Kahverengi çizgi çıktı hamile miyim?

Ay yaaa hahahahaahaha
Gebelik testi bekliyordum , linke tıklayıp göbek çıkınca şok oldum hahahahaah

Son düzenleme:
Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim evet bu konuda çok cahilim sevgilim de öyle boşalmadım diyor ama emin olamadım hiç.Bu arada biraz önce benden 2 yaş küçük kardeşime de baktım onun göbeğinde de bu şekilde çizgi var hızlı kilo alıp verdiğimde oluyor dedi belki bende de ondandır bilemiyorum.İdrar testini erken yapmışsın diyenler olmuş şimdi tekrar yapsam illa ki çıkar mı testte bunca zaman geçmiş

Göbek fotoğrafı atan da ilk defa gördüm ya. Hamileyken bu çizgi mi olurmuş?!
Korkuyorsanız yapmayın şu saçma işleri! Biz nerden bilicez hamile misiniz değil misiniz?

Git ultrasona gir göbeğin de baya çıkmış bence 3 4 aylık olmuşsundur (!)

Bence süper x-ray ışınlı gözlerimizle ultrason görüntüsü alalım diye göbek fotosu atıldı..

O çizgi ben 7 aylıktan fazlayken anca çıkmıştı. Ve hiç koyulaşmadı..

Adet olayını bilemem. Annem ben 4 aylık olana kadar adet olmuş.

CANım bu çizgi bendede var ama hamile değilim. Bu herkesin vucudunda var bazı kadınlarda daha belirgin bazı kadınlarda yok denecek kadar az belirgin.

Hayır canım o çizgi 5. Ayfa belli oluyor hafif hafif hamile olsan pozitif çizgiyi götürdün emin ol ama yine de emin olmak için kan ver derim

İşte bu konulara bayılıyorum
İnsanlar birşeyler öğreniyor

Bak kuzum
Birincisi biz burda vajinamıza sperm banyosu yaptırdıgımız halde olmuyor yani o işler senin dediğin gibi olmaz ki içine boşalma da yok

İkincisi defalarca adet görmüşsün mümkün değil...
Adet olucaksın tabi çünkü döllenme için spermin yumurtaya ulaşması lazım
Adam içine boşalmadan nasıl birleştiler sence??

Uçma yetisimi var o spermlerin

Ve son olarak Allah rızası için döllenme yaz google a ve oku!

Boşalıp boşalmadığından çok emin değilim ama boşalmadım demişti ama sonuçta deliğe denk gelmiş olabilir zevk suyunda da sperm olduğu söyleniyor bu yüzden bu kadar endişeliyim adetime 10 gün falan kaldı sizce ne zaman gebelik testi yapmalıyım? Bu arada bilgilendirmeleriniz benim için çok önemli çok teşekkür ederim

Adete 7 kala kan testi yap
Ya sen adet olmadınmı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…