- 24 Nisan 2013
- 2.233
- 1.523
- 373
- 32
- Konu Sahibi Papatyakokulummm
-
Sadece bir şeye odaklılar çünkü, önünü sonunu düşünen yokŞimdi ki nesıl aslında çok bilgili falan dıyoruz ama yanılıyoruz bence.
Hahahaahahahaa yaaa bendeKahverengi cizgi deyince gebelik testinde cizgi cikti sandim
Gobek resmini gorunce bir sok oluyor insan tabii
Allah bagislasin,8 aylik olmus
Git ultrasona gir göbeğin de baya çıkmış bence 3 4 aylık olmuşsundur (!)Arkadaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim evet bu konuda çok cahilim sevgilim de öyle boşalmadım diyor ama emin olamadım hiç.Bu arada biraz önce benden 2 yaş küçük kardeşime de baktım onun göbeğinde de bu şekilde çizgi var hızlı kilo alıp verdiğimde oluyor dedi belki bende de ondandır bilemiyorum.İdrar testini erken yapmışsın diyenler olmuş şimdi tekrar yapsam illa ki çıkar mı testte bunca zaman geçmiş
CANım bu çizgi bendede var ama hamile değilim. Bu herkesin vucudunda var bazı kadınlarda daha belirgin bazı kadınlarda yok denecek kadar az belirgin.En son adetimden 1 hafta sonra 19 mayısta sürtünme yoluyla ilişki yaşadım boşalma olmadı bildiğim kadariyla.2 gün sonra iki farklı idrar testi yaptım ikisi de negatif çıktı hani ikinci çizgi belli belirsiz bile değildi negatifti baya.Haziran ve temmuz ayında ise düzenli adetimi gördüm.Ama son 1 ayda kilo artışım oldu ve dün ilk kez farkettim göbeğimden aşağıya doğru kahverengi çizgi belirdi bu sadece hamilelikte olmaz mı?
https://i.hizliresim.com/qvdPaq.jpg
Boşalıp boşalmadığından çok emin değilim ama boşalmadım demişti ama sonuçta deliğe denk gelmiş olabilir zevk suyunda da sperm olduğu söyleniyor bu yüzden bu kadar endişeliyim adetime 10 gün falan kaldı sizce ne zaman gebelik testi yapmalıyım? Bu arada bilgilendirmeleriniz benim için çok önemli çok teşekkür ederimİşte bu konulara bayılıyorum
İnsanlar birşeyler öğreniyor
Bak kuzum
Birincisi biz burda vajinamıza sperm banyosu yaptırdıgımız halde olmuyor yani o işler senin dediğin gibi olmaz ki içine boşalma da yok
İkincisi defalarca adet görmüşsün mümkün değil...
Adet olucaksın tabi çünkü döllenme için spermin yumurtaya ulaşması lazım
Adam içine boşalmadan nasıl birleştiler sence??
Uçma yetisimi var o spermlerin
Ve son olarak Allah rızası için döllenme yaz google a ve oku!
Boşalıp boşalmadığından çok emin değilim ama boşalmadım demişti ama sonuçta deliğe denk gelmiş olabilir zevk suyunda da sperm olduğu söyleniyor bu yüzden bu kadar endişeliyim adetime 10 gün falan kaldı sizce ne zaman gebelik testi yapmalıyım? Bu arada bilgilendirmeleriniz benim için çok önemli çok teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?