Kahverengi akıntı

1mrw

🧘‍♀️👨‍👩‍👦‍👦🐾
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
3.706
En iyi cevaplar
1
3.972
83
Guzel anneler 2 aylik gebeyim normalde iliski yasak oldugu icin esimle uzun zamandır yakınlasmamıştık . Bugün ufak bir temas oldu fakat birlesme yasamadk sonrasinda kahverengi akintım geldi daha once bu durum basiniza geldimi cok korkuyorum kasik ve bel agrim yok yarin sabah randevum vardi rutin kontrller icin sabahi beklemesemmi cok korkuyorum

Kanama şeklinde değilse ve sürekli devam etmiyosa korkmayın bence yarın doktor ne diycek bakalım buraya da yazın olurmu?

Kanama şeklinde değilse ve sürekli devam etmiyosa korkmayın bence yarın doktor ne diycek bakalım buraya da yazın olurmu?
Merhabaaaa
Benim reglime dört gün kala kahve rengi lekelenmelerim başladı, iki gün kala aşırı geldi pedim doldu. Bugün çok çok az. Gebelik testimde çok çok silik bir çizgi çıktı ama gün içinde yaptım sabah değil. Yarın regl olmam gerek ama sabırsızlanıyorum çünkü gebeyim ve acaba düşük mü gerçekleşiyor diye korkuyorum, belki çözümü vardır vitamin vs erken davranmak istiyorum...
Bu arada 4 gün kala akıntının başladığı gün aşırı sancilanma oldu hareket edince karnıma kramplar girdi ama sadece hareket esnasında.
Help please

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…