Kahverengi leke

Harika bir haber bu... Tebrik ederimm canım benim. Darısı değerinin yükselmesine, ultrasoundda görmene, kalp atışını duymana, sağlıkla kucağına almana olsun inşallah. Benim randevum 15.30 da daha. Acaip heyecanlıyım anlatamam. İlk kan verdiğimdeki kadar.

Ayyy inşallah cnm...hadi bakaliimm çok heycanli haber ver mutlaka😊😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayyy inşallah cnm...hadi bakaliimm çok heycanli haber ver mutlaka😊😊

Canimm keseyii gordukk cok minik daha ama harika bisi 😊😊 2 hafta sonraya randevu verdi doktorumm kalp atisini duycaz hayirlisiylaaa... Simdi senin degerlerinin yukselmesini ve keseyi gormeni bekliyorummm...

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı çocuklar nasip etsin allah benimde transferin 7 günü sizlerde herhangi bir belirti varmı birbirimize yardımcı olalım lütfen.

Merhaba arkadaşlar öncelikle hepimize hayırlı çocuklar nasip etsin allah benimde transferin 7 günü sizlerde herhangi bir belirti varmı birbirimize yardımcı olalım lütfen.

Tatlim hic bir test gunumden once hic bir belirtim olmadi. Test sonrasi gogus agrisi basladi. Bir tek kasik agrim vardi zonklama seklinde ve bacagima iniyordu. Ama hamilelikten mi ilaclardan mi transferden mi bilemiyorum... İnşallah güsel haberler alırsın.. Bize de haber vermeyi ihmal etme..

Bilgi verdigin için tşk edrm cnm bende aşırı derecede göğüs ağrısı var hafif te kasıklarımda batmalar var o kadar pazartesi günü test verecegim inş bende güzel haber alırım ve sizede hemen cvp veririm tabiki inş hayırlısı olur sen hamilemisin bu arada

Bilgi verdigin için tşk edrm cnm bende aşırı derecede göğüs ağrısı var hafif te kasıklarımda batmalar var o kadar pazartesi günü test verecegim inş bende güzel haber alırım ve sizede hemen cvp veririm tabiki inş hayırlısı olur sen hamilemisin bu arada

Ewettt bugün keseyi gördük.. İnşallah 2 hafta sonra da kalp atışlarını duycaz hayırlısıyla 😄

Canimm keseyii gordukk cok minik daha ama harika bisi 😊😊 2 hafta sonraya randevu verdi doktorumm kalp atisini duycaz hayirlisiylaaa... Simdi senin degerlerinin yukselmesini ve keseyi gormeni bekliyorummm...

😊😊😊 ahh cnm hadi gozunaydin. ..değerin yüksekti senin tek kese mi göründü....Hayırlısı olsunn cnmm allah kucağına da almayi nasip etsin

😊😊😊 ahh cnm hadi gozunaydin. ..değerin yüksekti senin tek kese mi göründü....Hayırlısı olsunn cnmm allah kucağına da almayi nasip etsin

Ewt canım tek kese. Minicik bişi 😄 cts günü hayırlısıyla darısı sana tatlım.. Harika bir duyguu...

Teşekkürler canımm...
Ewt canım ilk denemizdi. Şanslıyız ilkinde tuttu. Sen de var mı tüp bebek???

Son düzenleme:
Ewet canım bende ilk defa tüp bebek yaptırdım bugün transferim 8 günü pazartesi sonuç verecegim inş olumlu olur

Ewet canım bende ilk defa tüp bebek yaptırdım bugün transferim 8 günü pazartesi sonuç verecegim inş olumlu olur

İnşallah canımmm... 4 gün sonra güzel haberler alırsın inşallahhhh....

Ewt canım tek kese. Minicik bişi 😄 cts günü hayırlısıyla darısı sana tatlım.. Harika bir duyguu...

Tek olsun senin olsun inş... 😊😊😊

Back
X