün belime sancı girdi ara ara.

Ben ilişkiden 12 gün sonra silik çizgi ile öğrenmiştim. Yerleşme kanaması da çamur gibi birkaç gün gelmişti. Regl günümde kesilmişti. Şu an çıkmaması normal. İki gün sonra tekrarla testi. Yarın sabah ilk idrarla dene belki çıkar.

Sonradan kırmızıya döndü mü lekelenmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…