- 7 Mart 2019
- 3.030
- 1.481
- 133
- 33
- Konu Sahibi Nedesemolmuyor1
-
Yerleşme kanaması olabilir test erken bence bugün yerleşti ise daha salgılamamış olabilir. Biliyorum çok zor ama gecikmeyi bekle canım12 si yumurtlama
10 12 18 20 ilişki günleri
Bat 28-29 Ağustos
17-21 arası gögüslerim çok acıdı hassaslaştı sonrasında geçti
2 gündür kasıkta sol taraf agrıyor ve bacagımda damar çekiyor gibi oluyo agrırken
Bugunde kahverengi akıntı geldi adete 4 gün var
Yerleşme kanamasıyla nasıl ayırt edebilirim test yaptım negatif çıktı
Yumurtlama gününde ilişki olunca 12 günde testte çıkar vs yazıyordu bazı yerlerde çıkmaz mı erken mi yapmışım testiYerleşme kanaması olabilir test erken bence bugün yerleşti ise daha salgılamamış olabilir. Biliyorum çok zor ama gecikmeyi bekle canım
Vala canım ben 2 ay 3 gün kala yaptım normal gebelik testi doğru sonuç verdi negatif çıktı regl oldum günümde. Erken olabilir negatif olabilir en sağlıklısı regli beklemekYumurtlama gününde ilişki olunca 12 günde testte çıkar vs yazıyordu bazı yerlerde çıkmaz mı erken mi yapmışım testi
Erken gebelik testi ise belki belli olur ama normal gebelik testlerinde adet gününü beklemek gerekiyor en sağlıklı sonuç için. Her şey gönlünüzce olsun...Yumurtlama gününde ilişki olunca 12 günde testte çıkar vs yazıyordu bazı yerlerde çıkmaz mı erken mi yapmışım testi
Normal kaset testti tamamdırrErken gebelik testi ise belki belli olur ama normal gebelik testlerinde adet gününü beklemek gerekiyor en sağlıklı sonuç için. Her şey gönlünüzce olsun...
Ben evde idrar testi yapmıştım. Devam etmiyor peşeteye geldi biraz o kadar. adete 4 gün var. Varsa hemen öğrensek ben meraklı bi insanımKanama devam ediyor mu? Yerleşme kanaması olabilir.
Geç döllenme ise testler negatif çıkabilir.
Regl gecikmesini bekle (zor bir süreç farkındayım) en azından gecikme sürecinde testten direkt bir sonuç alabilirsin. 12 günlük gebelik süreci ise kan testinde çıkar.
Bende tam aksine tüm belirtileri görmezden geldim, gecikme 5. Gün sonunda yaptım şimdi ki aklım olsa bi 5 gün daha beklermişimBen evde idrar testi yapmıştım. Devam etmiyor peşeteye geldi biraz o kadar. adete 4 gün var. Varsa hemen öğrensek ben meraklı bi insanım
Akıntı kırmızıya döndü ama yine çok az damla şeklinde internette kahverengi normal kırmızıya dönerse düşük riski olabilir yazıyo öyle mi ?Kanama devam ediyor mu? Yerleşme kanaması olabilir.
Geç döllenme ise testler negatif çıkabilir.
Regl gecikmesini bekle (zor bir süreç farkındayım) en azından gecikme sürecinde testten direkt bir sonuç alabilirsin. 12 günlük gebelik süreci ise kan testinde çıkar.
Eğer 2 haftalık bir gebelik ise %99 kimyasal olabilir buna da bildiğim kadarıyla bir şey yapılamıyor.Akıntı kırmızıya döndü ama yine çok az damla şeklinde internette kahverengi normal kırmızıya dönerse düşük riski olabilir yazıyo öyle mi ?
Var adet agrısı gibi değil ama kasıklarım agrıyo bacagıma doğru damar çekiyo gibi oldu ve batma oldu bikaç kez dün belime sancı girdi ara ara.Eğer 2 haftalık bir gebelik ise %99 kimyasal olabilir buna da bildiğim kadarıyla bir şey yapılamıyor.
Regl dönemindeki gibi ağrı vs var mı?
Üzmek istemem ama normal regl olmuşsun.Var adet agrısı gibi değil ama kasıklarım agrıyo bacagıma doğru damar çekiyo gibi oldu ve batma oldu bikaç kez dün belime sancı girdi ara ara.
Çok az geliyor ama damla kadar ve daha 4 gün var adetim biteli 21 gün oldu adet olur mu bu kadar erkenÜzmek istemem ama normal regl olmuşsun.
İçim rahat etsin diyorsan da acile git.
Önümüzdeki ay pozitif görürsün inşallah.
O stres neler neler yapar erkende olur gecikme de olur. Sanırım psikolojik olarak kendinizi etkiledinizÇok az geliyor ama damla kadar ve daha 4 gün var adetim biteli 21 gün oldu adet olur mu bu kadar erken
Test vermeye gidiyorum acilden alırlarsa bakalmO stres neler neler yapar erkende olur gecikme de olur. Sanırım psikolojik olarak kendinizi etkilediniz
Ben ilişkiden 12 gün sonra silik çizgi ile öğrenmiştim. Yerleşme kanaması da çamur gibi birkaç gün gelmişti. Regl günümde kesilmişti. Şu an çıkmaması normal. İki gün sonra tekrarla testi. Yarın sabah ilk idrarla dene belki çıkar.12 si yumurtlama
10 12 18 20 ilişki günleri
Bat 28-29 Ağustos
17-21 arası gögüslerim çok acıdı hassaslaştı sonrasında geçti
2 gündür kasıkta sol taraf agrıyor ve bacagımda damar çekiyor gibi oluyo agrırken
Bugunde kahverengi akıntı geldi adete 4 gün var
Yerleşme kanamasıyla nasıl ayırt edebilirim test yaptım negatif çıktı
Acile gidince, biraz kötüymüş gibi davran yani kasıklarımda batma, baş dönmesi ve beklemediğim halde regl gibi kanamam var de.Test vermeye gidiyorum acilden alırlarsa bakalm
Almadılar kanamam var dedim kadın doğum acil olan hastaneye git dediAcile gidince, biraz kötüymüş gibi davran yani kasıklarımda batma, baş dönmesi ve beklemediğim halde regl gibi kanamam var de.
Sonradan kırmızıya döndü mü lekelenmenBen ilişkiden 12 gün sonra silik çizgi ile öğrenmiştim. Yerleşme kanaması da çamur gibi birkaç gün gelmişti. Regl günümde kesilmişti. Şu an çıkmaması normal. İki gün sonra tekrarla testi. Yarın sabah ilk idrarla dene belki çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?